Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Grand, Borås Borås ,  Sverige

Quality Hotel™ Grand, Borås

Borås,  Sverige

Välkommen till Quality Hotel Grand Borås. Ett utmärkt val för både konferens och nöje i Borås och Västsverige med 158 moderna rum. Hotellet är under renovering 2021-2022 varav restaurang och konferens är stängda.

Quality Hotel™ Grand, Borås 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Ursäkta röran, vi bygger om!

Från och med 1 september 2021 till hösten 2022 är vår konferens, restaurang och bar stängda då hotellet genomgår en magisk förvandling och renovering.

Frukost

Frukosten är dagens viktigaste måltid sägs det. Vi på Quality Hotel™ serverar bland annat ett stort urval av ekologiska produkter, olika sorters bröd, en stor variation av pålägg, färsk frukt, pannkakor och olika sorters fil och yoghurt. Självklart erbjuder vi flera alternativ av laktos-, mjölk-, och glutenfria produkter och godsaker.

Sommartider för frukostservering 1 juli -14 augusti:

Måndag - söndag: 07.00 - 11.00

Från och med 7 juli serveras frukost i vår helt nya restaurangmatsal på entréplan.

Bor du inte på hotellet är du välkommen att njuta av vår frukost i mån av plats. Kontakta gärna hotellet i förväg för att försäkra dig om att det finns bord. Frukost för icke boende gäster kostar 149 kr tisdag-fredag och 169 kr lördag-söndag. På måndagar har vi "Äntligen-måndag"-frukost där man kan köpa sin frukost för 120 kr. 

Vår frukostmatsal har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Parkering

Quality Hotel™ Grand har under renoveringen enbart tillgång till ett fåtal parkeringsplatser som bokas genom att kontakta vår reception. Då vi är ett centralt beläget hotell finns flera andra alternativ att tillgå nära hotellet - prata med receptionen vid ankomst så hjälper vi dig tillrätta med din bil!

Gym

Från och med 6 december 2021 håller hotellgymmet stängt på grund av den pågående renoveringen. Ett nytt gym förväntas bli klart under hösten 2022. Fram tills dess tipsar gärna vår reception dig om om närmsta gymanläggning.

Lounge 24

Om du skulle bli sugen på något gott under dagen, på kvällen eller natten så har vi ett brett utbud av snacks, lätta måltider, drycker och andra förnödenheter i Lounge 24 vid lobbyn. Med Lounge 24 kan du vara både sjusovare och nattuggla. Välkommen när som helst!

Djurvänligt

Ta med din bästa vän! Hos oss på Quality Hotel™ Grand, Borås är husdjur välkomna mot en avgift på 250 SEK per vistelse. Vi ställer fram matskålar till din lurviga vän, så kom ihåg att säga till vid bokning. Då kan vi ta hand om er på bästa sätt!

Tvättservice

Quality Hotel™ Grand, Borås erbjuder tvättservice. Lämna dina kläder i receptionen senast kl 09.00 så får du tillbaka din rena tvätt redan kl. 18.00 samma dag.

Wifi

Alla våra hotellrum och publika ytor har kostnadfritt trådlöst internet. För närvarande fritt Wifi utan lösenord. Enklare kan det knappast bli.

Övriga tjänster

  • Gratis Wifi
  • Bankettsal
  • Utomhusparkering
  • Platt-tv
  • Popcornmaskin
  • Kaffekokare på vissa rum
  • Strykjärn och strykbräda
  • Mötesrum
  • Rökfritt

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.413.004 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.