Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Winn, Haninge

Haninge,  Sverige Stängt 13.12.15 - 31.08.16

Quality Hotel Winn, Haninge är ett modernt konferenshotell med skärgårdsläge, 20 minuter söder om Stockholm. Med gångavstånd till Haninge shoppingcenter och Rudan friluftsområde är möjligheterna många för en upplevelserik vistelse.

Quality Hotel Winn, Haninge 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Winn, Haninge

Quality Hotel Winn, Haninge är ett modernt konferenshotell med skärgårdsläge, 20 minuter söder om Stockholm. Här är möjligheterna många för en upplevelserik vistelse, vare sig du reser privat eller i tjänsten. 

Omgivningar

Med gångavstånd till Haninge shoppingcenter och Rudan friluftsområde är möjligheterna till shopping, golf, bad, fiske och skidturer många. Hotellet är ett populärt alternativ för de som vill utforska skärgården och de vackra öarna Utö och Dalarö. Dessutom ligger hotellet endast 10 minuter med pendeltåg från Stockholmsmässan. 

Rudans friluftsområde

Med utsikt från restaurangen ligger friluftsområdet Rudan. Här finns löparspår på upp till en mil och en elbelyst slinga på 2,5 kilometer. Vintertid finns fina längdspår och vid snöbrist anordnar man en slinga på konstsnö. Varje vinter plogas en skridskobana på sjön Rudan. På sommaren lockar sandstrand, bryggor, frisbeegolf och möjlighet till ädelfiske. Fiskekort kan köpas i hotellets receptions liksom pass för motionsorientering till fots eller cykel. Här finns även stora grönområden där man kan spela brännboll, boule, beachvolleyboll eller grilla.

Konferens

Hotellets moderna konferensavdelning har flexibla möteslokaler med de senaste tekniska löningarna och kan anpassas efter dina behov. Vår tillmötesgående personal finns på plats under hela dagen. Hos oss är din konferens i trygga händer.

Restaurang och bar

På Restaurang Q erbjuds både lunch och middag. I Loungebaren serveras god dryck och även lättare måltider då resturangen är stängd.

Övriga faciliteter

Hotellet har även gym, bastu och takterrass för fina sommardagar. Om du reser med barn har vi ett eget lekrum för de små. 

Kontakt

  • Rudsjöterassen 3 13640 Haninge , Sverige
via Google Maps

Hitta till hotellet

Tåg

Pendeltåg mot Västerhaninge eller Nynäshamn, gå av vid Handen.

Buss

Buss till Handenterminalen.

Från Arlanda flygplats

Flygbuss eller Arlanda Express till Stockholm Central. Byt därifrån till buss, pendeltåg eller taxi.

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Stockholm eller Taxi 020.

Om Quality Hotel Winn Haninge

Antal hotellrum

115 st - 213 bäddar

Antal konferenslokaler

14 st - plats för över 680 deltagare

Avstånd flygplats

Arlanda flygplats: 62,3 km,
ca 1 timme med bil

Avstånd lokaltrafik

Pendeltågstation Handen: 200 m  
Stockholm C: 21,2 km, ca 20 minuter med bil

Om Quality Hotels

2.271.168.780 22

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK