Gå till huvudsida
Stäng

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Uppgradera till nyare version Visa inte detta meddelande igen
Clarion Hotel Stockholm

Barer

Öppettider

Lobbybaren

Alla dagar: 10.30 - 00.00

Upstairs Bar

Tisdag - torsdag: 17.00 - 01.00
Fredag - lördag: 17.00 - 03.00

Terrassen

Onsdag - torsdag: 15.00 - 23.00
Fredag - lördag: 15.00 - 01.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Att slappa i Lobbybaren med en kaffe är ett sätt att checka in. Kanske avslutar ni kvällen i Upstairs Bar med en god drink? Välkommen till Clarion Hotel Stockholms två barer.

Lobbybaren

Lobbybaren är så mycket mer än bara en bar. Det är en livlig mötesplats för både hotellgäster och stockholmare. Med utsikt över Ringvägen är Lobbybaren platsen för dig och ditt sällskap, oavsett om du är sugen på ett enklare snack, en mättande varmrätt, en toast Skagen, en cappuccino eller ett glas champagne.

Upstairs Bar

En trappa upp ligger Clarion Hotel Stockholms avslappnade Upstairs Bar. Här varvas välblandade drinkar med bra dj:ar och spännande samtal. Från tidig kväll kan du lyssna till liveband från scenen och fram till långt in på natten kan du dansa till våra olika dj:ar - musiken är aldrig långt borta! Kika på vad som är på gång i kalendern. Oss hittar du en trappa upp.

Terrassen

Med utsikt över Eriksdalslunden och Årstaviken kan du här njuta i någon av våra loungesoffor, av musik, mat och goda drinkar. Under sommarmånaderna flyttar vi ut Upstais Bar på terrassen (om vädret tillåter). Baren heter då självklart Terrassen och ligger också på plan 2. Välkommen upp och ut i solen!

 

1.920.149.256 21