Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.
Se alla hotell i Stockholm, Sverige

Quality Hotel Nacka

Stockholm,  Sverige

Quality Hotel Nacka ligger 10 min från Slussen och ca 20 min från Stockholm city. Här bor du bra vare sig du reser med familjen eller i affärer och du tar dig lätt in till stan med både bil, tåg och buss. Vi erbjuder restaurang, bar och relaxavdelning.

Quality Hotel Nacka 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Nacka

Quality Hotel Nacka har med sina 164 rum och 13 konferenslokaler möjlighet att arrangera allt från personliga möten till stora events! Vi är flexibla, kunniga och alltid måna om att ni får rätt lokal till rätt arrangemang!

Konferenslokaler och mötesrum

Mötesbehoven varierar och det är vanligt att vi får förfrågningar samma dag! Med ett flertal mindre lokaler passar vi perfekt för dagens säljmöte eller månadens styrelsemöte. Vår största lokal, Atlas Diesel, passar utmärkt för större mässor och arrangemang. Atlas Diesel är även belägen intill vårt konferenscafé, vilket gör det möjligt att kombinera de två lokalerna för exempelvis en utställning. Letar ni möteslokal för utbildningsyfte har vi en större lokal på plan 2 som kan kombineras med mindre break out rooms.

I alla våra lokaler ingår wifi, projektor, blädderblock och pennor samt whiteboard. Behöver ni något utöver detta kan vi givetvis ordna det.

Mat och Dryck

För att kreativiteten skall vara på topp under hela konferensen krävs ny energi i form av god mat och många fikapauser!

Vi har ett konferenscafé i anslutning till våra konferenslokaler där du som konferensgäst har tillgång till kaffe,te, frukt och det bästa av allt - popcorn och mjukglass.

Våra popcorn- och mjukglassmaskiner är igång hela dagen så du får chansen att prova alla olika strösseltillbehör! Att göra sin egen mjukglass är en härlig känsla även för oss vuxna!

Vår restaurang kan servera antingen lunchbuffé eller dagens varmrätt, beroende på hur era behov ser ut. Är ni ett större sällskap och önskar att sitta lite avskilt dukar vi gärna upp för er i Petersenska Matsalen.

Event

Vår största lokal, Atlas Diesel, är vår stjärna när det gäller att arrangera lyckade events! Här har vi arrangerat allt från mässor och produktlanseringar till utställningar och festarrangemang!

Ska ni lansera en ny bilmodell är detta lokalen för er! Med en stor scen belägen på entréplan med dubbeldörrar ut mot parkeringen går det smidigt att köra in er nya pärla!

Quality Meeting Advisor

För att ert arrangemang skall bli så lyckat som möjligt tilldelas ni redan vid bokningstilfället en QMA = Quality Meeting Advisor. En projektledare som utefter era behov och önskningar skräddarsyr det perfekta arrangemanget tillsammans med er. Projektledaren finns även på plats under arrangemanget för att gå igenom dagens agenda, teknik och tillgodose andra önskemål som kan dyka upp under dagen.

En QMA kommer även kontakta er efter avslutat arrangemang för att följa upp utfallet samt tillgodose behov inför framtiden.

Vi ser fram emot att göra din kommande konferens till en verklig succé!

Varmt välkomna till oss önskar vi på Quality Hotel Nacka!

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan på
på +46 8 506 160 00 eller via q.nacka@choice.se

2.390.66.000 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.