Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® Post Göteborg ,  Sverige

  • Elegant og ekstraordinært velmøbleret hotelværelse på Post Hotel Gøteborg

Clarion Hotel® Post

Göteborg,  Sverige

Clarion Hotel Post mitt i Göteborg, är inte som vilket hotell som helst. Det anrika posthuset vid Göteborg central har förvandlats till ett designhotell med extra allt. Njut av spa, takpool, restauranger, barer och konferens. Vi är ett kontantfritt hotell

Clarion Hotel® Post 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Känn dig som hemma i någon av våra fina barer, vår lobbybar Post Bar eller Bon Bon Bar på våning två.

Postbaren

Postbaren är Clarion Hotel Posts centrum och en naturlig samlingspunkt för såväl hotellgäster som göteborgare. I Postbaren ska man känna sig som hemma - se det gärna som ditt andra vardagsrum! Här erbjuds förutom vår egna öl och vårt egenrostade kaffe en gedigen vinlista med spännande amerikanska viner. Vi är även omåttligt stolta över våra godsaker, bakade i vårt eget konditori. Smyger sig hungern på lite mer finns bland annat goda smörgåsar att välja mellan. Bakgrundsmusiken varierar i tempo och stämning beroende på tidpunkt och atmosfär. För att tilltala alla slags gäster omfattar spellistorna det mesta från 1920-talsschlagers över klassisk jazz till aktuella hitlåtar.

Bon Bon Bar

I extravaganta Bon Bon Bar, en trappa upp från lobbyn i den anrika Posthallen, tas du med på en spektakulär och spännande resa från 1920-talet till 2020-tal i en mix av stilar och årtionden. Den spännande cocktailmenyn bjuder på fantastiska smaker och kombinationer där världens bästa bartender, Dosa Ivanov, komponerar cocktails med delikata praliner skapade av Sveriges bästa konditor, Patrik Fredriksson. Den tidiga delen av kvällen kan liknas vid en social club där du kan avnjuta specialdesignade cocktails, champagne och kaviar, med fördel serverat från Martini-serveringsvagnen. Efter kl. 23.00 kan vad som helst hända och social club övergår till nattklubb.

Post work

Varmt välkomna till Clarion Hotel Posts populära after work - Post work! Varje fredagseftermiddag höjs stämningen, musiken och tempot, människor myllrar in från gator och torg och vi firar att helgen är här med specialpriser i baren från kl. 16.00 - 21.00. Läs mer om Post work i kalendern. Varmt välkomna!

Post Rost

Varje hotell av dignitet bör ha en egen kafferost, så också Clarion Hotel Post. Post Rost tas fram av Bergstrands Kafferosteri som rostat bönor i Göteborg sedan 1891. För oss har de nu tagit fram en blandning med 85 % från Peru, Mexiko, Indonesien och Etiopien samt 15 % från Tanzania - Robusta. Smaken går åt espresso med nötiga inslag. Kraftig kropp, mustig och fyllig med en aning söt glädjande avslutning.

Dugges Post Lager

Som om inte det vore nog har vi tillsammans med göteborgsbaserade mikrobryggeriet Dugges tagit fram en egen öl. Låt oss presentera: Dugges Post Lager. Välkommen in och smaka!

Vinkällaren

Vinkällaren som lokal i sig väcker nyfikenhet på vin och smaker. Här bevaras viner från de flesta delar av vinvärlden men vinkällarens hjärta bultar för Oregon, och Pinot Noir i världsklass. Det största utbudet av Oregonviner utanför Oregon hittar du faktiskt just i vår vinkällare. Vi erbjuder även vinprovningar med våra duktiga sommelierer och anpassar dem efter era önskemål.

Postbaren

Måndag: 11.00 - 00.00
Tisdag: 11.00 - 00.00
Onsdag: 11.00 - 01.00
Torsdag: 11.00 - 01.00
Fredag: 11.00 - 02.00
Lördag: 11.00 - 02.00
Söndag: 12.00 - 23.00

Bon Bon Bar

Måndag: 17.00- 22.00
Tisdag: 17.00 - 22.00
Onsdag: 17.00 - 22.00
Torsdag: 17.00 - 22.00
Fredag: 17.00 - 00.00
Lördag: 11.00 - 00.00
Söndag: 11.00- 21.00

Post work (After Work)

Måndag: -
Tisdag: -
Onsdag: - 
Torsdag: -
Fredag: 16.00 - 21.00
Lördag: -
Söndag: - 

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.564.376.003 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.