Första serveringen:
Löjrom, creme fraiche och rödlök tillsammans med smör, bröd och Västerbottenost! Personalen guidar er genom upplägget för kvällen, tar dryckesbeställning och serverar, direkt från köket kommer en varm liten råraka på tallrik som avnjuts till löjrommen.
Andra serveringen:
Dillkokt potatis serveras varm direkt från kök till bord, förse er därefter från vår förrättsbuffé med både klassiska och “oklassiska” rätter.
Tredje serveringen (val av varmrätt):
Alternativ 1 - Helstekt kalvfilé med rostad morotscrème, portvinssås, tryffelpotatispuré samt apelsinglaserad svartrot.
Alternativ 2 - Mjukbakad röding med smörad räkfond, rökta räkor, löjrom, aioli, tournerad potatis samt saffransbakad fänkål.
Alternativ 3 - Confiterad bruten rotselleri med rostad morotscrème smaksatt av apelsin, eldad hjärtsallad, gruyèreost, brända hasselnötter, olivolja med smak av rostad nejlika samt kryddig krasse.
Gottebordet:
Låt vår personal ta hand om er, kaffetermosar och mjölk ställs fram på borden och beställning på dessertvin alternativt avec görs. Under tiden dessertvin och avec inväntas ges chansen att avnjuta vår dessertbuffé med sötsaker!
650 kr per person (ex. moms)