Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.
Se alla hotell i Göteborg, Sverige
  • Dubbelsäng med två sittplatser i dubbel standardrum på Clarion Collection Hotel Odin Göteborg
  • Soffa i deluxerum Clarion Collection Hotel Odin Göteborg
  • Läderfåtöljer i mötesrum med terrass på Clarion Collection Hotel Odin i Göteborg
  • Gym på Clarion Collection Hotel Odin

Clarion Collection Hotel Odin

Göteborg,  Sverige

Välkommen till en modern hotellpärla i funkisstil i centrala Göteborg. Clarion Collection Hotel Odin ligger bara några minuters promenad från Göteborg C, Drottningtorget och Avenyn. För dig som önskar står både eftermiddagsfika och kvällsmat framdukat.

Clarion Collection Hotel Odin 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Odin

På Clarion Collection Hotel Odin bor du i en modern miljö präglad av skandinavisk design, bara ett stenkast från Göteborg C. Moderna rum, centralt läge och vackra samlingsytor gör detta till din hotellpärla i Göteborg. Varje kväll bjuder vi dessutom på kvällsmat. 

Centralt i Göteborg

Clarion Collection Hotel Odin är beläget på bekvämt gångavstånd från Centralstationen. Härifrån har du promenadavstånd till allt som centrala Göteborg har att erbjuda – Liseberg, Universeum, Ullevi, Scandinavium, Svenska Mässan, Trädgårdsföreningen, Operan, Hamnen, Nordstan och Avenyn med alla sina butiker, uteställen och restauranger.

Vi bjuder på kvällsmat

Hos oss ska du finna lugnet och känslan av att komma hem. Därför bjuder vi dig på en lättare måltid mellan klockan 18 och 21 varje kväll. På så sätt behöver du aldrig oroa dig över middagen och kan alltid räkna med att få något i magen när dagen är slut. 

Plats för umgänge

Den smakfullt inredda lobbyn, med sin mysiga öppna eld, är en naturlig samlingsplats för spontana möten. Här ligger även vår bar, där du kan beställa svalkande drycker, öl, vin, snacks och lättare maträtter. På sjunde våningen hittar du Terrassen, där det under årets varma månader är sommarbar med enastående utsikt över Göteborgs hustak. 

Konferens

Ha ditt möte hos oss! Här kan du arrangera möten och konferenser med en hänförande utsikt över takåsarna i centrala Göteborg. Vi har kapacitet för upp till 70 deltagare och erbjuder självklart god mat och dryck under ert möte eller konferens. Mer om konferensmöjligheter hos oss .

Matlagningsmöjligheter

Clarion Collection Hotel Odin är perfekt för dig som vill laga eller värma din egen mat. De flesta av hotellets rum har eget kök eller pentry. Sviternas kök är fullt utrustade och till de övriga rummen går det utmärkt att hyra utrustning för hela vistelsen.

Gym och motion

Hos oss kan du träna även när du är på resande fot. På bottenvåningen ligger det välutrustade och moderna gymmet Nordic Wellness Odinsgatan där du får nyttja hela gymmet och alla pass gratis när du bor hos oss!

Kunnig personal med hjärtat på rätt ställe

Centralt läge, rymliga rum och smakfull inredning i all ära, men det är den välkomnade och avslappnade atmosfären som gör att du snabbt känner sig som hemma hos oss på Clarion Collection Hotel Odin. Genuin omtanke och personligt engagemang kännetecknar alla som jobbar här. Vi tipsar gärna dig om Göteborgs pärlor, prata med oss eller läs mer om Göteborg här.

Byggnad med anor från 1930-talet

Hotel Odin byggdes ursprungligen åt biltillverkaren Ford på 1930-talet. Under åren har området runt Odinsplatsen förändrats från verkstadsområde, till ett näste för motorcykeltillverkare (i folkmun känt som ”bikestreet”), till att i dag vara en förlängning av stadskärnan. Hotel Odin invigdes 2004 och har behållit den arkitektoniska funkisprägeln i byggnaden. 

Kontakt

  • Telefon: +46 31 745 22 00
  • Fax: +46 31 711 24 60
  • E-post cc.odin@choice.se
  • Org. nr: 556479-4344
  • Odinsgatan 6 41103 Göteborg , Sverige
via Google Maps

Hitta till hotellet

Buss/tåg

Nils Ericson terminalen/Göteborg Centralstation

Från Göteborg Landvetter Airport

Flygbuss till Nils Ericson terminalen. 

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Göteborg, telefon
+46 31 650 000.

Om Clarion Collection Hotel Odin

Antal rum

180 rum -  425 bäddar

Antal mötesrum

3 st - plats för upp till 70 personer 

Avstånd flygplats

Göteborg Landvetter Airport: 2, 4 mil

Avstånd lokaltrafik

Göteborg C/Nils Ericson terminalen:
150 m

Om Clarion Hotel®

2.390.66.000 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.