Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Frösö Park Hotel Frösön ,  Sverige

Frösö Park Hotel

Frösön,  Sverige

Välkommen till Östersunds nya hotell och mötesplats på Frösön. Ett hotell med möten och event i fokus, kombinerat med träning, nordiskt spa, och unika mat- och naturupplevelser. Välkommen till Frösö Park Hotel! Vi är ett kontantfritt hotell.

Frösö Park Hotel 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Vi tror att de flesta människor mår bäst när de får röra på sig. Dessutom får man oftast då också sina bästa idéer. Hos oss är det lätt och självklart att röra på sig, vare sig man är här på konferens eller på semester.

300 kvadratmeter gym

Vårt 300 kvadratmeter stora gym erbjuder det mesta du kan behöva av maskiner och fria vikter samt en yogasal. Vi erbjuder också gratis yogaklasser till våra gäster varje lördag och söndag morgon klockan 08.00. 

Från pilgrimsled till utegym

Ta en promenad på pilgrimsleden S:t Olavsleden, en skridskotur på Storsjön, prova fiskelyckan eller gå en runda på en av Sveriges vackraste golfbanor. Dessutom finns ett utegym och hinderbana.

Frösögolf

Vi kan skryta med promenadavstånd till Östersund Frösö Golfklubb, en 18-hålsbana med ett ogenerat och otroligt naturskönt läge. Här kan även nybörjaren testa på en runda på 9-håls par 3-banan, där greenfeen gäller hela dagen. Passa på att boka vårt golfpaket nu, så får du greenfee och tvårätters middag till ett riktigt bra pris!

För cykelfantasten

Naturen utanför Quality Hotel Frösö Park bjuder på breda stigar, grusvägar och skogsbilvägar, perfekt för cykelfantasten. Varför inte avsluta turen med en lunch eller brunch hos oss?

Skidparadis

Vintertid befinner du dig mitt i ett skidmekka och har möjlighet att åka både längd och alpint.

Avrunda med spa

Vintern 2015 slog vi upp portarna till vårt 1200 kvadratmeter stora spa med inom- och utomhuspooler, bastur, avkopplingsytor, behandlingsrum och yogasal. 

Gym

Måndag: 06.00 - 00.00
Tisdag: 06.00 - 00.00
Onsdag: 06.00 - 00.00
Torsdag: 06.00 - 00.00
Fredag: 06.00 - 00.00
Lördag: 06.00 - 00.00
Söndag: 06.00 - 00.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.413.004 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.