Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® Wisby Visby ,  Sverige

Se alla hotell i Visby, Sverige

Clarion Hotel® Wisby

Visby,  Sverige

Clarion Hotel Wisby är ett hotell med unik historia och atmosfär, beläget innanför Visbys ringmur. Här finns 212 hotellrum, 8 mötesrum, festvåning, Selma City Spa, Kitchen & Table och Gotlands mest passionerade personal. Vi är ett kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Wisby 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Välkommen till oss på Clarion Hotel Wisby! Har du funderingar kring din vistelse? Vi hoppas att du ska hitta svaren här.

Parkering

Vi erbjuder bra parkeringsmöjligheter för våra hotellgäster, en inhägnad betalparkering utomhus (pris: 250 SEK/dygn, förbokas). I närområdet finns allmänna parkeringsplatser mot avgift (hamnområdet).

Frukost

Vi serverar frukost i Kaptenshuset i entréplan. Det går även att hämta frukost från vår mysiga vinterträdgård, bakom receptionen på entréplan och äta på rummet .Tips! Kom tidigt om ni uppskattar lugn och ro, då det den sista timmen är högst tryck - ni kan då även få vänta lite med att komma in till frukostmatsalen. För de gäster som önskar en vad vi kallar en ”Early Bird” innan vi öppnat serveringen kan en enklare frukostpåse förbeställas och hämtas i receptionen.

Bagagerum

Vi erbjuder ett bagagerum för förvaring av väskor innan och efter vistelsen.

Wifi

Alla våra hotellrum och publika ytor har gratis trådlöst internet. Anslut till Telia Wifi och registrera dig eller logga in med ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer. Enklare kan det knappast bli.

Det lilla extra

Tänk att välkomnas av blommor, bubbel eller choklad på rummet? Det där lilla extra som förhöjer vistelsen och sätter guldkant på dagen. Skäm bort dig själv eller förgyll någon annans vistelse lite extra. Förbeställ ditt VIP-paket genom att maila oss på cl.wisby@choice.se.

På gång i Visby och på Gotland

Visby är en levande stad året om och en perfekt plats att besöka även utanför högsäsong. Vi på Clarion Hotel Wisby ger dig gärna tips om vad som finns att se och göra så tveka inte att fråga oss - vi finns här för dig!

Kontantfritt hotell

Clarion Hotel Wisby är ett kontantfritt hotell. För oss som arbetar på hotellet innebär det en säkrare arbetsplats då det minskar risken för rån och motverkar kriminell verksamhet. Då får vi mer tid till våra gäster. För gäster och besökare innebär det en trygghet genom en snabb och säker betalning. Vi tar emot alla vanliga betal- och kreditkort. Kontakta oss om du har frågor.

Förboka

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning på +46 498 25 75 00
eller via cl.wisby@choice.se.

In- och utcheckning

Incheckning från kl.15.00
Utcheckning senast kl. 11.00

Mobilt incheck

Checka gärna in med hjälp av din mobiltelefon för att minska köbildning. Yes, det är sant - du kan göra det mesta med din telefon när du bor hos oss. Checka in, låsa upp din hotelldörr, betala din vistelse, checka ut och boka din nästa vistelse hos oss - allt med mobilen! Men det bästa av allt är att du kan chatta direkt med oss med den! Perfekt om du har någon fråga när du är uppe på rummet. Det enda du behöver göra är att ladda ner Nordic Choice Hotels appen (for free) - magiskt!

 

Frukost

Måndag - Fredag kl 06.30-09.30
Lördag - Söndag kl 07.00-11.00

Boka din frukosttid

För att säkerställa en trygg och smittsäker frukost har frukosten en timmes slottider som förbokas via receptionen senast kvällen före. Det går även bra att förboka er frukosttid genom att maila receptionen på cl.wisby@choice.se före er ankomst, det underlättar vid incheckning och minskar eventuell köbildning.

Kitchen & Table Visby

Restaurangen & kökets öppettider:

Restaurang Kitchen & Table är stängd för lågsäsong januari - februari.
Vi ser fram emot att öppna upp igen i vår!
Maila gärna oss på cl.wisby@choice.se för mer information.

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.407.002 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.