Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Våra hotell i Sundsvall

Vi erbjuder tre populära hotell med fantastiskt läge mitt i Sundsvall. Välj mellan charmiga Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall, konferens- och nöjeshotellet Quality Hotel Sundsvall eller Clarion Hotel Sundsvall med skybar och spa.

Hotell med centrala lägen

Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall ligger centralt beläget i Sundsvalls unika Stenstan, nära restauranger och caféer. Hotellet har under tidigare 1900-tal varit en biograf och byggnadens historia lever idag kvar i väggarna. Här ingår alltid frukost, Fika och Kvällsmat i rumspriset. På Quality Hotel Sundsvall bor du med centralt läge och passar perfekt för möten, konferenser eller weekendresor. Hotellet är en riktig nöjespärla och erbjuder nattklubb, barer och festlokaler för alla tillfällen! Här finns också ett stort parkeringsgarage i direktanslutning till hotellet.

Sveriges vackraste stad

Sundsvall har blivit utsedd som Sveriges vackraste stad med sin arkitektur och sina charmiga stenhus från slutet av 1800-talet. Här finns vacker natur med fina sandstränder, vandringsleder, bra fiske och goda förutsättningar för skidåkning.

Aktiviteter och sevärdheter

Sundsvall lockar med naturupplevelser och en levande stadskärna. Oavsett om du reser hit för jobb eller avkoppling har vi ett hotell som passar! Nära våra hotell får du tillgång till Norrlands största utbud av shopping och butiker i den populära gallerian In och på huvudstråket Storgatan. Kom med familjen och besök äventyrsbadet Himlabadet som är mycket populärt hos barnfamiljer. Inom 2 mils omkrets från våra hotell hittar du 4 slalomanläggningar och på Södra Bergets friluftsanläggning finns fina elljusspår. Dessutom ligger Sundsvalls största attraktioner som Tonhallen och Sidsjöns Friluftscentrum på behagligt avstånd. Sundsvall är dessutom en populär studentstad som lockar med Mittuniversitetet.

Upplev Norrland och Sveriges vackraste stad du med!

 

Närliggande destinationer

Borlänge

Gävle

Hudiksvall

Tällberg

Östersund

Läs mindre
4 hotell i Sundsvall

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.411.001 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.