Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Nacka Stockholm ,  Sverige

Se alla hotell i Stockholm, Sverige

Quality Hotel Nacka

Stockholm,  Sverige

Quality Hotel Nacka ligger 10 min från Slussen och ca 20 min från Stockholm city. Här bor du bra vare sig du reser med familjen eller i affärer och du tar dig lätt in till stan med både bil, tåg och buss. Vi erbjuder restaurang, bar och relaxavdelning.

Quality Hotel Nacka 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Nacka

Quality Hotel Nacka har med sina 164 rum och 13 konferenslokaler möjlighet att arrangera allt från personliga möten till stora events! Vi är flexibla, kunniga och alltid måna om att ni får rätt lokal till rätt arrangemang!

Quality Meeting Advisor

För att ert arrangemang skall bli så lyckat som möjligt tilldelas ni redan vid bokningstilfället en QMA = Quality Meeting Advisor. En projektledare som utefter era behov och önskningar skräddarsyr det perfekta arrangemanget tillsammans med er. Projektledaren finns även på plats under arrangemanget för att gå igenom dagens agenda, teknik och tillgodose andra önskemål som kan dyka upp under dagen.

Konferenslokaler, mötesrum och Petersenska Matsalen

Mötesbehoven varierar och vi är alltid måna om att ni får rätt lokal till rätt arrangemang! Med ett flertal mindre lokaler passar vi perfekt för dagens säljmöte eller månadens styrelsemöte. 

Våra större lokaler, vårt konferenscafé och Petersenska Matsalen passar utmärkt till exempelvis utställningar, större mässor och arrangemang.

Möjligheterna är många! Läs mer om alla våra konferenslokaler här.

Mat och Dryck

För att kreativiteten skall vara på topp under hela konferensen krävs ny energi i form av god mat och många fikapauser!

I vårt konferenscafé som ligger i anslutning till våra konferenslokaler har du som konferensgäst alltid tillgång till kaffe,te, frukt och det bästa av allt - popcorn och mjukglass. Att göra sin egen mjukglass är en härlig känsla även för oss vuxna!

Läs mer om mat och dryck här.

Event

Vår största lokal Atlas Diesel och Petersenska Matsalen är våra två stjärnor när det gäller att arrangera lyckade events! Här har vi arrangerat allt från mässor och produktlanseringar till utställningar och festarrangemang! Läs mer om våra eventmöjligheter här.

Vi ser fram emot att göra din kommande konferens till en verklig succé!

Varmt välkomna till oss önskar vi på Quality Hotel Nacka!

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan på
på +46 8 506 160 00 eller via group.nacka@choice.se

2.460.213.000 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.