Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Yasuragi Saltsjö-Boo ,  Sverige

Yasuragi

Saltsjö-Boo,  Sverige

Yasuragi är en fridfull oas där du kan njuta av japanska bad, aktiviteter, behandlingar, fyra unika restauranger. En helhetsupplevelse i en miljö inspirerad av det bästa från Japan, bara 20 min från Stockholm. Yasuragi är kontantfritt.

Yasuragi 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
  • Mat som flamberas på Yasuragi, Nordic Choice Hotels

Mat för alla sinnen. Vi erbjuder två restauranger samt en sakebar med Sveriges största sakesortiment. 

TOKYO RESTAURANT

I Tokyo Restaurant serverar vi mat som är inspirerad av det moderna japanska köket. Här förenas tydliga smaker med japanska tekniker i ett motionellt uttryck. På Yasuragi jobbar vi med hållbarhet och som en del i detta har vi valt att inte servera rött kött en dag i veckan, på måndagar. Vi serverar då istället våra vegetariska rätter och fiskrätter.

TEPPANYAKI RESTAURANT

I den japanska matlagningen är den visuella upplevelsen lika viktig som smaken. I Teppanyaki Restaurant har varje bord en egen kock som tillagar maten framför gästen på en stekhäll. De japanska och lokala svenska råvarorna ger en unik matupplevelse. Här serverar vi en färdigkombinerad meny för dagen med inspiration från Japan och vår omgivning.

TOTORO SAKE BAR

I anslutning till Teppanyaki Restaurant finner du vår sakebar. Här finns Sveriges största och bästa utbud av sake. Känn och kläm dig fram bland flaskorna och kasta dig ut i en värld full av denna fantastiska risbrygd. Våra sakeutbildade barvärdar guidar dig fram till en härlig upplevelse av den japanska nationaldrycken. I sann Izakaya-anda finns det även små japanska tilltugg till din sake. 

CHIKARA – RAWFOOD

Vid tillagningen av rawfood ska råvarorna inte överstiga 42 grader. På så sätt bevaras de naturliga enzymerna i råvaran och därmed behöver vi inte använda våra kroppsegna enzymer för att bryta ned det vi äter. Resultatet blir att vi åldras långsammare och kroppen behåller den kraft och energi som vi behöver i vårt dagliga liv. På Yasuragi finns möjligheten att samla ny kraft, på japanska Chikara, därför har vi valt att kalla vår rawfoodmeny för just Chikara. Du hittar vårt sortiment av raw food i Kyarabi – vår SPA lounge. Nagaiki!

Meat free mondays

Yasuragi jobbar med hållbarhet. Som en del i detta serveras inte rött kött en dag i veckan, på måndagar. Då serveras i stället vegetariska rätter och fiskrätter, såväl till frukost som lunch och middag.

Klädsel och bokning

I våra restauranger får du gärna bära yukata (japansk bomullsrock), det tillhör den japanska traditionen på ett Ryokan (värdshus i Japan). Självklart kan du boka bord i våra restauranger även om du inte bor på hotellet, besöker badet eller är här på konferens.

Boka bord

Välkommen att kontakta oss för mer information och bordsbokning på
telefon 08-747 61 00 eller
via privat@yasuragi.se.

Öppettider

Frukost - Tokyo

Alla dagar: 07.00 - 10.00

Lunch - Tokyo

Alla dagar: 11.30 - 14.00

Middag - Tokyo

Alla dagar: 18.00 - 23.00

Middag - Teppanyaki

Torsdag - söndag: 18.00 - 23.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden, storhelger och Yasuragi Kids-perioden. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.562.364.000 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.