Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Waterfront, Göteborg Göteborg ,  Sverige

Quality Hotel™ Waterfront, Göteborg

Göteborg,  Sverige

Strax intill Göta Älv i stadsdelen Majorna hittar du Quality Hotel™ Waterfront, Göteborg. I närheten av hotellet hittar du välbevarade gamla bebyggelser och mysiga krogar, allt i en avslappnad atmosfär. Välkommen!

Quality Hotel™ Waterfront, Göteborg 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Frukost

En god frukost är den bästa starten på dagen! När du bor hos oss ingår alltid en stor frukostbuffé med närproducerat, närodlat och efter lokala recept. Vem vet, du kanske hittar din nya frukostfavorit?

Öppettider

Måndag - fredag: 06:30 - 09:30
Lördag - söndag: 07:00 - 10:30

Man behöver inte bo på hotellet för att avnjuta vår frukostbuffé. Det går alldeles utmärkt att bara besöka vår frukost, som då kostar 169:- per person. Barn under 4 år äter gratis och för barn mellan 4 och 12 år kostar frukosten 85:-. Boka i förväg så att du vet att det finns plats.

Gym & Wellness

Det finns ett enklare gym med löpband och träningsredskap som är öppet dygnet runt. Vägg i vägg med hotellet har World Class ett gym där du som gäst hos oss kan träna förmånligt. Är du medlem i Nordic Choice Club bjuder vi dessutom på entrén till World Class. Jacuzzi, bastu och ångbad finns på tredje våningen i vår wellness-avdelning.

Vår wellnessavdelning är välbesökt och på grund av nuvarande restriktioner och maxantal besökare rekommenderar vi er att ni bokar er plats i förväg. Ni kan vara max 8 personer och ni har tillgång till vår wellness under 45 minuter, och kostnaden är 200 kr per sällskap. 

Skicka en förfrågan till q.waterfront@choice.se så bokar vi in dig i mån av plats
Öppettider

Måndag - fredag: 09.00 - 21.00
Lördag - söndag: 09.00 - 21.00

Parkering

För 80 kr per dygn kan du parkera bilen på den stora parkeringsplatsen framför hotellet. Om du har elbil går det bra att ladda kostnadsfritt på våra två platser med 220V uttag.

Tvättservice

Boka en tid och tvätta dina kläder i hotellets tvättstuga kostnadsfritt. Där finns tvättmaskin, torktumlare och strykrum. Som alternativ finns tvättservice som tvättar åt dig över dagen.

Djurvänligt

Vi välkomnar alla husdjur som inte är störande eller farliga för sin omgivning. Priset är 250 kr per natt och då ingår en liten present. Det är viktigt att ni redan vid bokningstillfället talar om att ni har husdjur med.

Wifi

Ett trådlöst nätverk uppkopplat mot internet finns över hela hotellet. Lösenord får du vid incheckning och är kostnadsfritt.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.412.004 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.