Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Sogndal, Norge

Quality Hotel Sogndal

Sogndal,  Norge

Quality Hotel Sogndal ligger i natursköna Songdal vid Sognefjorden. Hotellet har en modern konferensavdelning med kapacitet för 350 personer. Här kan du få en perfekt balans mellan kreativa möten och spännande aktiviteter och upplevelser.

Quality Hotel Sogndal 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Sogndal

Quality Hotel Sogndal ser till att du får en smakfull konferensupplevelse eller härliga stunder med god mat och dryck med vänner och familj. Varmt välkommen till La Pergola och Dr. Hagen Café & Bar. 

Vågal Burger and Gin

Med utgångspunkt i förstklassiga råvaror och duktiga kockar önskar vi bjuda in till spännande matupplevelser varje dag. Menyn på Vågdal Burger and Gin är en dröm för dig som tycker om hamburgare, men vi serverar också klassiska rätter som biff eller vegetariska alternativ. Lokalerna är fina och ger en oformell och trevlig stämning till din måltid. I samma lokal finns också hotellets bar där du kan välja från en variationsrik barmeny med allt från trendiga drinkar till lokalt bryggda drycker. 

La Pergola 

La Pergola erbjuder italiensk smak och atmosfär. Här kan du njuta av en trevlig «ristorante» med goda pizzor, krispiga sallader, pastarätter, delikata desserter och vår specialitet, grillade kötträtter.

Grupper och catering

Bröllop, fest, jubileum eller privata fester? Vi hjälper dig gärna att skräddarsy ert evenemang med passande mat och dryck. Läs mer om våra gruppmenyer och catering här >>

Öppettider

Vågal Burger and Gin

Måndag: 15.00 - 23.00
Tirsdag - torsdag: 15.00 - 00.00
Fredag - lördag: 15.00 - 01.00
Söndag: 13.00 - 23.00

Köket stänger 22.00

La Pergola

Måndag - lördag: 15.00 - 22.30
Söndag: 13.00 - 22.30

À la carte serveras till klockan 22.00 (pizza till kl. 22:30) därefter serveras endast enkare rätter. 

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Kontakt och bordsbokning

Varmt välkommen att kontakta oss på
telefon +47 57 62 77 00 eller via
 q.sogndal@choice.no för mer information och bokning.

2.311.63.057 24

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK