Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® Copenhagen Airport Kastrup ,  Danmark

Clarion Hotel® Copenhagen Airport

Kastrup,  Danmark

Välkommen till Köpenhamns viktigaste mötesplats. Med 2 minuter till Terminal 3 passar Clarion Hotel Copenhagen Airport lika bra för konferenser, som för spa och matupplevelser, i väntan på att din resa ska börja.

Clarion Hotel® Copenhagen Airport 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Self-service check-in

Om du föredrar maskiner framför människor, eller bara inte har tid till att stå i kö, kan du checka in själv via våra smarta self-service stationer eller din telefon.

  • Nybakat bröd finns alltid på frukosten på Clarion Hotel

Frukost

God morgon! Efter en god natts sömn vill vi att du ska längta efter vår frukostbuffé. Vi serverar ett hälsosamt utbud med många ekologiska alternativ. Frukost ingår på flera pristyper men inte alla. Se vilka när du bokar rum.

Frukosten serveras:

Måndag - fredag: 05.30 - 10.00 
Lördag - söndag: 05.30 - 10.30

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

  • Gym på Clarion Hotel

Gym

Vi har ett välutrustat gym med maskiner för kondition, styrka och rörelse. Gymmet är kostnadsfritt för alla våra hotellgäster.

Öppettider

Varje dag: Dygnet runt

  • Parkeringsmöjligheter på Clarion Hotel

Parkering

Hos oss är det nära till allt. Till flyget, tåget och hela världen, men också till parkering och garage. Parkeringen under hotellet kallas P7 och hör till flygplatsen. Hissen tar dig direkt från garaget till lobbyn. Det finns även ett begränsat antal parkeringsplatser framför ingången till hotellet.

Priser

Parkering i P7 under hotellet: 320 DKK/dygn, 50 DKK/timme
Parkering utanför hotellet: 320 DKK/dygn, 50 DKK/timme

  • Beställ mat och dryck till rummet med Room Service på Clarion Hotel

Room service

Mitt-i-natten-middag eller frukost på sängen? På Clarion Hotel Copenhagen Airport kan du få room service dygnet runt. Ett glas champagne i badkaret eller en nattmacka framför tv:n? Vi levererar direkt till ditt rum mot en room service-avgift på 75 DKK per beställning.

  • Få dina kläder tvättade på Clarion Hotel

Tvättservice

Behöver du tvätta något eller bara fräscha upp resegarderoben medan du bor hos oss? På Clarion Hotel Copenhagen Airport finns tvättservice.

  • Wifi på Clarion Hotel

Wifi

På hela hotellet kan du surfa trådlöst, helt utan kostnad. Hämta inloggningskoden i receptionen eller vid konferensen, eller logga in med ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer.

  • Rum för dig med husdjur på Clarion Hotel

Djurvänligt

Ta med din bästa vän på resan! Hos oss är hundar (och andra djur) välkomna. Glöm inte att meddela oss vid bokningstillfället, så vi kan ta hand om er på bästa sätt. Vi vill göra er uppmärksamma på att det tillkommer en extra kostnad på 250 DKK per rum och natt för medhavda husdjur.

  • Express Checkout på Clarion Hotel

Express Checkout

Trött på att stå i kö när det är dags att checka ut från hotellet? Då kommer du att älska vår tjänst Express Checkout! Anmäl intresse i receptionen när du checkar in, eller under vistelsen, så kan du enkelt lämna rumsnyckeln i vår Express Checkout-låda när det är dags att åka härifrån. Ditt kvitto skickar vi i efterhand per e-post. Smidigare utcheckning får du leta efter.

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.411.001 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.