Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® Copenhagen Airport Kastrup ,  Danmark

Clarion Hotel® Copenhagen Airport

Kastrup,  Danmark

Välkommen till Köpenhamns viktigaste mötesplats. Med 2 minuter till Terminal 3 passar Clarion Hotel Copenhagen Airport lika bra för konferenser, som för spa och matupplevelser, i väntan på att din resa ska börja.

Clarion Hotel® Copenhagen Airport 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Välkommen till ett förstklassigt Clarion Hotel, mitt på Köpenhamns flygplats, där hela världen möts i en internationell miljö av konst, musik och mat.

Vad är din tid värd?

Med endast 2 minuters promenad till knutpunkten Terminal 3 sparar du mycket tid genom att bo här. Kort gångavstånd gör det enkelt att ta sig till övriga flyg som avgår från Terminal 2 och terminalen CPH Go, där lågprisbolagen lyfter och landar. Tunnelbanan, som ligger i direkt anslutning Terminal 3, gör att du samtidigt har möjlighet att uppleva allt som Köpenhamn har att erbjuda. Även tågstationen, där Öresundstågen passerar, återfinns direkt under Terminal 3. 

Konferenslokaler på flygplatsen

Om du letar efter konferensfaciliteter med wow-faktor, så är The Hangar, med plats för 2150 gäster något för dig. Ta en titt här.

Utöver The Hangar står 33 ljusa och flexibla konferens- och mötesrum i olika storlekar redo att ta emot allt från 4 till 500 personer. 14 av dessa mötesrum ligger på fjärde våningen i Terminal 3. Med flygplats, motorvägen E20 och tunnelbana precis utanför dörren, passar det lika bra för impulsmöten som för flerdagarskonferenser med deltagare från världens alla hörn. Läs mer om våra konferens- och eventmöjligheter här.

Våra minsta rum är stans största

Vi erbjuder 383 rymliga hotellrum med modern skandinavisk inredning. Våra minsta rum är stans största, med sina 33 kvadratmeter, och med fönster från golv till tak. Oavsett om du söker ett smidigt rum bara för dig, en festlig svit, eller ett rum där hela familjen får plats, kan Clarion Hotel Copenhagen Airport erbjuda dig ett boende som passar. Läs mer om våra hotellrum här.

Kulinarisk resa i världsklass

Kitchen & Table i samarbete med Marcus Samuelsson tar dig med på kulinarisk resa som kombinerar traditionella nordiska råvaror och lokala traditioner med Manhattans smaker. Det är gastronomi i världsklass från president Obamas favoritkock. Vi kallar det Fun Dining. Självklart är du varmt välkommen till restaurangen även om du inte är gäst hos oss! 

Träning före frukost eller ett dopp i saltvattenspoolen efter en lång dag?

Vårt gym är öppet dygnet runt och Ni'mat Spa erbjuder en spa- och relaxavdelning med uppvärmd saltvattenspool, aromångbad och sex behandlingsrum. Entré till spaet är gratis i samband med bokad behandling. Utan bokad behandling kostar entrén 250 DKK per person. Spaet har en åldersgräns på 16 år. Läs mer om Spa och träning här. För dig som hellre vill röra dig utomhus finns bra löprundor direkt utanför dörren. Varför inte ta en springtur på stranden längs med Öresund?

Varmt välkommen till Clarion Hotel Copenhagen Airport – Köpenhamns viktigaste mötesplats!

Kontakt

  • Ellehammersvej 20 2770 Kastrup , Danmark
via Google Maps

Hitta till hotellet

Tunnelbana

Ta linje M2 från centrala Köpenhamn till Lufthavnen Copenhagen Airport, tar 10-15 minuter. Därefter går du genom en övertäckt gångväg och hamnar direkt i hotellets lobby.

Från flygplatsen

2 minuters promenad genom en övertäckt gångväg från Terminal 3 till hotellets lobby

Taxi

Kom till oss i receptionenen så bokar vi gärna en taxi för dig.
Befinner du dig inte på hotellet eller vill boka själv rekommenderar vi Taxi 4x27, +45 27 27 27 27.

Om Clarion Hotel Copenhagen Airport

Antal hotellrum

383 rum

Konferens- och möteskapacitet

33 rum – upp till 2150 personer

Avstånd Köpenhamns centralstation

7,3 km – ca 20 minuter med bil

Avstånd flygplats Copenhagen Airport

2 minuters promenad från Terminal 3

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.102.004 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.