Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Ramsalt Bodö ,  Norge

Quality Hotel™ Ramsalt

Bodö,  Norge

I Bodøs nyaste kvarter ligger Quality Hotel Ramsalt precis vid tågstation och stadspromenad. Njut av utsikten över havet från Bar X och Brasserie X. Här finns inspirerande konferensfaciliteter och goda möjligheter att utforska staden och naturen omkring.

Quality Hotel™ Ramsalt 5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Frukost

När du har en lång dag framför dig är det extra viktigt att den startar bra. Då hjälper självklart en riktigt god hotellfrukost! Alla hotellgäster kan njuta av en härlig frukostbuffé fylld med många ekologiska produkter.

Frukosten serveras:

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30
Lördag - söndag: 07.30 - 10.30

Vår frukost kan ha varierande serveringstider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Parkering

Hotellet har tyvärr ingen egen parkering, men det finns flera offentliga parkeringshus i närområdet. Även några enskilda parkeringsplatser strax utanför hotellet, men var noga med att följa de lokala parkeringsreglerna för att slippa böter.

Lounge 24

Oavsett om det är dag eller natt, blir du hungrig under din vistelse kan du kika förbi Lounge 24. Här kan du köpa snacks, enklare måltider, dryck och annat smått och gott.

Gym

Öka pulsen i hotellets moderna gym. Här hittar du olika maskiner, frivikter och musik som får dig riktigt taggad.

Djurvänligt

Ta med din bästa vän på resan! Hos oss är husdjur välkomna. Priset för din vän är 300 NOK per vistelse, har du med dig flera fyrbenta vänner är priset 400 NOK per vistelse. Om du har ledarhund och visar tillhörande legitimation så tillkommer ingen kostnad. Glöm inte att ge oss besked när du bokar din vistelse så att vi kan säkerställa att ni får ett djurvänligt rum.

Wifi

Hos oss har du tillgång till wifi överallt - på rummet, i restaurangen och i garderoberna. Sitt var du vill, så länge du vill och surfa helt gratis.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.101.002 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.