Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® The Pier Göteborg ,  Sverige

Clarion Hotel® The Pier

Göteborg,  Sverige Öppnar 1 november 2022

I november öppnar äntligen Göteborgs nya hotell, Clarion Hotel The Pier. Med ett unikt läge på Lindholmen samt flera barer, varav en av dem är på taket, relaxavdelning och konferenslokaler. Vi ser fram emot att visa er detta nya grannskapshotell!

Clarion Hotel® The Pier 0 5
Omdöme från TripAdvisor  

I november öppnar vi äntligen dörrarna till Clarion Hotel The Pier i Göteborg! Hotellet med ett unikt läge på Lindholmen kommer att ha allt när det kommer till service, mat, inredning och möten, för att skapa en internationell prägel där öst möter väst.

Nytt hotell med internationell prägel

Det vore lite konstigt om vi inte hade hotellrom, så det har vi, mer exakt 254 rum i olika kategorier. Här kommer det finnas inte mindre än tre(!) barer, där en av dem är placerad på högsta våningen. Det kommer också finnas en relaxavdelning, och självklart ett konferensområde samt restaurang. Hotellet kommer att vara ett ställe dit matälskare kommer för att äta, för att sedan rekommendera vidare till alla sina vänner. Vi kommer nämligen göra allt för att skapa Sveriges mest autentiska kinesiska à la carte-restaurang. Restaurangen ligger på högsta våningen och serverar en fantastisk utsikt och en oförglömlig matupplevelse. 

Vår ambition är att skapa en internationell mötesplats och en pulserande stämning mitt i hjärtat av det innovativa området Lindholmen  för både lokalbefolkning och icke-lokala. Så nu räknar vi ner dagarna till att vi kan önska dig välkommen till Clarion Hotel The Pier!

Restaurang FEI

Kliv ut på tionde våningen och se ut över vattnet och staden när du slår dig ner för en kinesisk matresa, eller landa i baren och värm upp kvällen med en Baijiu-cocktail som du aldrig smakat den förr. Fei är en kinesisk restaurang och mötesplats med internationell känsla, där öst möter väst, vilket märks i både formspråk och interiör. Restaurangen ligger högst upp i hotellet och är en kinesisk restaurang och mötesplats med internationell känsla, där öst möter väst, vilket märks i både formspråk och interiör.

Kontakt

  • Pumpgatan 5 41755 Göteborg , Sverige
via Google Maps

Vanlige frågor

Om Clarion Hotel The Pier

Antal hotellrum

254 hotellrum

Avstånd flygplats

Göteborg Landvetter Airport: 25 km

Avstånd kollektivtrafik

200 m

Hitta till hotellet

Från Göteborgs centralstation

Närmaste busshållplats är Pumpgatan som ligger 200 meter från hotellet.

Från Landvetter flygplats 

Flygbuss till och från Landvetter flygplats går från Göteborgs centralstation.

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Göteborg, telefon +46 31 65 00 00.

Om Clarion Hotel®

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.413.004 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.