Strejk i hotell- och restaurangbranschen

Några av våra hotell i Norge kan komma att stängas helt eller delvis på grund av strejken. #LINK_SE# för mer information och för att se om din vistelse påverkas.

 

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Åre, Sverige – boka nu

Copperhill Mountain Lodge

Åre,  Sverige

Copperhill Mountain Lodge är ett alpint designhotell i Åre med boende, konferenser och upplevelser. Njut av ett prisbelönt spa, fjällnära mat och avslappnat lodgeliv på hotellet. Direkt utanför väntar Åres skidbackar, vandringsleder och storslagna vyer.

Copperhill Mountain Lodge 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Copperhill Mountain Lodge

83% gäster rekommenderade detta hotell.

baserat på 374 gästomdömen.
4,5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4,5
Rum
4,5
Renlighet
5

Älskar Copperhill

den 28 april 2016, , Kristina Tina D

Copperhill är mitt absoluta favorit hotell !! Åker dit minst en gång per år. Jätte fina rum, Underbar spa-avdelning, god mat och jätte trevlig personal. Sen är ju utsikten och området ett mega plus i…

Copperhill är mitt absoluta favorit hotell !! Åker dit minst en gång per år. Jätte fina rum, Underbar spa-avdelning, god mat och jätte trevlig personal. Sen är ju utsikten och området ett mega plus i mysfaktor!
Läs mer
5

Ett hotell som inte bara geografisk ligger över det ordinära.

den 25 april 2016, Åre, 800bj_rnp

Att med ord beskriva detta fantastiska hotell är en rejäl utmaning. Om ni söker harmoni i naturen, i hotellet och bland personalen. Då gör ni klokt i att besöka Copperhill Mountain Lodge. Vi bor på ho…

Att med ord beskriva detta fantastiska hotell är en rejäl utmaning. Om ni söker harmoni i naturen, i hotellet och bland personalen. Då gör ni klokt i att besöka Copperhill Mountain Lodge. Vi bor på hotell 10-20 nätter per år. Vi har och framförallt våra barn har aldrig tidigare blivit så väl bemötta av hotellpersonalen som på Copperhill. Här pratar man till, inte om, barnen.
Läs mer
5

Underbar atmosfär

den 15 april 2016, Åre , tina_nilsson70

Så härligt dygn på detta fina hotell! Otrolig utsikt från rummet, ett härligt lugn i det fina spaa som resulterade i en skön tupplur i de härliga sofforna 😄 God middag och därefter en biljardmatch i…

Så härligt dygn på detta fina hotell! Otrolig utsikt från rummet, ett härligt lugn i det fina spaa som resulterade i en skön tupplur i de härliga sofforna 😄 God middag och därefter en biljardmatch i lobbyn nere! Att sen få sitta ner i o avsluta kvällen med en god drink till skön loungemusik är perfekt avslutning!
Läs mer
5

Jompa

den 10 april 2016, Östersund, Sverige, johnfF1159YI

Väldig bra Hotel med allt man behöver med familjen, allt var perfekt och vi kommer absolut tillbaka nästa vinter. Billjar bord borde renoveras för den var lite gammal. Mina vänner kommer att följa nä…

Väldig bra Hotel med allt man behöver med familjen, allt var perfekt och vi kommer absolut tillbaka nästa vinter. Billjar bord borde renoveras för den var lite gammal. Mina vänner kommer att följa nästa år. Tack så mycket för allt.
Läs mer
5

Toppenhotell i Åre

den 9 april 2016, Mölnlycke, Sverige, 283h_kanj

Mycket trevligt hotell med bra läge där man kan åka skidor till och från hotellet på ett enkelt sätt. Restaurangerna är också bra med mat i toppklass, både frukost och middag. Spa-avdelningen är inte…

Mycket trevligt hotell med bra läge där man kan åka skidor till och från hotellet på ett enkelt sätt. Restaurangerna är också bra med mat i toppklass, både frukost och middag. Spa-avdelningen är inte så stor men det räcker så länge det inte blir för mycket folk. Rummen är trevliga med bra möjligheter att hänga upp skidkläder od. Genomgående för hela vistelsen är att servicen är i toppklass.
Läs mer
2.311.63.000 22

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK