Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® Sign Stockholm ,  Sverige

  • Trendigt och ljust standardrum på Hotell Sign i Stockholm
  • Elegant och stort hotellrum med utsikt över staden på Hotell Sign i Stockholm

Clarion Hotel® Sign

Stockholm,  Sverige

Välkommen hit! Här finner du ljusa hotellrum inredda med Skandinavisk design, flexibla konferenslokaler, bar- och restaurang Kitchen & Table Norrmalm. Hotellgäster får rabatt på entrén till Selma City Spa.

Clarion Hotel® Sign 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

På Clarion Hotel Sign gör du mer än bara sover. Hos oss äter du gott och varvar ner på vårt spa mellan shoppingturer och utekvällar i Stockholms city.

Stockholms bästa läge

Clarion Hotel Sign ligger mitt i centrala Stockholm, nära shopping, teatrar, restauranger, klubbar och barer. Du når hotellet på några få minuter från Stockholms centralstation, tunnelbana, tåg, bussar och Arlanda Express. Ta dig en tur på hotellet här! 

Här kan du se alla våra hotell i Stockholm.

Skandinavisk design och arkitektur

Signerat arkitekten Gert Wingårdh är Clarion Hotel Sign hotellet med den Skandinaviska designen där du bjuds på spännande intryck i form av konst, design och arkitektur. Hotellet är klätt i granit och glas som tillsammans skapar en reflektion av stadens pulserande kärna och den gröna parken utanför. Väl innanför dörren möts du av en smakfull kombination av material som trä, läder, sten, glaserad keramik och färgat glas. Tillsammans med inslag av grönska och lekande ljuskällor skapas en helt speciell mötesplats.

Även hotellrummen går i den Skandinaviska designens tecken - här representeras världsberömda designers så som Arne Jacobsen, Bruno Mathsson, Alvar Aalto och Poul Wolther. Uppdelat i det svenska, norska, finska eller danska våningsplanet kan du själv önska vart just du vill spendera en natt - eller två - It´s all up to you!

Direktboka mötesrum online

Nu kan du direktboka mötesrum online. Se 360-foton, tillgänglighet, specifikationer, möbleringar samt beställa mat och dryck. Läs mer och boka mötesrum online här.

Cash free

Clarion Hotel Sign är kontantfritt för en enklare och säkrare vistelse för dig som gäst och besökare. Läs mer om detta under våra Vanliga frågor.

Kitchen & Table Norrmalm

Sugen på en brunch, lunch eller middag med influenser från Manhattan i ett spännande möte med nordiska smaker? Eller varför inte en classic cocktail i baren? Förresten, vi har Not So Classic cocktails också! I kombination med en mixad barmeny är du välkommen vår bar och restaurang Kitchen & Table Norrmalm

Härliga sommarmånader då du hellre hänger utomhus? Ta en drink och en bit mat i vår rooftop bar på åttonde våningen!

Selma City Spa

På åttonde våningen hittar du Selma City Spa, ett levande spa som bjuder på en oas mitt i hjärtat av Stockholm. Med en fantastisk utsikt över Kungsholmen kan du njuta av en drink på terrassen, ta ett dopp i vår uppvärmda utomhuspool, skämma bort dig själv med en välbefinnande spabehandling eller ha en skön relax-stund i loungen. Som hotellgäst har du förtur samt reducerat pris på inträdet.
Ta dig en tur på Selma city spa här. 

Sustainable Stay

Under hela din vistelse hos oss gör vi insatser för att bidra till en hållbar framtid med fokus på FNs globala mål. Vi strävar efter att vara så hållbara som möjligt och vi tar på oss ansvaret genom att ta de bästa valen åt alla som befinner sig innanför våra väggar. Vill du veta mer? Läs mer här om Sustainable Stay!

Det ska vara lätt att göra rätt, och därför är Sustainable Stay en del av din vistelse. För att se exakt vad vi gör under dygnets alla timmar hämtar du en blankett i vår reception och klickar i vilka aktiviteter du är en del av. Därmed är även du en del av Sustainable Stay. Målet är att alla boxar används och på så vis är du med och bidrar till FNs globala mål tillsammans med hotellet.

Frukostseminarium med fokus på Agenda 2030

Konceptet A Sustainable Start syftar till att öka kunskapsutvecklingen inom Agenda 2030, inspirera till konkreta åtgärder och nya samarbeten som gynnar hållbarhetsarbetet. Kom förbi eller delta digitalt, bli inspirerad, ställ frågor och nätverka! För nu behöver vi tillsammans ta oss till nästa nivå och skapa förutsättningar att förena individer, företag och samhällen med målet att gemensamt åstadkomma den omvandling världen behöver. A Sustainable Start är ett samarbete mellan ABLE Foundation, Clarion Hotel, Sweco, Initiativ Samutveckling och SISAB. 

Seminarierna utgår från Clarion Hotel Sign. Ingen föranmälan krävs, bara att komma förbi eller delta digitalt. För mer information, se vår kalender här. 

Your phone is your hero!

Yes, det är sant - du kan göra det mesta med din telefon när du bor hos oss. Du kan checka in, öppna din hotelldörr, du kan betala din vistelse, du kan checka ut och du kan boka din nästa vistelse hos oss - allt med mobilen! Men det bästa av allt är att du kan chatta direkt med oss med den! Perfekt om du har någon fråga när du är uppe på rummet. Det enda du behöver göra är att ladda ner Nordic Choice Hotels appen (for free) - magiskt!

Handikappanpassade rum

Clarion Hotel Sign erbjuder rum anpassade för att vara tillgängliga för rullstolsburna gäster men även för hörsel- och synskadade. Kontakta oss för mer information om våra handikappanpassade rum och faciliteter.

Upplev det bästa av Skandinavien, mitt i Stockholm - välkommen till Clarion Hotel Sign!

Kontakt

  • Telefon: +46 8 676 98 00
  • Fax: +46 8 676 98 99
  • E-post cl.sign@choice.se
  • Org. nr: 556466-0107
  • Östra Järnvägsgatan 35 10126 Stockholm , Sverige
via Google Maps

SAFE STAY - Läs om våra åtgärder för att minska smittorisken

Hitta till hotellet

Tunnelbana

Tunnelbanestation T-Centralen

Buss

Buss 50 eller 65 till Norra Bantorget
Buss 1 till Vasagatan

Från Arlanda

Arlanda Express till Stockholm centralstation.

Taxi

Vi rekommenderar TAXI STOCKHOLM.

Lost?

Hittar du inte vägen eller om du har några frågor är det bara att höra av dig till oss på 08-676 98 00 eller via cl.sign@choice.se.

Om Clarion Hotel Sign

Antal hotellrum

558 st - 1116 bäddar

Antal konferenslokaler

10 st - plats för över 1220 deltagare

Avstånd flygplatser

Arlanda flygplats: 40,4 km,
ca 35 min (med bil)
Bromma flygplats: 8,7 km,
ca 20 min (med bil)

Avstånd lokaltrafik

Busshållplats Norra Bantorget: ca 100 m
Busshållplats Vasagatan: ca 200 m
Tunnelbanestation T-centralen: ca 300 m
Stockholms centralstation: ca 300 m

Om Clarion Hotel®

Interview with the Foo Fighters

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.412.004 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.