Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Winn Göteborg Göteborg ,  Sverige

Quality Hotel™ Winn Göteborg

Göteborg,  Sverige

Quality Hotel™ Winn är perfekt både för dig som vill ta med familjen på en mysig helg i Göteborg och för dig som vill anordna effektiva konferenser. Välkommen till ett personligt konferenshotell i Göteborg!

Quality Hotel™ Winn Göteborg 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Frukost

Välkommen ner till vår goda och traditionella frukost. Kontakta oss gärna i förväg vid eventuella allergier så försöker vi hitta alternativ till dig.

Frukosten serveras:

Måndag - fredag : 06:00 - 10:00
Lördag - söndag: 07:00 - 10:30

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

 

Parkering

Du parkerar tryggt och säkert på vår inhägnade parkering mittemot hotellentrén för 100 SEK per natt. Vi har även två platser för bussar samt två handikapparkeringar varav en är precis utanför entrén. Tre laddplatser (14kW) finns tillgängliga på baksidan av hotellet.

Relax

Välkommen till vår relaxavdelning med inomhuspool och bastu! Om du har glömt badkläder finns det att köpa i receptionen. Tillgång till relaxen är kostnadsfri för dig som bor hos oss. Det är begränsat antal på max 15 personer i relax/poolområdet och vi tar endast emot förbokade gäster. Förboka din tid med receptionen.

Öppettider

Alla dagar: 08.00 - 23.00 (Åldergräns 18 år efter 21.00).

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Var vänlig kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Poolen och relaxavdelningen är bokad för badskolor / babysim vissa dagar och timmar. Du är välkommen att använda poolen före och efter dessa timmar. Det är begränsat antal på max 15 personer i relax/poolområdet och vi tar endast emot förbokade gäster. Bokning kan göras tidigast 7 dagar innan ankomst. Förboka din tid med receptionen.

Djurvänligt

Ta med din bästa vän på resan! Hos oss är husdjur välkomna. Priset för din vän är 300 SEK per vistelse, har du med dig flera fyrbenta vänner är priset 400 SEK per vistelse. Om du har ledarhund och visar tillhörande legitimation så tillkommer ingen kostnad. Glöm inte att ge oss besked när du bokar din vistelse så att vi kan säkerställa att ni får ett djurvänligt rum.

Lounge 24

Om du skulle bli sugen på något gott under dagen, på kvällen eller natten så har vi ett brett utbud av snacks, lätta måltider, drycker och andra förnödenheter i Lounge 24 vid lobbyn. Med Lounge 24 kan du vara både sjusovare och nattuggla. Välkommen när som helst!

Wifi

Alla våra hotellrum och allmänna utrymmen har gratis trådlöst internet.

Övriga tjänster

  • Gratis Wifi
  • Bussparkering
  • tv
  • Popcornmaskin
  • Djur tillåtna
  • Inomhuspool
  • Badkar på vissa rum
  • Sminkspegel
  • Rökfritt

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.101.002 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.