Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Match Jönköping ,  Sverige

Quality Hotel™ Match

Jönköping,  Sverige Öppnar 1 september 2022

Vi räknar ner dagarna till september, då öppnar vi dörrarna till Quality Hotel Match. Kom och besök oss när det sker – vi satsar på att vi kan vara the perfect match!

Quality Hotel™ Match 0 5
Omdöme från TripAdvisor  

Frukost

För att orka med en hel dag av konferenser eller event är det viktigt med en bra start på dagen. Den får du av vår goda och sunda frukostbuffé där vi serverar ett urval av ekologiska produkter. En riktig hotellfrukost som självklart ingår i din övernattning.

Serveringstider kommer

Parkering

Även bilen är välkommen hos oss. Parkera i vårt parkeringsgarage under hotellet. Kostnad tillkommer och betalas nere i parkeringshuset.

Petite X

Om du plötsligt blir sugen på något gott under dagen, på kvällen eller natten så har vi ett brett utbud av snacks, lätta måltider, drycker och andra förnödenheter i Petite X vid lobbyn. Med Petite X kan du vara både sjusovare och nattuggla. Välkommen när som helst!

Self service station

Om du föredrar maskiner framför människor, eller bara inte har tid till att stå i kö, kan du checka in själv via våra smarta self-service stationer eller din telefon.

Djurvänligt

Ta med din bästa vän på resan! Hos oss på Quality Hotel Match är husdjur välkomna. Priset för din vän är 250 NOK per vistelse. Glöm inte att ge besked när du bokar så att vi kan ta hand om er på bästa möjliga sätt. Ledarhundar bor givetvis kostnadsfritt mot uppvisande av giltig legitimation från NAV i Norge eller Synskadades Riksförbund i Sverige.

Gym

Vårt gym är fullt utrustat med träningsredskap för att förbättra både kondition och styrka.

Wifi

Alla våra hotellrum och gemensamma utrymmen har gratis wifi, så du kan surfa så mycket och länge du önskar. Koppla upp dig på nätverket: QualityGuest. Enklare kan det inte bli.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.413.004 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.