Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Grand, Borås Borås ,  Sverige

Quality Hotel™ Grand, Borås

Borås,  Sverige

Välkommen till Quality Hotel Grand Borås. Ett utmärkt val för både konferens och nöje i Borås och Västsverige med 158 moderna rum och en rymlig fest & konferensvåning. Vi är ett kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Grand, Borås 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Ursäkta röran, vi bygger om!

Från och med 1 september 2021 till hösten 2022 är vår konferens, restaurang och bar stängda då hotellet genomgår en magisk förvandling och renovering.

Frukost

Frukosten är dagens viktigaste måltid sägs det. Vi på Quality Hotel™ serverar bland annat ett stort urval av ekologiska produkter, olika sorters bröd, en stor variation av pålägg, färsk frukt, pannkakor och olika sorters fil och yoghurt. Självklart erbjuder vi flera alternativ av laktos-, mjölk-, och glutenfria produkter och godsaker.

Frukosten serveras:

Måndag - fredag: 06.00 - 09.30
Lördag - söndag: 07.00 - 10.30

Bor du inte på hotellet är du välkommen att njuta av vår frukost i mån av plats. Kontakta gärna hotellet i förväg för att försäkra dig om att det finns bord. Frukost för icke boende gäster kostar 129 kr tisdag-fredag och 135 kr lördag-söndag.

På måndagar har vi "Äntligen-måndag"-frukost där man kan köpa sin frukost för 99kr. 

Vår frukostmatsal har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Parkering

Quality Hotel™ Grand har under vår renovering ett väldigt begränsat antal parkeringsplatser som tillhör hotellet. Alla platser bör bokas i förväg och kostar 195 SEK per dygn. Mittemot hotellet finns Pallas Huset Parkering (Aimo Park) där du kan kan parkera smidigt och nära hotellet. Betalning sker direkt i parkeringshuset.

Gym

Hotellets gym hittar du på våning 2 - det är ett temporärt gym under vår renovering. Här finns fria vikter, konditionsredskap och mycket mer. Det finns inga ursäkter för att hoppa över träningen när du bor hos oss. Gratis för alla våra hotellgäster.

Lounge 24

Om du skulle bli sugen på något gott under dagen, på kvällen eller natten så har vi ett brett utbud av snacks, lätta måltider, drycker och andra förnödenheter i Lounge 24 vid lobbyn. Med Lounge 24 kan du vara både sjusovare och nattuggla. Välkommen när som helst!

Djurvänligt

Ta med din bästa vän! Hos oss på Quality Hotel™ Grand, Borås är husdjur välkomna mot en avgift på 250 SEK per vistelse. Vi ställer fram matskålar till din lurviga vän, så kom ihåg att säga till vid bokning. Då kan vi ta hand om er på bästa sätt!

Tvättservice

Quality Hotel™ Grand, Borås erbjuder tvättservice. Lämna dina kläder i receptionen senast kl 09.00 så får du tillbaka din rena tvätt redan kl. 18.00 samma dag.

Wifi

Alla våra hotellrum och publika ytor har kostnadfritt trådlöst internet. För närvarande fritt Wifi utan lösenord. Enklare kan det knappast bli. Dessutom har vi en gästdator som du kan använda vid behov.

Övriga tjänster

  • Gratis Wifi
  • Bankettsal
  • Utomhusparkering
  • Platt-tv
  • Popcornmaskin
  • Kaffekokare på vissa rum
  • Strykjärn och strykbräda
  • Mötesrum
  • Rökfritt
2.564.411.001 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.