Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel Stockholm

Barer

Öppettider

Lobbybaren

Alla dagar: 10.30 - 00.00

Upstairs Bar

Tisdag - torsdag: 17.00 - 01.00
Fredag: 16.00 - 02.00
Lördag: 17.00 - 02.00
Stängt: 20/12 - 8/1

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Att slappa i Lobbybaren med en kaffe är ett sätt att checka in. Kanske avslutar ni kvällen i Upstairs Bar med en god drink? Välkommen till Clarion Hotel Stockholms två barer.

Lobbybaren

Lobbybaren är så mycket mer än bara en bar. Det är en livlig mötesplats för både hotellgäster och stockholmare. Med utsikt över Ringvägen är Lobbybaren platsen för dig och ditt sällskap, oavsett om du är sugen på ett enklare snack, en mättande varmrätt, en toast Skagen, en cappuccino eller ett glas champagne.

Upstairs Bar

En trappa upp ligger Clarion Hotel Stockholms avslappnade Upstairs Bar. Här varvas välblandade drinkar med bra dj:ar och spännande samtal. Från tidig kväll kan du lyssna till liveband från scenen och fram till långt in på natten kan du dansa till våra olika dj:ar - musiken är aldrig långt borta! Kika på vad som är på gång i kalendern. Oss hittar du en trappa upp.

 

 

2.190.163.493 28

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK