Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Globe Stockholm ,  Sverige

Se alla hotell i Stockholm, Sverige

Quality Hotel™ Globe

Stockholm,  Sverige

Välkommen till Quality Hotel Globe, vägg i vägg med Avicii Arena och Tele2 Arena. Som ett av Stockholms största hotell erbjuder vi ett perfekt läge för konferenser och event men även för dig som vill bo bekvämt för att uppleva det bästa av huvudstaden.

Quality Hotel™ Globe 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Stor familj, litet kök?

Årets bästa tid närmar sig med stormsteg! På Quality Hotel™ Globe är alla välkomna och vi bjuder in er till julmiddag! Julen är en tid för kärlek, gemenskap, skratt, glädje och god mat såklart! En tid att slappna av där härliga måltider och fina ögonblick med familj, vänner och kollegor ska stå i fokus.

Come with an appetite,

leave hungry for more!

Våra kockar lagar läckra rätter av de allra bästa råvarorna och vi garanterar något för alla smaker. Upplev en festlig atmosfär på Quality Hotel™ Globe. Kom nynnandes, dra sjungandes! Boka årets julmiddag!

Boka julmiddag här

Hör av dig via e-post: q.globe@choice.se eller på telefon: +46 8 686 63 20 så hjälper vi dig med bokningen av er perfekta julmiddag!

Vad bjuds det på?

Första serveringen:

Löjrom, creme fraiche och rödlök tillsammans med smör, bröd och Västerbottenost! Personalen guidar er genom upplägget för kvällen, tar dryckesbeställning och serverar, direkt från köket kommer en varm liten råraka på tallrik som avnjuts till löjrommen.

Andra serveringen:

Dillkokt potatis serveras varm direkt från kök till bord, förse er därefter från vår förrättsbuffé med både klassiska och “oklassiska” rätter. 

Tredje serveringen (val av varmrätt):

Alternativ 1 - Helstekt kalvfilé med rostad morotscrème, portvinssås, tryffelpotatispuré samt apelsinglaserad svartrot.

Alternativ 2 - Mjukbakad röding med smörad räkfond, rökta räkor, löjrom, aioli, tournerad potatis samt saffransbakad fänkål.

Alternativ 3 - Confiterad bruten rotselleri med rostad morotscrème smaksatt av apelsin, eldad hjärtsallad, gruyèreost, brända hasselnötter, olivolja med smak av rostad nejlika samt kryddig krasse.

Gottebordet:

Låt vår personal ta hand om er, kaffetermosar och mjölk ställs fram på borden och beställning på dessertvin alternativt avec görs. Under tiden dessertvin och avec inväntas ges chansen att avnjuta vår dessertbuffé med sötsaker!

650 kr per person (ex. moms)

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.102.004 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.