Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Stockholm är beläget på Södermalm - en stadsdel känd för sitt stora utbud av restauranger, barer, shopping och gallerier. Hotellet har ett spa med inspiration hämtad från Ayurveda – Elements Spa, samt barer och restaurang.

Clarion Hotel Stockholm 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Hotel Stockholm

Att slappa i Lobbybaren med en kaffe är ett sätt att checka in. Kanske avslutar ni kvällen i Upstairs Bar med en god drink? Välkommen till Clarion Hotel Stockholms två barer.

Lobbybaren

Lobbybaren är så mycket mer än bara en bar. Det är en livlig mötesplats för både hotellgäster och stockholmare. Med utsikt över Ringvägen är Lobbybaren platsen för dig och ditt sällskap, oavsett om du är sugen på ett enklare snack, en mättande varmrätt, en toast Skagen, en cappuccino eller ett glas champagne.

Upstairs Bar

En trappa upp ligger Clarion Hotel Stockholms avslappnade Upstairs Bar. Här varvas välblandade drinkar med bra dj:ar och spännande samtal. Från tidig kväll kan du lyssna till liveband från scenen och fram till långt in på natten kan du dansa till våra olika dj:ar - musiken är aldrig långt borta! Kika på vad som är på gång i kalendern. Oss hittar du en trappa upp.

Terrassen

Terrassen har njutning i fokus, det ska genomsyra allt som händer där ute. Utsikten över Eriksdalslunden och Årstaviken är ett självklart ställe att spendera några timmar i solen med vänner, goda drinkar och mat. En plats där du kan komma för att hänga med kompisar eller för att träffa nya människor. Hotellets gäster gör att det blir en blandning av internationella och lokala besökare. Terrassen ligger på plan 2 med entré inifrån hotellet eller från gångvägen ner mot Eriksdalsbadet.

 

 

 

Öppettider

Lobbybaren

Alla dagar: 10.30 - 00.00

Upstairs Bar

Tisdag - torsdag: 17.00 - 01.00
Fredag: 16.00 - 02.00
Lördag: 17.00 - 02.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

2.210.164.555 28

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK