Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Vox Hotel Jönköping ,  Sverige

Vox Hotel

Jönköping,  Sverige

Vox Hotel är så mycket mer än ett hotell. Med bästa läge i centrala Jönköping kan du bo, äta, träna, jobba och mingla i en kreativ miljö. Passar lika bra oavsett om du är här på jobb, semester eller bara vill njuta lite extra av livet för en stund.

Vox Hotel 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Vox Hotel är ett designhotell med 143 rum mitt i Jönköping. Njut av en god natts sömn, restaurangkökets smakfusion som tillagas framför dina ögon, att träna samtidigt som du spanar ut över Vättern och att jobba eller ta ett möte i lobbyns inspirerande miljö.

Din nya hotellfavorit

Vox Hotel ligger mitt i centrala Jönköping, nära shopping, stranden, restauranger, nattliv, kommunikationer och inte minst med en fantastisk utsikt över Vättern. Här spelar inredningen lika stor roll som personlig service och god mat och dryck. Toppat med en god natts sömn i en skön säng vill vi helt enkelt göra din vistelse minnesvärd.

Designade rum

Här hittar du 143 hotellrum, från sviter och deluxerum med en enastående vy över Vättern, till mindre dubbelrum utan fönster. Oavsett rumskategori har alla rum på Vox Hotel samma höga standard inredningsmässigt. Vi erbjuder självklart rum som är anpassade för personer med funktionshinder. Kontakta oss för mer information.

Modern smakfusion med tvist

Vox Restaurant tar dig med på en upptäcktsresa genom Asiens olika matkulturer. En modern fusion, inspirerat av Asien med en svensk twist, där allt lagas i vårt öppna kök. Restaurangen är öppen från tidig morgon till sen kväll – med frukost, lunch, fika och à la carte. Passa också på att besöka vår bar som har ett stort utbud av drycker och cocktails.

Kreativ mötesplats i centrala Jönköping

Vår stora lobby med olika typer av sittplatser är öppen för några timmars jobb, informella möten eller studier. Nu erbjuder vi också ett abonnemangskoncept Work at Vox som bland annat ger snabbare wifi, gratis kaffe och specialerbjudanden. Perfekt om du är frilansare, konsult eller har ett flexibelt jobb och vill ha en inspirerande miljö. Gör Vox Hotel till din arbetsplats utanför kontoret. 

Gym med utsikt

Ta med dig träningskläderna när du checkar in här. Från vårt dygnet-runt-öppna gym på sjätte våningen kan du titta ut över Vättern medan du svettas.

Kaxigt möter elegant

Vox är designat av Magnus Månsson, en av Sveriges främsta hotellarkitekter, som också ligger bakom Avalon Hotel och Clarion Hotel Post i Göteborg. I hans design möts det kreativa, kaxiga och det klassiska, eleganta och skapar en unik atmosfär. Exklusiv med en tvist.

Välkommen till Jönköping och Vox Hotel!

Kontakt

  • Lantmätargränd 2C 55320 Jönköping , Sverige
via Google Maps

SAFE STAY - Läs om våra åtgärder för att minska smittorisken

Hitta till hotellet

Buss

Jönköping Resecentrum

Tåg

Jönköping C

Taxi

Taxi Jönköping, telefon +46 36 34 40 00 eller TaxiKurir Jönköping, +46 36 12 12 12

Om Vox Hotel

Inredning

Magnus Månsson

Antal rum

143 st – 286 bäddar

Avstånd till flygplats

Jönköping Airport: 6 km, ca 10 min med bil

Avstånd lokaltrafik

Jönköpings Resecentrum: ca 600 m

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.412.004 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.