Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Våra hotell i Hamar

Välkommen till Hedmark fylke och härliga järnvägsstaden Hamar. Här bor du i en kulturrik stad och i moderna rum mitt i stadens hjärta. Upplev storslagen natur eller shoppa i charmiga butiker – i Hamar har du aktiviteter av alla slag utanför dörren.

Närhet till shopping och domkyrkan

Hamar har en bosättningshistoria som går närmare fyra tusen år tillbaka i tiden och än idag finns det flera historiska byggnader i staden. Clarion Collection Hotel Astoria, på Torggata 23, har ett perfekt läge i centrala Hamar. Härifrån har du närhet till såväl den gamla domkyrkan från 1100-talet, järnvägsmuseet och Vikingastadion som byggdes till OS i Lillehammer 1994. Med sitt centrala läge har du närhet till såväl moderna klädbutiker som små charmiga inredningsaffärer. Det är lätt att ta sig till och från Hamar – staden är en knutpunkt för järnvägen, Riksväg 25 och Europaväg 6. Oslos stora flygplats Gardermoen ligger dessutom bara 1 timmes bilresa från staden och buss-och tågstation ligger några hundra meter från hotellet.

Storslagen natur och intressant kultur

Hamar är en livlig medelstor stad som ligger vid Mjösa – Norges största sjö. I staden hittar du museum, historiska byggnader och ett stort kulturutbud. Varje år arrangeras det flera musikfestivaler med stora och kända band. Hamar erbjuder också bra förutsättningar för utomhusaktiviteter som fiske, kajakpaddling, cykling och golf. Skibladner är världens äldst bevarade hjulångare som kör enligt tidtabell och tar dig tillbaka i tiden. Glid över sjön, njut och koppla av i den storslagna omgivningen. I Mjösa finns det gott om fisk, framförallt öring, och här behövs inget fiskekort.

Konferens, möten och lokaler i Hamar

Vill du veta mer om våra konferens- och möteslokaler i Hamar? Du hittar vårt utbud här.

 

Närliggande destinationer

Gjövik

Lillehammer

Gardermoen

Läs mindre
8 hotell i Hamar

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.412.004 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.