Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Stockholm, Sverige

Clarion Hotel Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Stockholm är beläget på Södermalm - en stadsdel känd för sitt stora utbud av restauranger, barer, shopping och gallerier. Hotellet har ett spa med inspiration hämtad från Ayurveda – Elements Spa, samt barer och restaurang.

Clarion Hotel Stockholm 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Hotel Stockholm

Koppla av med en god kaffe, eller kanske avsluta kvällen med en god drink? Välkommen till Clarion Hotel Stockholms bar.

Eatery Social Bar

Välkommen till Skanstulls nya mötesplats - Eatery Social. Lika självklart som maten är dryckerna, som både kommer från kvarteret, Syd- och Centralamerika. Cocktails, öl och vin får sällskap av en unik samling med Tequila och Mezcal. Den klassiska Margaritan är vår signatur.

Terrassen

Att en solig sommardag hitta den där perfekta uteserveringen, där man kan hänga hur länge som helst – äta lite, dricka lite och bara vara. Plus en skön utsikt på det. Det är livet på en pinne, är det inte? Vi tycker nog att vår terrass är just ett sådant ställe. Så ta med ett par härliga vänner och njut av sommaren på Södermalm!

Terrassen hittar du på plan två med entré inifrån hotellet, eller från gångvägen ner mot Eriksdalsbadet. Terassen är öppen under sommarmånaderna till och med augusti.

Öppettider

Eatery Social Bar

Måndag - lördag: 11.00 - 01.00
Söndag: 11.00 - 00.00 

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

2.320.101.000 28

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK