Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Winn Göteborg Göteborg ,  Sverige

Quality Hotel™ Winn Göteborg

Göteborg,  Sverige

Quality Hotel Winn är ett personligt konferenshotell i Göteborg. Ett perfekt alternativ både för dig som vill anordna effektiva konferenser och för dig som vill ta med familjen på en mysig helg i Göteborg.
Vi är ett kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Winn Göteborg 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Hos oss på Quality Hotel Winn bor du nära Göteborgs pulserande stadsliv men ändå i lugna omgivningar. Vi är ett personligt hotell som passar dig både när du reser i arbetet och på fritiden.

Läge

Hotellet ligger i ett lugnt villaområde i anslutning till E6 vid Tingstadsmotet avfart 77, 3 km norr om Göteborg city. Du tar dig lätt hit både med bil och buss från alla vädersträck. Bussen tar cirka 10 minuter från Göteborgs centrum. Väljer du taxi kostar det cirka 120-250 SEK. Kontakta oss så hjälper vi dig med vägbeskrivning.

Cash free

Quality Hotel Winn Göteborg är kontantfritt för en enklare och säkrare vistelse för dig som gäst och besökare. Läs mer om detta under våra Vanliga frågor.

Konferens 

Vi har elva funtionellt inredda konferenslokaler för upp till 130 personer. Hos oss kan du boka olika typer av konferenser; hel- eller halvdag, flera dagar eller bara några timmar. Vi erbjuder konferenspaket där allt ingår och skräddarsyr ditt arrangemang för att passa dina önskemål. Popcorn, mjukglass och frukt ingår i alla konferenser. Läs mer om konferens här .

Idrottsgrupper

Våra stora hotellrum med plats för upp till fem personer är perfekta för dig som vill boka ett praktiskt alternativ när idrottsföreningen är på resa. Vi erbjuder alltid förmånliga idrottspriser där vi anpassar upplägget och måltiderna efter era önskemål.

Restaurang och bar

Kvällstid är du välkommen ner till oss i baren och à la carte-restaurangen. Vi föreslår gärna något gott att äta och dricka. Då vi ofta har fullt i restaurangen och för att kunna erbjuda er bästa servicen rekommenderar vi att ni bokar bord. Kontakta gärna receptionen så hjälper vi er med meny och akutella öppettider.

Omtanke och personlig service

Vi gör alltid vårt yttersta för att du skall få en trevlig och personlig vistelse. Omtanke och ett leende är något vi alltid bjuder på. Varmt välkomna till Quality Hotel Winn! Här kan du se alla våra hotell i Göteborg.

Nya fina rum

Nu har vi äntligen en hel våning med nyrenoverade standard twin/familjerum! Boka gärna våra standard rum så vet ni att ni får ett renoverat rum. Varmt välkomna!

Gym och relax

Vi samarbetar med ett fräscht och nyrenoverat gym ca 200 meter från hotellet - som boende och Choice Club medlem hos oss ingår lån av gymkort - öppet dynget runt är det också! 

Välkommen till vår relaxavdelning med inomhuspool, bubbelpool och bastu! Om du har glömt badkläder finns det att köpa i receptionen. Tillgång till relaxen är kostnadsfritt för dig som bor hos oss. 

Kontakt

  • Gamla Tingstadsgatan 10 42244 Göteborg , Sverige
via Google Maps

SAFE STAY - Läs om våra åtgärder för att minska smittorisken

Hitta till hotellet

Tåg

Tåg till Göteborgs centralstation.

Buss

Buss 18 och 19 från Brunnsparken läge B, gå av på hållplats Balladgatan.

Från Göteborg Landvetter Airport 

Flygbuss till Nils Ericsonplatsen, byt där till buss eller taxi.

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Göteborg,
telefon +46 31 650 000.

Om Quality Hotel Winn Göteborg

Antal hotellrum

121 st - 244 bäddar

Antal konferenslokaler

11 st - maxkapacitet 130 person

Avstånd flygplats

Göteborg Landvetter Airport: 20 km,
ca 20 min med bil

Avstånd lokaltrafik

Göteborgs centralstation: 4,6 km

Quality Hotel™

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.396.002 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.