Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.
Se alla hotell i Åre, Sverige

Copperhill Mountain Lodge

Åre,  Sverige

Copperhill Mountain Lodge är ett alpint designhotell i Åre med boende, konferenser och upplevelser. Njut av ett prisbelönt spa, fjällnära mat och avslappnat lodgeliv på hotellet. Direkt utanför väntar Åres skidbackar, vandringsleder och storslagna vyer.

Copperhill Mountain Lodge 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Copperhill Mountain Lodge

83% av våra gäster rekommenderar detta hotell

baserat på 487 gästomdömen.
4,5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4,5
Standard
4,5
Rum
4,5
Renlighet
3

Härligt sporthotell för avkoppling och friluftsliv!

den 28 november 2016, Stockholm, Sweden, Malinb936

Otroligt trevlig personal och bra service. Jättegod mat i restaurangen både lunch och middag. Saknar dock det lilla extra i form av bra tvål och hand crème på gemensamma toalett, mjukare toalett pappe…

Otroligt trevlig personal och bra service. Jättegod mat i restaurangen både lunch och middag. Saknar dock det lilla extra i form av bra tvål och hand crème på gemensamma toalett, mjukare toalett papper, bättre hälsosamma alternativ till frukosten dvs. gluten/ socker och mjölkfritt. Hotellet stängde klockan 14:00 på söndagen vilket var otroligt besvärligt förr oss som tänkt åka skidor och hade en sen flight hem.
Läs mer
5

Favorithotell!

den 27 november 2016, Skåne län, Sverige, I4644PGanna

Väldigt fin miljö, serviceminded personal och toppengod mat och dryck. Ett av våra favorithotell, helt klart. Vi kommer absolut att komma tillbaka igen och igen och igen. Vi bodde fem personer i en Br…

Väldigt fin miljö, serviceminded personal och toppengod mat och dryck. Ett av våra favorithotell, helt klart. Vi kommer absolut att komma tillbaka igen och igen och igen. Vi bodde fem personer i en Brass suite och är supernöjda med allt.
Läs mer
5

Otrolig upplevelse!

den 21 november 2016, Bollnäs, Sverige, emmalG6736YJ

Jag och min partner reste tillsammans med min lillebror för att njuta av en spahelg. Copperhill är så noga utformat och har en sådan ljuvlig atmosfär att vi inte behövde lämna hotellet på hela helgen!

Jag och min partner reste tillsammans med min lillebror för att njuta av en spahelg. Copperhill är så noga utformat och har en sådan ljuvlig atmosfär att vi inte behövde lämna hotellet på hela helgen!
Läs mer
2

Spännande arkitektur men oprofessionell personal.

den 19 november 2016, Uppsala, Sverige, erikhem42

En spännande och vacker arkitektur. Gör verkligen skäl för epitetet "designhotell". Värt ett besök om du är i Åre! Dessvärre svarar personalen inte upp mot de förväntningar man kan ha på ett hotell i…

En spännande och vacker arkitektur. Gör verkligen skäl för epitetet "designhotell". Värt ett besök om du är i Åre! Dessvärre svarar personalen inte upp mot de förväntningar man kan ha på ett hotell i denna kategori. Mycket ojämnt uppträdande. Verkar inte finnas någon gemensam värdegrund. Vi mötte både oengagerad och okunnig personal. Som sagt, definitivt värt ett besök, men låt det stanna med en rundvandring i lobbyn.
Läs mer
5

En pärla i Åre

den 14 november 2016, Uppsala, Sverige, urdand

Åkte upp med familjen över höstlovet och våra högt ställda förväntningar infriades och mer där till. Det är ett fantastiskt hotell med ett läge som är mycket bra och personal ständigt jobbar för att s…

Åkte upp med familjen över höstlovet och våra högt ställda förväntningar infriades och mer där till. Det är ett fantastiskt hotell med ett läge som är mycket bra och personal ständigt jobbar för att säkerställa att din vistelsen blir perfekt.

Svar från ägaren

den 16 november 2016

Hej urdand, Wow vilka ord, jag blir så glad över att läsa detta - TACK! Vad härligt att få komma upp till Åre under höstlovet, det är en otroligt vacker och rofylld plats. Jag lovar att förmedla det du skriver till samtliga anställda, varmt välkomna tillbaka till oss, Bästa hälsningar Frida, Hotellchef

Läs mer
2.420.112.000 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.