Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Friends Solna ,  Sverige

Quality Hotel™ Friends

Solna,  Sverige

Välkommen till Quality Hotel Friends - eventhotellet för de stora ögonblicken! Intill Friends Arena och Mall of Scandinavia ordnar vi möten och events för alla tillfällen, i alla former. Vi är kontantfria för en enklare och säkrare vistelse för dig.

Quality Hotel™ Friends 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Frukost

För att orka med en hel dag av konferenser eller event är det viktigt med en bra start på dagen. Den får du av vår goda och sunda frukostbuffé där vi serverar ett urval av ekologiska produkter. En riktig hotellfrukost som självklart ingår i din övernattning.

Frukosten serveras:

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30
Lördag - söndag: 07.00 - 10.30

Under sommarperioden 21/6-11/8 har frukostbuffén öppet kl 07.00 - 10.30 varje dag!

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Parkering vid hotellet

I direkt anslutning till hotellet finns ett begränsat antal parkeringsplatser som kostar 20 kr/timme eller 175 kr/dygn. Platserna kan ej förbokas. Några av våra parkeringsplatser är utrustade med laddstationer och reserverade för elbilar.

Andra parkeringsmöjligheter

Om vår egen parkering är full rekommenderar vi Arenagaraget på Evenemangsgatan vid parkering över två timmar - priser och villkor hittar du här. Vid kortare besök kan du stå kostnadsfritt i Mall Of Scandinavias garage upp till två timmar, därefter debiteras du per påbörjad halvtimme. Priser och villkor hittar du här.

Gym

Vårt gym är fullt utrustat med maskiner för både kondition och styrka. Här finns även två bastur där du kan mjuka upp musklerna efter träningspasset. Gymmet är kostnadsfritt för alla våra hotellgäster. Varje tisdag kl 18.15 välkomnar vi alla gäster att springa gratis tillsammans med löpargruppen Runacademy. Vi möts i lobbyn! (Vinteruppehåll och tillbaka 20:e mars 2018) Vill du hellre träna utomhus finns det fina löp- eller promenadspår runt närbelägna Råstasjön eller i den kungliga Hagaparken. Fråga i receptionen så hjälper vi dig med tips och kartor.

Öppettider:

Alla dagar: 06.00 - 23.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Djurvänligt

Ta med din bästa vän! Hos oss på Quality Hotel Friends är husdjur välkomna mot en avgift på 250 SEK per vistelse. Glöm inte att säga till vid bokning så vi kan ta hand om er på bästa sätt!

 • Checka ut snabbt med Express Checkout på Quality Hotel

Express Checkout

Mer tid till annat! Om du anmäler dig för Express Checkout vid ankomst kan du enkelt lämna din nyckel i vår Express Checkout-låda när det är dags att lämna hotellet.

Wifi

Alla våra hotellrum och allmänna utrymmen har gratis trådlöst internet. Koppla upp dig till nätverket: QualityGuest och logga in med din mailadress eller med ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer. Enklare kan det knappast bli.

Lounge 24

Om du skulle bli sugen på något gott under dagen, på kvällen eller natten så har vi ett brett utbud av snacks, lätta måltider, drycker och andra förnödenheter i Lounge 24 vid lobbyn. Med Lounge 24 kan du vara både sjusovare och nattuggla. Välkommen när som helst!

Övriga tjänster

 • Joggingrunda
 • Bankettsal
 • Hiss
 • Bastu
 • Platt-tv
 • Konferenscenter
 • Restaurang
 • Handikapprum
 • Ismaskin
 • Mötesrum
 • Rökfritt
 • Bar

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.564.376.003 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.