Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® Stockholm Stockholm ,  Sverige

Se alla hotell i Stockholm, Sverige
  • Bar med bartender som blandar drinkar på Clarion Hotel Stockholm
  • Interiör med soffor, kuddar och bartender i baren Vatos på Clarion Hotel Stockholm
  • Pool med räcke på Elements Spa på Clarion Hotel Stockholm
  • Vänner dricker te vid pool på Elements Spa på Clarion Hotel Stockholm
  • Sittgrupp och pool med utsikt på Elements Spa på Clarion Hotel Stockholm
  • Kvinna med bok och te i hängmatta på Elements Spa på Clarion Hotel Stockholm
  • Behandlings-bänkar med handdukar på Elements Spa på Clarion Hotel Stockholm

Clarion Hotel® Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Stockholm är beläget på Södermalm - en stadsdel känd för sitt stora utbud av restauranger, barer, shopping och gallerier. Hotellet har ett spa, restaurang med två barer samt ditt vardagsrum - Living Room. Vi är ett kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Stockholm 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Hotel® Stockholm

Omdöme från TripAdvisor

4
3086 omdömen
4,5
Läge
4
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4
Rum
4,5
Renlighet
3

Mor/dotter

den 19 februari 2018, , ctorne979781

Trevlig personal , rena rum . Krångligt att ta sig från P hus till hotell entrén. Stökigt och högljudd på Element spa , lika så på frukostbuffén . Rekommenderar inte spa helg på Clarion hotell söderma…

Trevlig personal , rena rum . Krångligt att ta sig från P hus till hotell entrén. Stökigt och högljudd på Element spa , lika så på frukostbuffén . Rekommenderar inte spa helg på Clarion hotell södermalm . Betala dyrt för att hålla sig på rummet om man vill koppla av .

Svar från ägaren

den 20 februari 2018

Hej, Tack för din feedback och vad tråkigt att ni inte var nöjde med er vistelse. Låter tyvärr som ni kom precis i den värsta ruschen både på spa och frukosten. Det är en svår balansgång för oss då många väljer att äta/ spaa precis samma tider. Jag skulle gärna ge er chansen att komma på ett spabesök en vardag istället, hör gärna av er till mig om det finns möjlighet för det så ska jag se att ni får en bättre upplevelse!

Läs mer
2

Jessica

den 19 februari 2018, , Jessica B

Alldeles för varmt rum . Orena glas . Inget ledigt bord vid frukosten , knappt så att man kunde ta sig fram och ta frukost . Fick ta med frukost upp på rummet istället.Läget på hotellet ligger bra til…

Alldeles för varmt rum . Orena glas . Inget ledigt bord vid frukosten , knappt så att man kunde ta sig fram och ta frukost . Fick ta med frukost upp på rummet istället.Läget på hotellet ligger bra till kommunikation . Trevlig personal i receptionen.

Svar från ägaren

den 20 februari 2018

Hej Jessica Tråkigt att höra att du inte var nöjd med ditt besök hos oss. Det kan ibland bli trångt på vår frukost under helgerna då många gäster kommer ner samtidigt, ingen ursäkt men en förklaring. Jag hoppas du påtalade problemet med värmen och glasen så vi hade möjlighet att hjälpa dig på plats? Hör gärna av dig inför ett eventuellt nytt besök så kan jag säkerställa att du blir extra väl omhändertagen då!

Läs mer
4

Underbar säng men lite trist bröd...

den 18 februari 2018, , marianyckelpiga2018

Fint rum med jätteskön säng och härliga sängkläder. Frukosten var tyvärr inte lika bra som jag mindes den; flera brödsorter kändes ofärska/hårda och det fanns inte yoghurt att tillgå 2 morgnar av 4. G…

Fint rum med jätteskön säng och härliga sängkläder. Frukosten var tyvärr inte lika bra som jag mindes den; flera brödsorter kändes ofärska/hårda och det fanns inte yoghurt att tillgå 2 morgnar av 4. Golvstädningen får också ett minus då det låg kvar skräp på rummet när jag kom och det städades aldrig bort. Badrummet var dock rent och fint. Tyvärr trassel med wifi, fick surfa via egen mobil halva vistelsen. Den trevliga personalen var ett stort plus, och gymet likaså! Inte så stort men väl fungerande för några dagars träning.

Svar från ägaren

den 20 februari 2018

Hej, Tack för din feedback från din vistelse. Tråkigt att läsa om städningen av ditt rum och att yoghurten var slut så ska det naturligtvis inte vara! Vi har precis installerat nytt wi-fi men hade lite problem medan leverantören uppdaterade det nya. Inget som ursäktar din upplevelsen men en förklaring! Hoppas du ger oss en ny chans och att vi då kan visa oss från vår rätta sida!

Läs mer
5

Peter Piironen / RULLHTEKK

den 15 februari 2018, Stockholm, Sverige, Pirre_Rullhtekk

Vi hade en grymt bra dag och fick ett kanonbemötande samt ett fint mötesrum! Omgivningen/atmosfären på hotellet gav mötesdeltagarna en lugn och avslappnad upplevelse vilket bidrog positivt till mötets…

Vi hade en grymt bra dag och fick ett kanonbemötande samt ett fint mötesrum! Omgivningen/atmosfären på hotellet gav mötesdeltagarna en lugn och avslappnad upplevelse vilket bidrog positivt till mötets agenda och delgivning av information mellan mötesdeltagarna.

Svar från ägaren

den 20 februari 2018

Hej, Tack för ditt fina omdöme och betyg! Jag blir så glad över att läsa att vi lyckades skapa bra förutsättningar för er mötesdag! Hoppas ni har fler möten inbokade så vi får anledning att välkomna er snart igen!

Läs mer
5

Lena

den 13 februari 2018, Stockholm County, Sweden, Lena L

Bra hotel med tunnelbanan utanför dörren. Supergod frukost, sköna sängar, mysigt barhäng. Vill man sitta lite lugnare finns även såna platser. Hotellet har en skön avslappnad stil där alla passar in.…

Bra hotel med tunnelbanan utanför dörren. Supergod frukost, sköna sängar, mysigt barhäng. Vill man sitta lite lugnare finns även såna platser. Hotellet har en skön avslappnad stil där alla passar in. De olika avdelningarna med bar, restaurang, lugnare delar en liten scen där de har alla möjliga aktiviteter och spa gör att hotellet aldrig blir tråkigt.

Svar från ägaren

den 20 februari 2018

Hej Lena, Stort tack för en toppen recension och Undebart att läsa att du trivs så bra på hotellet och i våra olika outlets. Vi försöker verkligen att skapa en levande mötesplats för alla våra gäster! Välkommen snart igen!

Läs mer

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.540.341.000 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.