Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Våra hotell i Helsingborg

Där Öresund är som smalast ligger skånska staden Helsingborg, som i folkmun kallas ”Sundets pärla”.

Vill du ha ett paket? I Packtivity kan du välja mellan upplevelser och aktiviteter som du kan boka samtidigt med hotellvistelsen. Varsågod!

Står man uppe på höjden ser man över till Helsingör i Danmark och staden omgärdas av parker, slott och inte minst ett vackert hamnområde med ett aktivt båtliv. Våra tre hotell i Helsingborg ligger mitt i staden. Det ena har restaurang och spa, och ligger vid Stortorget och nära färjan till Danmark och det andra, som ligger vid centralstationen Knutpunkten, har bar, konferensmöjligheter och takterrass. Från våra hotell kan du promenera runt och se välkända landmärken som Mariakyrkan, Rådhuset och gamla vakttornet Kärnan, eller du kan åka till Sofiero, gamla Helsingborg slott, med sin fantastiska trädgård. Kanske är det spa, shopping, golf, konserter eller teater som lockar? Du finner allt i Helsingborg med omnejd! För barn finns det många roliga ställen att besöka som Helsingborgs djur- och lekpark, Tropikariet, Busfabriken, Toyworld, Idrottsoasen och friluftsmuseet Fredriksdal. Är du sugen på sjöliv så är Helsingborg ett perfekt ställe för båtturer och fiske, prova t ex Rååbåtarna och Helsingborgsbåtarna. Det finns också gott om cykelvägar i området och möjligheter för kanot och kajakturer. Till fots kan man utforska vackra Kullaleden, Skåneleden och nationalparken Söderåsen.

Läs mindre
15 hotell i Helsingborg

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.411.001 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.