Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Tønsberg

Om hotellet

Hitta till hotellet 

Från Sandefjord flygplats, Torp

Flygbuss eller tåg till Tönsbergs station.

Från Oslo flygplats, Gardermoen

Buss eller tåg till Tönsbergs station.

Med bil

Se karta och vägbeskrivning här >>

Om Quality Hotel Tønsberg 

Antal hotellrum

292 st - 575 bäddar

Antal konferenslokaler

25 st - plats för 1000 deltagare 

Avstånd flygplatser

Sandefjord flygplats, Torp: 30 km
Oslo flygplats, Gardermoen: 150 km 

Avstånd lokaltrafik

Tönsbergs station: ca 5 min promenad.

Om Quality Hotels 

Quality Hotel Tønsberg är ett konferens- och rekreationshotell som kombinerar det bäst av moderna bekvämligheter och tradition i en havsnära miljö. Njut av moderna lokaler, flera restauranger och relaxavdelning med pool. 

Konferenser och event

Hotellet har en toppmodern konferensavdelning med 25 konferenslokaler. Vi kan ta emot totalt 1000 personer. Lokalerna är funktionellt inredda och utrustade med modern konferensutrustning och teknik. Tack vare vårt läge bredvid Oseger kulturhus kan vi hjälpa till att anordna stora mässor, stämmor, kickoffer, fester och andra större event. Läs mer om konferensmöjligheter >>

Brasserie X og Bar X

Vi älskar god mat och dryck lika mycket som du gör och erbjuder hela tre restauranger och en bar, däribland restaurangkonceptet Brasserie X, som utgår från goda, okomplicerade och smakrika måltider lagade från grunden. Här möts nordisk mattradition och fransk brasseriekultur i en avslappnad stämning. Hotellets informella restaurang och bar är läckert bågformad över två våningsplan, med fönster från golv till tak. Både Brasserie X och Bar X har vacker panoramautsikt över havet och båtarna på väg in och ut ur Tønsbergs hamn. Välkommen in för smakfulla upplevelser i en vacker, havsnära miljö.

Gym, utomhuspool och relaxavdelning

Quality Hotel Tønsberg är mer än ett konferenshotell. Med gym, relaxavdelning och pool på taket (som är öppen under sommarsäsongen 1 maj till 1 oktober) finns alla möjligheter för ett lugnt och avkopplande dopp eller ett intensivt träningspass. Använd din rumsnyckel för inträde till gymmet.

2.200.163.775 26

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK