Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Ramsalt Bodö ,  Norge

Quality Hotel™ Ramsalt

Bodö,  Norge

I Bodøs nyaste kvarter ligger Quality Hotel Ramsalt precis vid tågstation och stadspromenad. Njut av utsikten över havet från Bar X och Brasserie X. Här finns inspirerande konferensfaciliteter och goda möjligheter att utforska staden och naturen omkring.

Quality Hotel™ Ramsalt 5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Frukost

När du har en lång dag framför dig är det extra viktigt att den startar bra. Då hjälper självklart en riktigt god hotellfrukost! Alla hotellgäster kan njuta av en härlig frukostbuffé fylld med många ekologiska produkter.

Frukosten serveras:

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30
Lördag - söndag: 07.30 - 10.30

Vår frukost kan ha varierande serveringstider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Lounge 24

Oavsett om det är dag eller natt, blir du hungrig under din vistelse kan du kika förbi Lounge 24. Här kan du köpa snacks, enklare måltider, dryck och annat smått och gott.

Gym

Öka pulsen i hotellets moderna gym. Här hittar du olika maskiner, frivikter och musik som får dig riktigt taggad.

Parkering

Hotellet har tyvärr ingen egen parkering, men det finns flera offentliga parkeringshus i närområdet. Även några enskilda parkeringsplatser strax utanför hotellet, men var noga med att följa de lokala parkeringsreglerna för att slippa böter.

Djurvänligt

Din fyrbenta vän ska självklart få följa med på resan! Det kostar bara 250 kr extra per vistelse. Glöm bara inte att informera oss vid bokning så vi kan ta hand om er på bästa sätt.

Wifi

Hos oss har du tillgång till wifi överallt - på rummet, i restaurangen och i garderoberna. Sitt var du vill, så länge du vill och surfa helt gratis.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.413.003 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.