Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Köpenhamn, Danmark

SKT. PETRI

København,  Danmark

SKT. PETRI är ett av Köpenhamns ledande designhotell med restaurang, bar, gym och konferensavdelning. Här har man en perfekt utgångspunkt för att uppleva den danska huvudstaden.

SKT. PETRI 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
SKT. PETRI

SKT. PETRI har alltid varit i framkant när det gäller utmärkt service. Här kan du njuta av ett brett utbud av mat och dryck i hotellets restaurang och barer.

Central Kitchen

Beläget i SKT. PETRI:s hjärta väntar vår restaurang Central Kitchen. Här serveras mat framtagen för att fresta den moderna middagsgästen som vill ha både hög kvalitet och en unik restaurangupplevelse, med en framträdande touch av skaninavisk minimalism.

BRØL

BRØL är Köpenhamns nya bageri- och ölbar, i en fantastisk mix. Vi erbjuder ett stort urval av lokal öl från mikrobryggerier, organiskt bröd, smörgåsar och pizza, på ett sätt som du nog aldrig smakat förut.  

Bar Rouge

Bar Rouge utgör sedan tio år tillbaka den perfekta inramningen för att avsluta en dag eller börja en kväll i Köpenhamn. Här kan du njuta av drinkar och cocktails från en unik meny, skapad av Köpenhamns främsta bartendrar.

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 06.30 - 10.30 
Lördag - söndag: 07.00 - 11.00

Central Kitchen

Alla dagar: 18.00 - 22.00

Brøl

Alla dagar: 10.00 - 00.00

Bar Rouge

Söndag - torsdag: 16.00 - 00.00
Fredag - lördag: 16.00 - 02.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

2.320.101.000 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK