Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Våra hotell i Stockholm

Ska du till Stockholm? Oavsett vilket av våra hotell du bor på är det lätt att upptäcka huvudstadens sevärdheter och smultronställen. Med tunnelbana, buss eller till fots rör du dig lätt mellan stadens öar.

Många av våra hotell i Stockholm ligger centralt men även hotellen utanför innerstaden har bra läge och nära till kommunikationer som snabbt tar dig in till city. I stadsdelen Södermalm finns något för alla, från färgstarka Hornstull med sina rockklubbar och restauranger till trendiga SoFo, med personliga butiker, bohemiska caféer och barer. Pulsådern i Gamla Stan är Västerlånggatan. Den sträcker sig mellan Riksdagshuset i norr och Slussen i söder. Gå vilse bland de trånga gränderna och ta en kaffepaus i ett medeltida källarvalv innan du promenerar upp till Stortorget, Slottet och Storkyrkan. På Norrmalm finns allt på gångavstånd från hotellen. Bland arkitekturpärlorna märks Gunnar Asplunds Stadsbiblioteket och jugendpalatset Centralbadet. Anrika Östermalm är Norrmalms förnäma storebror. Här, bland stenhus från 1800-talet, välsorterade butiker och trädkantade alléer ligger ett par av våra Stockholmshotell. Från hotellen på Kungsholmen har du ett stenkast till stadsparkerna och Stadshuset. Ta bussen (eller båten!) ut till Djurgården. Strosa längs vattnet, besök nöjesparken Gröna Lund, djurparken Skansen eller Rosendals trädgård.

Läs mindre
19 hotell i Stockholm

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.500.291.000 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.