Kundinformation

Just nu får Kundservice många samtal. Vi har därför längre väntetider. Om du vill veta vad som gäller kring om- och avbokningar kan du läsa om det här. På sidan hittar du även information om hur vi agerar för att bibehålla säkra miljöer för gäster och anställda. 

 
Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® Post Göteborg ,  Sverige

Se alla hotell i Göteborg, Sverige
  • Elegant og ekstraordinært velmøbleret hotelværelse på Post Hotel Gøteborg

Clarion Hotel® Post

Göteborg,  Sverige

Clarion Hotel Post mitt i Göteborg, är inte som vilket hotell som helst. Det anrika posthuset vid Göteborg central har förvandlats till ett designhotell med extra allt. Njut av spa, takpool, restauranger, barer och konferens. Vi är ett kontantfritt hotell

Clarion Hotel® Post 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
  • Unik og luksuriøs hotel suite øverst oppe på Post Hotel Gøteborg
  • Stilren og farverig suite på Post Hotel Gøteborg

Letar du efter en svit utöver det vanliga? Då har du kommit rätt. Låt oss presentera Elnasviten, Juliussviten och Rooftop-sviten.

Det lilla extra

I alla våra sviter finns duntäcken och dunkuddar och du kan välja din favorit från vår kuddmeny. På rummet väntar blommor, champagne eller vin och frukt vid ankomst. Nespressomaskin, morgonrock och tofflor finns på rummet och minibaren ingår.

Elnasviten

På våning fyra, den tidigare direktörsvåningen och med vy över Drottningtorget, ligger Elnasviten. Sviten är 50 kvadratmeter stor med 3,40 m i tak och stora, höga fönster med djupa fönsternischer.

Här finns en skön soffgrupp, ordentlig arbetsplats och en härlig sovdel med en 200 cm bred dubbelsäng. Snygga designmöbler, stämningsfull belysning, telefon och 55 tums LED-TV från LAVA med internet direkt i tv:n. Badrum med fina materialval och både dusch och badkar.

Juliussviten

På tolfte våningen i den nya delen av hotellet, med en fantastisk utsikt över Göteborg, Trädgårdsföreningen och ut mot älven ligger Juliussviten. Namngiven efter den första Postmästaren i Posthuset, Julius Juhlin, född 1907. Sviten på 95 kvadratmeter ger en härlig känsla av att befinna sig mitt i city, mer som i New York än i Göteborg.

Här finns gott om sällskapsutrymme med matplats, soffgrupp och arbetsplats. Det separata sovrummet har en 200 cm bred dubbelsäng. Rummet har snygga designmöbler, stämningsfull belysning, telefon och 55 tums LED-TV från LAVA med internet direkt i tv:n. Ljus och ljud styrs med iPad. Ett stilrent badrum med badkar och dusch ligger i anslutning till sovrummet. Det finns även en separat wc.

Rooftop-sviten

Vår största svit på 110 kvadratmeter ligger på trettonde våningen i den nya delen av hotellet med en fantastisk utsikt över Göteborg. Sviten är inredd i mustiga färgskalor med unika designmöbler, lampor och detaljer. Takhöjden och de stora panoramafönstren ger ljus och rymd.

Sällskapsdelen innefattar en matplats för upp till 8 personer, en köksdel, arbetsplats, en rymlig soffgrupp och en 55 tums LED-TV från LAVA med internet direkt i tv:n. I sovrummet finns en rymlig 220 cm bred dubbelsäng och en extra tv samt stora walk-in garderober med gott om förvaringsmöjligheter. Ett stilrent badrum i exklusiva material med badkar och dusch samt en separat wc. Ljus och ljud styrs med iPad.

Boka svit

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan på
+46 31 61 90 00
eller via reservations.post@choice.se

 

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.564.388.001 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.