Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® Wisby Visby ,  Sverige

Se alla hotell i Visby, Sverige

Clarion Hotel® Wisby

Visby,  Sverige

Clarion Hotel Wisby är ett hotell med unik historia och atmosfär, beläget innanför Visbys ringmur. Här finns 212 hotellrum, 8 mötesrum, festvåning, Selma City Spa, Kitchen & Table och Gotlands mest passionerade personal. Vi är ett kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Wisby 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Vi på Clarion Hotel® Wisby vill fira in 2023 med er!

Den 31 december utsmyckar vi vårt vackra vardagsrum Vinterträdgården med musik och glitter och dukar upp till en riktigt festlig nyårskväll. Vi bjuder in er till en fyrarätters middag klockan 18:00, 19:00 eller 20:00 med två läckra nyårspaket för er ultimata nyårsupplevelse.

Nyårsmiddag basic

Vårt första alternativ är ett enklare nyårspaket. Det inkluderar ett glas mousserande vid ankomst, fyrarätters middag, samt ett glas champagne vid tolvslaget för 1095 kr per person.

Nyårsmiddag med dryckespaket och övernattning

Varför inte vakna upp på vårt anrika hotell första dagen på det nya året? Vårt andra nyårspaket är ett lyxigare alternativ till ett riktigt bra pris. Det inkluderar ett glas mousserande vid ankomst, fyrarätters middag, dryckespaket med fyra glas, ett glas champagne vid tolvslaget, samt en del i ett dubbelrum för endast 1895 kr per person. 

Boka ert nyårsfirande

Reservera era platser genom att mejla cl.wisby@choice.se med ämnesraden NYÅR2022. Berätta vilket nyårspaket ni valt, hur många gäster ni blir, vilken tid ni önskar att äta middag, samt eventuell specialkost så bokar vi in en oförglömlig nyårsafton åt er!

Varmt välkomna att skapa nya minnen med oss!

Boka ert nyårsfirande

Boka ert nyårspaketet via mejl till cl.wisby@choice.se med ämnesraden NYÅR2022. Ni är även välkomna att höra av er till oss via telefon +46 498 25 75 00 för eventuella frågor!

Brunch på nyårsdagen

Psst... Nyårsfirandet tar inte slut på nyårsafton. På nyårsdagen är ni varmt välkomna på brunchbuffé för 345 kr/person. Boka ert bord är!

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.413.004 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.