Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Grand, Borås Borås ,  Sverige

Quality Hotel™ Grand, Borås

Borås,  Sverige

Välkommen till Quality Hotel Grand Borås. Ett utmärkt val för både konferens och nöje i Borås och Västsverige med 158 moderna rum. Hotellet är under renovering 2021-2022 varav restaurang och konferens är stängda.

Quality Hotel™ Grand, Borås 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Ursäkta röran, vi bygger om!

Från och med 1 september 2021 till och med januari 2023 är vår konferens, restaurang och bar stängda då hotellet genomgår en magisk förvandling och renovering.

Frukost

Frukosten är dagens viktigaste måltid sägs det. Vi på Quality Hotel™ serverar bland annat ett stort urval av ekologiska produkter, olika sorters bröd, en stor variation av pålägg, färsk frukt, pannkakor och olika sorters fil och yoghurt. Självklart erbjuder vi flera alternativ av laktos-, mjölk-, och glutenfria produkter och godsaker.

Måndag - fredag: 06:00 - 09:30
Lördag - söndag: 07:00 - 10:30

Bor du inte på hotellet är du välkommen att njuta av vår frukost i mån av plats. Kontakta gärna hotellet i förväg för att försäkra dig om att det finns bord. Frukost för icke boende gäster kostar 149 kr tisdag-fredag och 169 kr lördag-söndag. På måndagar har vi "Äntligen-måndag"-frukost där du kan köpa din frukost för 120 kr. 

Vår frukostmatsal har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Parkering

Quality Hotel™ Grand har ett fåtal egna parkeringsplatser på vår bakgård för 215kr per natt, dessa platser bokas genom att kontakta vår reception. Då vi är ett hotell med cityläge finns flera andra alternativ att tillgå nära hotellet - prata med receptionen vid ankomst så hjälper vi dig tillrätta med din bil!

Gym

Hotellgymmet är stängt på grund av den pågående renoveringen. Ett nytt gym förväntas bli klart till årskiftet 2022/2023. Fram tills dess tipsar gärna vår reception dig om närmsta gymanläggning. Gymmet vi just nu bygger kommer vara Borås största hotellgym med både maskiner, fria vikter, och yoga/relaxytor samt bastu.

Lounge 24

Om du skulle bli sugen på något gott under dagen, på kvällen eller natten så har vi ett brett utbud av snacks, lätta måltider, drycker och andra förnödenheter i Lounge 24 vid lobbyn. Med Lounge 24 kan du vara både sjusovare och nattuggla. Välkommen när som helst!

Djurvänligt

Ta med din bästa vän på resan! Hos oss är husdjur välkomna. Priset för din vän är 300 SEK per vistelse, har du med dig flera fyrbenta vänner är priset 400 SEK per vistelse. Om du har ledarhund och visar tillhörande legitimation så tillkommer ingen kostnad. Glöm inte att ge oss besked när du bokar din vistelse så att vi kan säkerställa att ni får ett djurvänligt rum.

Tvättservice

Quality Hotel™ Grand, Borås erbjuder tvättservice. Lämna dina kläder i receptionen senast kl 09.00 så får du tillbaka din rena tvätt redan kl. 18.00 samma dag.

Wifi

Alla våra hotellrum och publika ytor har kostnadfritt trådlöst internet. För närvarande fritt Wifi utan lösenord. Enklare kan det knappast bli.

Övriga tjänster

  • Gratis Wifi
  • Bankettsal
  • Utomhusparkering
  • Platt-tv
  • Popcornmaskin
  • Kaffekokare på vissa rum
  • Strykjärn och strykbräda
  • Mötesrum
  • Rökfritt

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.101.002 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.