Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Edvard Grieg

Bergen,  Norge

Quality Hotel Edvard Grieg är ett fullservice konferenshotell, 5 minuter från flygplatsen och 15 minuter från centrala Bergen.

Quality Hotel Edvard Grieg 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Edvard Grieg

På Quality Hotel Edvard Grieg finns något för alla. I vår restaurang Peer Gynt serveras både frukost, lunch och middag. Missa inte heller nyöppnade restaurangkonceptet Brasserie X.

Frukost

Vi bjuder på en frukostbuffé med många goda, sunda och ekologiska alternativ - en riktig hotellfrukost! Har du allergier? Kontakta oss innan ankomst så ordnar vi gluten- och laktosfria alternativ.

Restaurang Peer Gynt

Lunchen serveras huvudsakligen som buffé till konferensgäster och grupper, och varje kväll från kl. 17.00 serveras à la carte. Menyn är inspirerad av det europeiska köket och byts ut efter säsong. Förutom à la carte-menyn finns även en dagens rätt alla dagar i veckan.

Brasserie X

I vårt nyöppnade restaurangkoncept Brasserie X komponerar våra kockar ihop säsongsinspirerade menyer och rätter. En skön mix av franskt brasserie och nordiska läckerheter. 

Familjesöndagar

Familjesöndagarna på Quality Hotel Edvard Grieg tar en paus under ombyggnaden av restaurangen. I september 2014 är vi tillbaka igen med en härlig buffé och aktiviteter för hela familjen. 

Spa 

Högst upp i hotellet, med en fantastisk utsikt över fjällen, ligger vår spaavdelning. Här kan du njuta av bubbelpool, bastu, ångbastu, massageduschar och kallbad. En stjärnklar kväll har du hela stjärnhimlen som tak över bubbelpoolen. På vår terrass kan du slå dig ner och njuta av vackra sommarkvällar och utsikten över Bergens fjäll. 

Gym

I vårt gym finns ett litet utbud av träningsmaskiner, löpband och vikter. Utforska gärna de olika joggingslingorna som finns i området. Spårkartor finns i receptionen. 

Lekrum

Vårt fina lekrum ligger i lobbyn, bredvid restaurangen. Här kan barnen mysa, leka, se på film och spela tv-spel. Vi har även spel och böcker som kan lånas till rummet.

Ladda ner

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 06.00 - 10.00
Lördag - söndag: 07.00 - 11.00

Lunch

Måndag - lördag: från 11.30
Söndag och helgdagar: endast förbokningar

Middag

Måndag - lördag: 17.00 - 22.00
Söndag och helgdagar: 17.00 - 21.00

Anitra bar

Stängd från februari 2014,
Servering i restaurangen tillsvidare.

Relaxavdelning

Alla dagar: 06.00 - 22.00

Boka bord online

Våra restauranger och faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

2.210.164.555 26

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK