Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® Stockholm Stockholm ,  Sverige

Clarion Hotel® Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Stockholm ligger på livfulla Södermalm, en populär stadsdel känd för sitt stora utbud av restauranger, barer, shopping och gallerier. På hotellet finns Element Spa, Eatery restaurang med två barer och ditt eget vardagsrum - Living Room.

Clarion Hotel® Stockholm 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Clarion Hotel Stockholm är en självklar mötesplats för stockholmare men även ett internationellt event-, konferens- och affärshotell. Med perfekt läge på livfulla Södermalm i Stockholm är hotellet en bra bas för den som vill uppleva stadens puls.

Stockholms utbud 

Som gäst på hotellet har du nära till Stockholms sevärdheter. På promenadavstånd finns historiska Gamla stan och evenemangsområdet vid Globen och Tele2 Arena. 50 meter från hotellet ligger T-banestationen Skanstull, endast fyra stopp från Stockholms centralstation och Stockholms city.  Se alla våra hotell i Stockholm.

Bohemiska Södermalm

Hotellet ligger på Södermalm, en mycket populär stadsdel känd för sin livfulla atmosfär och spännande utbud av små mysiga butiker, trendiga restauranger, vinbarer, lokala bryggerier, mysiga caféer och konstgallerier. Här hos oss på Södermalm bor du i en levande stadsdel med ett fantastiskt läge både för affärsresenärer och weekendgäster. På Södermalm är du också alltid nära en grön park och vatten, perfekt för promenader och löpturer. Ta dig en tur på hotellet redan innan du besöker oss - se här! 

Direktboka mötesrum online

Nu kan du direktboka mötesrum online. Se 360-foton, tillgänglighet, specifikationer, möbleringar, beställa mat och dryck. Läs mer och boka mötesrum online här.

Bar och restaurang

Precis innaför hotellentrén hittar du Eatery Social restaurang och bar. Här blandas Nord-, Syd- och Centralamerika med Södermalm i ett smakrikt och spännande möte och du är lika välkommen på en snabb drink i baren som på en lång middag med vänner och familj. Eatery Social har två barer och den ena kan du abonnera för privata tillställningar. Lite längre in på hotellet finns det lite lugnare Living Room med restaurang och bar - perfekt för att slå sig ner med en bok, datorn eller vännerna. 

Elements Spa

På hotellet finner du Elements Spa (OBS, kostar inträde och behöver bokas),ett modernt spa med ett brett utbud av behandlingar. Här finns relaxpool (in- & utomhusdel) med en slående utsikt samt ång- och torrbastu. Här hittar du aktuella erbjudanden och öppettider - välkommen till Elements Spa.

Handikappanpassade rum

Vi har ett antal handikappanpassade rum, utformade för att förenkla din vistelse om du har visst rörelsehinder eller är rullstolsburen. Kontakta oss för mer information om våra handikappanpassade rum och faciliteter.

Cash free

Clarion Hotel Stockholm är kontantfritt för en enklare och säkrare vistelse för dig som gäst och besökare. Läs mer om detta under våra Vanliga frågor.

Varmt välkommen till oss på Clarion Hotel Stockholm - den levande mötesplatsen på Södermalm, där city meets nature!

Kontakt

  • Ringvägen 98 10460 Stockholm , Sverige
via Google Maps

Hitta till hotellet

Tunnelbana

Grön linje söderut till Skanstull.

Buss

Buss 3, 4, 55 eller 74 till Skanstull.

Från Arlanda

Arlanda Express eller Flygbuss
till Stockholm centralstation.
Byt till tunnelbana eller buss.

Med bil

Närmaste parkeringsgarage är AimoPark på Skansbrogatan 5. Obs! Det är ett externt parkeringsgarage, parkering sker i mån av plats (går ej att förboka) och betalning sker på plats i garaget. 

Taxi

Vi rekommenderar TAXI STOCKHOLM,
Taxi 020 eller Taxi Kurir.

Om Clarion Hotel Stockholm

Antal hotellrum

532 st - 1064 bäddar

Antal konferenslokaler

17 st - plats för över 1000 deltagare

Avstånd flygplatser

Arlanda flygplats: 42 km, ca 45-60 min
Bromma flygplats: 14 km, ca 20-30 min

Avstånd lokaltrafik

Busshållplats Skanstull: 50 m
Tunnelbanestation Skanstull: 50 m
Stockholms centralstation: 2 km, ca 10 min
Härifrån avgår SJ:s tåg,
Arlanda Express samt Flygbussarna.

Utmärkelser

2016

- "We Care Hotel of the Year" - Nordic Choice Hotels

2017

- "Luxury City Hotel of the Year" - Luxury Travel Guide

Om Clarion Hotel®

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.413.004 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.