Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Collection® Hotel Plaza Karlstad ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Plaza

Karlstad,  Sverige

Välkommen till Clarion Collection Hotel Plaza, ett modernt fullservicehotell i Karlstad. En varm och välkomnande mötesplats med passionerad personal och service i fokus. 139 hotellrum, 9 mötesrum och relaxavdelning. Vi är ett kontantfritt hotell.

Clarion Collection® Hotel Plaza 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

På Clarion Hotel Plaza anordnar vi event och arrangemang efter dina önskemål. TIll vårt förfogande har vi ett brett urval av festlokaler för middagar, möten, mingel och fest i centrala Karlstad.

Clarion Meeting

Vår största lokal, Clarion Meeting, tar emot upp till 100 personer och ligger på entréplan, nära både entrén och receptionen. Med högt i tak och stora fönster passar denna lokal för både större möten och fester.

Etage 1 & 2

Högst upp under takbjälkarna ligger våra mysiga Etage 1 & 2 som tillsammans har plats för upp till 80 personer i biosittning. Det går även att dela lokalen i två delar, vilket gör att ni kan stanna i samma lokal under hela dagen, trots varierande behov av utrymme. Utanför lokalerna finns även en rustik lounge där ni kan ta en paus med kaffe eller mingel.

Scala Teatern

Rakt över gatan ligger Scala Teatern som är Karlstads scen för teater, konserter och musikaler, men som passar lika bra för konferenser och föreläsningar. Med plats för 400 personer i biosittning är teatern en bra lokal för dig som vill ha ett stort event hos oss på Clarion Hotel Plaza.

Terrassen

En utmärkt plats att arrangera middagar, mingel eller andra event på. Terrassen har en exklusiv utsikt över Innergården.

Innergården

Vår ljusa, vackra innergård är hotellets hjärta. De öppna ytorna går att abonnera och rymmer ca 500 personer för mingel. Den perfekta mötesplatsen i Karlstad för många olika typer av tillställningar; spelningar, boksläpp, bröllop eller kanske nattklubb? Med högt i tak kan du här bjuda på en otrolig fest med mat och underhållning. De vita väggarna passar utmärkt för ljusexponering och videovisning.

Chef’s Table

Ett smakfullt inrett källarvalv för privata möten eller spontana besök. Chef's Table är en förlängning av Kitchen & Table och vi har hämtat inspiration från Harlem med skön atmosfär, musik och gemenskap.

Chambre Séparée

Hotellet har två separata Chambre Séparée som fungerar utmärkt till både affärsluncher och representationsmiddagar. Perfekt för sällskap som vill sitta lite avskilt.

Personlig service

Vår kunniga personal hjälper dig att planera och genomföra det perfekta eventet med allt från mat och dryck till dekor och underhållning.

Kapacitet

Nedan visas maxkapaciteten i våra eventlokaler.

Clarion Meeting

Mingel 110 personer

Etage 1 & 2

Mingel 100 personer

Scala Teatern

Biosittning 400 personer

Innergården

Mingel 500 personer

Chef’s Table

Sittande gäster 12 personer

Chambre Séparée

12 personer

Boka event

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan på
+46 54 100 200 eller via reservations.plaza@choice.se

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.564.384.002 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.