Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® Wisby Visby ,  Sverige

Clarion Hotel® Wisby

Visby,  Sverige

Clarion Hotel Wisby är ett hotell med unik historia och atmosfär, beläget innanför Visbys ringmur. Här finns 212 hotellrum, 8 mötesrum, festvåning, Selma City Spa, Kitchen & Table och Gotlands mest passionerade personal. Vi är ett kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Wisby 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Clarion Hotel Wisby är ett personligt fullservicehotell med 212 hotellrum, centralt beläget innanför Visbys ringmur. Vi erbjuder allt under ett tak: mötesrum, festvåning, spaanläggning med pool och vår populära restaurang Kitchen & Table. Allt i en fantastisk atmosfär där gammalt möter nytt. 

Allt är nära i Visby

Clarion Hotel Wisby är perfekt beläget mitt i Visbys äldsta delar, ett stenkast från småbåtshamnen. Visby stad är en del av Unescos världsarv, utnämnd till en av de bäst bevarade medeltida Hansastäderna. I Visby är allt nära. Inom 15 minuter från hotellet finns Visby flygplats, Hamnterminalen samt Wisby Strand, Gotlands mötesarena och kongresshall.

Hotellet

På Clarion Hotel Wisby är atmosfären lite speciell. Här finns bland annat en medeltida gränd och pelare från 1200-talet - väl tillvaratagna och restaurerade. Men vi har inte skapat ett museum, utan ett modernt hotell. Dagens Clarion Hotel Wisby öppnade 1 maj 1991 men i dessa lokaler har det drivits hotell sedan mitten av 1800-talet. Läs mer om hotellets historia här

Eatery Social Summer Popup öppnar på Gotland!

Upplev sydamerikanska smaker tillsammans med genuin passionerad Gotlandservice. Eatery Social Visby är en magnifico pop-up signerad Marcus Samuelsson, som över sommaren flyttar in i Kitchen & Tables lokaler på hotellet. Här möter världens smaker svenska råvaror och lokala influenser!

Eatery Social poppar upp på ön mellan 16/6-28/8. Boka ditt mexikanska äventyr här. 

Bo lyxigt i hotellsvit

Clarion Hotel Wisby erbjuder flera fantastiska sviter för dig som är ute efter en vistelse utöver det vanliga. 

Vinterträdgården / Living Room 

I Vinterträdgården är atmosfären avslappnad men samtidigt levande och inspirerande. Hotellgäster såväl som lokalbefolkningen söker sig ofta hit för en bit mat, dryck eller för något av våra många evenemang som anordnas här. 

Selma City Spa Wisby - kostnadsfri entré för alla våra hotellgäster

En trappa ner i vårt hotell finns Gotlands härligaste medeltida SPA och relax. Här hittar du pool, bastu och avkopplande behandlingar. Selma City Spa Wisby är det perfekta stället för dig som vill hämta extra kraft i en inspirerande och avkopplande historisk miljö. Poolen är uppvärmd till 28° och omger en pelare från 1400-talet. Miljön kring poolen är i sig unik och en upplevelse utöver det vanliga. 

  • Ingen förbokning gäller. SPA bokas på drop-in i receptionen där du även hämtar nyckel.
  • Först till kvarn gäller
  • För abonnering eller icke boende gäster tar vi ut en avgift och i mån av plats. Förfrågan sker till grupp.cl.wisby@choice.se
Handikappanpassade rum

Vi har ett antal handikappanpassade rum, utformade för att förenkla din vistelse om du har visst rörelsehinder eller är rullstolsburen. Kontakta oss för mer information om våra handikappanpassade rum och faciliteter.

Express Check In (and Out)

I receptionen finns vår Self Check In-station där du snabbt och enkelt checkar in själv. Har du inga extra kostnader uppskrivna på rummet vid utcheckning kan du även bara lämna din nyckel i vår Express Checkout-låda.

Your phone is your hero!

Yes, det är sant - du kan göra det mesta med din telefon när du bor hos oss. Checka in, låsa upp din hotelldörr, betala din vistelse, checka ut och boka din nästa vistelse hos oss - allt med mobilen! Men det bästa av allt är att du kan chatta direkt med oss med den! Perfekt om du har någon fråga när du är uppe på rummet. Det enda du behöver göra är att ladda ner Nordic Choice Hotels appen (for free) - magiskt!

Cash free

Clarion Hotel Wisby är kontantfritt för en enklare och säkrare vistelse för dig som gäst och besökare. Läs mer om detta under våra Vanliga frågor.

Välkommen till Clarion Hotel Wisby - mycket mer än en övernattning.

Kontakt

  • Telefon: +46 498 25 75 00
  • Fax: +46 498 25 75 50
  • E-post cl.wisby@choice.se
  • Org. nr: 556237-4016
  • Strandgatan 6 62157 Visby , Sverige
via Google Maps

SAFE STAY - Läs om våra åtgärder för att minska smittorisken

Hitta till hotellet

Från Visby flygplats

Flygbuss till Visby Hamnplan.

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Gotland,
tel. +46 498 200 200.

Om Clarion Hotel Wisby

Antal hotellrum

212 st - 398 bäddar

Antal konferenslokaler

8 st - plats för totalt 300 deltagare
Sommartid även Paviljongen
för upp till 400 gäster.

Avstånd flygplats

Visby flygplats: 3,5 km,
ca 10-15 minuter med bil/buss.

Avstånd hamn

Visby färjeterminal: 1 km

Om Clarion Hotel®

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.411.001 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.