Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Ålesund, Norge

Clarion Collection Hotel Bryggen

Ålesund,  Norge

Välkommen till Clarion Collection Hotel Bryggen, en hotellpärla i centrala Ålesund. Här bor du precis vid kajkanten, det går till och med att fiska direkt från rummet. Och för dig som önskar står kvällsmaten framdukad. Det bjuder vi på!

Clarion Collection Hotel Bryggen 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Bryggen
Nybakat bröd finns alltid på frukosten på Clarion Hotel
 • Nybakat bröd finns alltid på frukosten på Clarion Hotel

Frukost

Hos oss startar du dagen med en nyttig och god frukost. Det finns också ett urval av ekologiska produkter för dig som önskar. Frukosten ingår alltid i ditt rumspris.

Frukosten serveras:

Måndag - fredag: 07.00 - 10.00
Lördag - söndag: 08.00 - 11.00

Vår frukostservering har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Eftermiddagsfika

Kaffe och te står alltid framme hos oss. Från kl. 15.00 dukar vi också fram något hembakat till kaffet.

Eftermiddagsfika serveras:

Alla dagar: 15.00 - 18.00

Vår servering har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Vi bjuder på kvällsmat

Varje dag kl. 18.00 - 21.00 bjuder vi på kvällsmat. Vi dukar fram soppa, salladsbuffé, en varmrätt och dessert. Anländer du efter 21 ser vi ändå till att du får något att äta. Hos oss på Clarion Collection behöver du aldrig somna hungrig.

Kvällsmaten serveras: 

Alla dagar: 18.00 - 21.00

Vår kvällsmatservering har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Våra mötesrum

Hos oss kan du hålla konferenser och möten i en historisk fiskemiljö – oavsett om du vill övernatta eller bara stanna över dagen. Vi har tre mötesrum, med plats för både större konferenser och mindre styrelsemöten. Vårt största konferensrum rymmer upp till 30 deltagare i biosittning. Rummet har vacker utsikt över Ålesundet och är utrustat med modern konferensutrustning. Våra mindre mötesrum lämpar sig väl för möten med 10-12 deltagare.

Boka konferens

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information samt för att boka ditt möte eller konferens på +47 70 10 33 00 eller via 

Gym på Clarion Hotel
 • Gym på Clarion Hotel

Hotellgym & motion

Hos oss kan du träna på hotellet. I vårt Compact Gym finns utrustning för både kondition och styrka. Vi har löpband, crosstrainer, roddmaskin och fria vikter.

Öppettider

Kontakta oss för aktuella öppettider.

Relaxhörna

Vi försöker ha en ganska avslappnad stämning hos oss. Och behöver du lite hjälp på traven är du alltid välkommen till vår relaxhörna där du har tillgång till bastu, turkisk bastu och solarium. Här hittar du även ett utrymme för avkoppling där det alltid serveras något gott att dricka.

Öppettider

Kontakta oss för aktuella öppettider.

Wifi på Clarion Hotel
 • Wifi på Clarion Hotel

Wifi

Alla Clarion Collection Hotel Bryggens rum och gemensamma ytor har gratis trådlöst internet. Hämta inloggningskod i receptionen eller logga in på nätverket med ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer.

Rum för dig med husdjur på Clarion Hotel
 • Rum för dig med husdjur på Clarion Hotel

Djurvänligt

Hos oss finns rum där djur är tillåtna. Dessa rum har ett pristillägg på 250 NOK per vistelse. Meddela oss vid bokning så att vi kan garantera dig ett av rummen. Ledarhundar bor kostnadsfritt mot uppvisande av legitimation utfärdad av NAV i Norge eller Synskadades Riksförbund i Sverige.

 

Övriga tjänster

 • Eftermiddagste
 • Utomhusparkering
 • tv
 • Väckningstjänst
 • Gratis kaffe
 • Sammanhängande rum
 • Gratis dagstidning
 • Djur tillåtna
 • Gym
 • Badkar på vissa rum
 • Rökfritt
2.320.101.000 24

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK