Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Winn Göteborg Göteborg ,  Sverige

Se alla hotell i Göteborg, Sverige

Quality Hotel Winn Göteborg

Göteborg,  Sverige

Quality Hotel™ Winn är ett personligt konferenshotell i Göteborg. Ett perfekt alternativ både för dig som vill anordna effektiva konferenser och för dig som vill ta med familjen på en mysig helg i Göteborg. Passa på och ta ett dopp i vår fina pool!

Quality Hotel Winn Göteborg 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Winn Göteborg

Omdöme från TripAdvisor

4
551 omdömen
3,5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4
Rum
4
Renlighet
2

Ostädat rum

den 22 juni 2017, Göteborg, Sverige, 878claesn

Smutsigt. Hade varit bra om det kunde städas bättre. På toaletten var ej papperskorg tömt,. Under sängen var det massa smulor (från pizza ) och dammigt. När påtalade det i receptionen när lämnade va…

Smutsigt. Hade varit bra om det kunde städas bättre. På toaletten var ej papperskorg tömt,. Under sängen var det massa smulor (från pizza ) och dammigt. När påtalade det i receptionen när lämnade var svaret skulle sagt till från början för annat rum. Nästa gång i Göteborg tar vi hotell som är rent från början.
Läs mer
4

Bättre än förväntat

den 15 juni 2017, Jönköping, Sverige, Viktor B

Det exteriöra sänker förväntningarna, slitet motell alá 70-tal men får en trevlig överraskning när man kommer innanför dörrarna. Trevligt mottagande och bra service, gratis parkering i direkt anslutni…

Det exteriöra sänker förväntningarna, slitet motell alá 70-tal men får en trevlig överraskning när man kommer innanför dörrarna. Trevligt mottagande och bra service, gratis parkering i direkt anslutning till hotellet. Läget är inte speciellt bra/centralt men funkar bra för övernattning i arbetet, inget bra alternativ om man planerar för en kväll på stan. Rummen är fräscha men slitna, badrummen behöver en helrenovering inom en snar framtid. Välstädat överlag men "prydnadskudden" på sängen var långt ifrån ren.... inget jag skulle vilja ha i närheten av där jag ska sova, byt ut omgående. Trevligt relaxutrymme med bra storlek på pool. Prisvärt!

Svar från ägaren

den 20 juni 2017

Hej Viktor, Vad glad jag blir att höra att du blev positivt överraskad av interiören! Hotellet ligger lite avsides, det är sant. Det har både sina för- och nackdelar, man slipper det värsta bullret från stan men det är inte gångavstånd till avenyn. Det går dock bussar från oss med ca 5 minuters mellanrum som tar dig ned till centrum på 10 minuter, bra va? Hojta gärna på receptionen nästa gång så hjälper de dig jättegärna med resvägar och biljetter. :) Renovering är på gång! Prydnadskuddarna skall jag se över. Du vet möjligtvis inte vilket rum det var som du bodde på hos oss? Hjärtligt välkommen tillbaka!

Läs mer
3

Winn

den 15 juni 2017, , 744jahaja

Renoveringar borde vara prisreducerade om det innebär att man borrar i väggar på morgonen. Betalade fullpris och blev inte informerad vid bokning av rummet. Påtalade vid utcheckningen att jag ville få…

Renoveringar borde vara prisreducerade om det innebär att man borrar i väggar på morgonen. Betalade fullpris och blev inte informerad vid bokning av rummet. Påtalade vid utcheckningen att jag ville få avdrag på priset men inget gjordes.

Svar från ägaren

den 20 juni 2017

Hej, Jag är ledsen att information gällande detta gått dig förbi. Vi har information angående bytet av våra dörrar på receptionsdisken, i hissarna samt i våra mailsignaturer. Det känns dock superkul att vi äntligen får våra gamla dörrar utbytta till nya och fräscha, och där nyckelkorten inte avaktiveras lika lätt. :) Skicka gärna ett mail till q.winn.goteborg@choice.se till vår choice club-ansvariga Jessica med mer information gällande din bokning, så kan hon hjälpa dig sätta upp ett medlemskap i vår kundklubb om du inte redan har ett sådant och ge dig 10,000 poäng i kompensation (gäller som frinatt på ett av våra hotell.) Ha det så bra!

Läs mer
4

Mycket bra standardhotell

den 11 juni 2017, , 50andersl

Hotellet låg nära E6, men det märktes inte.Vi hörde inga störande ljud utan tyckte det var lugnt och tyst. Vi åkte med kollektivtrafik och det fungerade jättebra. Snabbt att ta sig till city. Rummet v…

Hotellet låg nära E6, men det märktes inte.Vi hörde inga störande ljud utan tyckte det var lugnt och tyst. Vi åkte med kollektivtrafik och det fungerade jättebra. Snabbt att ta sig till city. Rummet var rymligt, med jättesköna sängar. Det fanns en restaurang som serverade mat från en meny och fullständiga rättigheter. Vi valde en fiskrätt som var mycket bra. Frukosten hade ett bra och hälsosamt utbud. Det fanns pool och bubbelbad.

Svar från ägaren

den 12 juni 2017

Stort tack för en fin och tydlig recension. Kul att du upplevde att kollektivtrafiken fungerar bra (för det gör den) och kunde lämna bilen hos oss, gratis :) Varmt välkomna tillbaka till oss!

Läs mer
3

Mixade känslor

den 9 juni 2017, , Jimmy L

Hotellet har trevlig personal, bra frukostbuffé, pool, mjukglassmaskin och popcornmaskin. Bokade rum och sträckkörde från Malmö för att kunna vila ut innan vi skulle jobba dagen efter. Kom till ett…

Hotellet har trevlig personal, bra frukostbuffé, pool, mjukglassmaskin och popcornmaskin. Bokade rum och sträckkörde från Malmö för att kunna vila ut innan vi skulle jobba dagen efter. Kom till ett rum som var obäddat och ostädat. Fick ingen kompensation för det. Middagen verkade vara gjord från lunchresterna och kaffet smakade pulverkaffe. Som sagt mixade känslor.

Svar från ägaren

den 12 juni 2017

Hejsan, Detta lät inte alls som vårt hotell eller något som hör vardagen till. Självklart arbetar vi ständigt för att leverera bästa service och en riktigt bra produkt - man ska som gäst hos oss få det man förväntat sig. Det ostädade rummet är troligtvis en dum miss av oss, jag hoppas att du omedelbart fick hjälp med ett nytt och fräscht rum. Middagen är inte gjort på lunchrester, det kan jag garantera, dock serverar vi (enligt våra stamgästers önskemål) en redig "Kvällens Husman" under veckodagarna, och det kan vara allt från Biff och potatis till lasagne, köttbullar eller kallops. Jag hoppas att din vistelse i övrigt var tillfredsställande och du är varmt välkommen tillbaka till oss :)

Läs mer

Få välkomsterbjudande på 25% rabatt

Ny prenumerant ? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Få välkomsterbjudande på 25% rabatt
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.500.291.000 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.