Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Grand, Kristianstad Kristianstad ,  Sverige

  • Enkelsäng med vita kuddar i Moderate enkelrum på Quality Hotel Grand Kristianstad
  • Standard dubbelrum med dubbelsäng och motiv på vägg på Quality Hotel Grand Kristianstad

Quality Hotel™ Grand, Kristianstad

Kristianstad,  Sverige

Välkommen till Quality Hotel Grand Kristianstad - konferenshotellet som ligger beläget i Kristianstad, nära nöjen och sevärdheter. Hotellet erbjuder gym, restaurang med bar samt konferensmöjligheter för upp till 110 personer. Vi är ett kontantfritt hotell

Quality Hotel™ Grand, Kristianstad 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Konferenshotellet Quality Hotel Grand Kristianstad ligger vackert beläget i centrala Kristianstad. På hotellet hittar du en populär restaurang och nattklubb och vi erbjuder även åtta konferensrum med en totalkapacitet för upp till 365 deltagare sittandes. Välkommen!

Centralt läge i Kristianstad

Hos oss bor du mitt i stan, mitt emot Kristianstads värdefullaste klenod från 1628, Trefaldighetskyrkan. Du parkerar tryggt och enkelt i vårt garage med direktanslutning till hotellet. Med vårt läge har du gångavstånd till affärer, galleria, restauranger, grönområden och Kristianstads Vattenrike. Kommer du med buss eller tåg så ligger Quality Hotel Grand Kristianstad bara 150 meter från Kristianstad C. Hos oss finner du 139 välinredda och ljusa rum. Högst upp i hotellet finns även vår stora svit om du vill lyxa till din vistelse lite extra!

Konferens

Konferera hos oss! Vi bjuder på upplevelsen, inspirationen och gemenskapen. Quality Hotel Grand Kristianstad har 8 ljusa lokaler med en totalkapacitet för upp till 365 personer sittandes. Vår härliga lunchbuffé med vegetariskt alternativ och salladsbuffé är mycket uppskattad. Du vet väl om att det ingår mjukglass och popcorn under hela din konferensvistelse när du bokar möte hos oss? En garanterad succé!

Grand Bar & Matsal - OBS tillfälligt stängt för lunch och middag 

I Quality Hotel Grand Kristianstads trevliga restaurang Grand Bar & Matsal kan du njuta av god mat och dryck. Vi serverar frukost, lunch och middag i stilren, behaglig miljö. Hos oss kan du lugnt luta dig tillbaka medan personalen tar hand om dina önskemål.

I vår matsal serverar vi varje morgon vår populära frukostbuffe med ett urval av ekologiska produkter och alltid fairtradekaffe och nygräddade våfflor - en perfekt start på dagen helt enkelt.

Nattklubb - tillfälligt stängd under våren

Grand Nattklubb har etablerat sig som en välbekant institution i Kristianstads nattliv med sitt trippelnöje. En stor nattklubb med många rum, många olika stilar och upplevelser. Under ett och samma tak samsas tre färgstarka klubbar med helt olika karaktärer. Kostnadsfritt inträde för alla hotellgäster. Rekommenderad ålder 23 år. 

Gym

Vi erbjuder ett gym med bland annat motionscyklar, löpband, vikter, skivstång, pilatesbollar, TRX-band och kettlebells. För dig som vill ta en joggingtur finns det kartor över motionsslingor i receptionen.

Vackra Kristianstad

Kristianstad har en unik kulturhistoria, du kan bland annat besöka Konsthallen, Järnvägsmuseet, Filmmuseet och Naturum. I vår vackra stad finns caféer, parker och butiker i en mysig miljö. Möjligheterna till en spännande och avkopplande vistelse i Kristianstad är många, och allt börjar hos oss på Quality Hotel Grand Kristianstad.

Sweet Dreams Stay

Projektet Sweet Dreams är ett samarbete mellan oss och UNICEF där vi hjälper barn utsatta för människohandel till en trygg natts sömn. Du kan bidra till projektet genom att välja bort  rumstädning de gånger du bor mer än en sammanhängande natt. Häng bara ut Sweet Dreams-skylten på dörrhandtaget senast klockan 23.00. För varje rum som inte städas skänks 10 SEK till UNICEF. Samtidigt minskas användningen av kemikalier, energi och vatten. Tillsammans kan vi göra skillnad! Här kan du läsa mer om Sweet Dreams.

Vi tipsar gärna om Kristianstad och Skåne

För att ni ska få en så bra vistelse som möjligt i Kristianstad med omnejd hjälper vi gärna till med fler tips på aktiviteter och utflyktsmål. Vår reception är bemannad dygnet runt, så det finns alltid någon som kan hjälpa dig. 

Cash free

Quality Hotel Grand, Kristianstad är kontantfritt för en enklare och säkrare vistelse för dig som gäst och besökare. Läs mer om detta under våra Vanliga frågor.

Kontakt

  • V. Storgatan 15 29121 Kristianstad , Sverige
via Google Maps

SAFE STAY - Läs om våra åtgärder för att minska smittorisken

Hitta till hotellet

Tåg/buss

Kristianstad C

Från Kristianstad Österlen Airport

Flygtaxi till hotellet

Taxi

Vi rekommenderar Sverige Taxi, telefon +46 44 10 20 00 eller Taxi Allians, telefon +46 44 246 246.

Om Quality Hotel Grand, Kristianstad

Antal hotellrum

139 st - 258 bäddar

Antal konferenslokaler

8 st - totalkapacitet för upp till 365 personer

Avstånd flygplats

Kristianstad Österlen Airport: 17 km, ca 20 minuter

Avstånd Malmö centralstation

10 mil - ca 1 timme med tåg

Avstånd lokaltrafik

Busshållplats/tågstation Kristianstad C: 150 m 

Quality Hotel™

Interview with the Foo Fighters

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.408.002 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.