Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Aronsborg konferenshotell Bålsta ,  Sverige

Aronsborg konferenshotell

Bålsta,  Sverige

Aronsborg konferenshotell ligger vackert vid Mälaren, mindre än en timme från Stockholm, Arlanda och Uppsala. Vi har lokaler för alla slags konferenser och event. Vi välkomnar även dig som privatgäst för övernattning. Vi är ett kontantfritt hotell.

Aronsborg konferenshotell 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

På Aronsborg anordnar vi inte bara klassiska konferenser utan även event och aktiviteter i alla former, för upp till 475 personer. Prova på matlagninsaktivitet och chokladskola, ha en helkväll i vår nattklubb eller låt oss hjälpa er att ordna något helt annat!

Aktiviteter för alla tillfällen

En av de populäraste aktiviteterna på Aronsborg är vår matlagingsaktivitet. Vi kan även anordna allt från lerduvskytte, ribbåtturer på Mälaren, tipspromenad, tävlingsmoment, bygg- och teamövningar, sport, yoga och qi gong, besök på Lasse Åbergs museum, föreläsningar, shower och underhållning. Vi har generösa ytor inomhus samt stora grönområden utomhus med fotbollsplan, driving-range och Mälaren precis intill. Låt oss hjälpa dig!

Matlagning

Matlagning och choklad är vår stora passion här på Aronsborg. Ingen annan anläggning i Sverige har köksmoduler för 72 personer. Alla aktiviteter vi presenterar här anpassas efter tidsschema, gruppstorlek och önskemål. De kan utföras som tävling, teambuilding eller bara som en social stund tillsammans. Berätta om syftet med din aktivitet, så fixar vi ett bra upplägg.

Att laga mat tillsammans är en perfekt aktivitet för teambuilding, samarbete och glädje. Matlagningsaktiviteter är vår specialitet, och som enda konferensanläggning i Sverige har vi mobila köksenheter med plats för upp till 72 personer. Större evenemang äger rum i Event Court. För grupper på upp till tio personer är Lilla Köket perfekt.  Möjligheterna är oändliga.

Chokladskola

I vår egna chokladskola tillverkar våra gäster sina egna chokladtryfflar och praliner. I vår Event Court, vid våra matlagningsöar, kan upp till 72 personer lära sig tillverka och smaksätta chokladtryfflar och praliner samtidigt som man lär sig mer om chokladens underbara värld.

Olika lokaler för olika tillfällen 

Vinterträdgården är en öppen och ljus lokal som kan användas som till exempel restaurangmiljö, möteslokal eller mässa/utställningsyta. Här finns möjligheten att ta in bilar. Vår Event Court med tillhörande Vinterträdgård och Chocolate Bar kan användas som en arena eller som tre, var och en helt unika! Chocolate Bar och Vinterträdgården kan öppnas upp till en stor gemensam lokal. 

Chocolate Bar

I direkt anslutning till vår Event Court ligger Chocolate Bar. En läcker barmiljö som också kan användas vid olika möten och event. Trivsamt inredd med massor av flyttbara sittgrupper. Med en 14 meter lång bardisk som ser ut som en chokladkaka är Chocolate Bar en levande mingelmiljö.

Äppelträdgården

Från Vinterträdgården kommer du direkt ut till vår stora Äppelträdgård och vår trevliga promenadslinga. Grill- och BBQ-buffén eller kräftskivan kan snabbt flytta in i Vinterträdgården om vädrets makter inte är på vår sida.

Lilla Köket

I Lilla Köket får ni en härlig känsla av att sitta ”hemma i köket” och pratas vid. För grupper upp till 10 personer kan vi genomföra matlagningsaktiviteter eller chokladskola i den tillhörande matlagningsstudion. Lilla Köket passar även utmärkt för till exempel dryckesprovningar.

Restauranger och barer

Mer information om mat och dryck, våra restaurangmiljöer, barer och vår nattklubb hittar du här >>

Boka event

OBS! Aronsborg konferenshotell är inte bokningsbart online. Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning på +46 8 22 59 59 eller via bokning@aronsborg.se.

 

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.564.376.003 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.