Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Våra hotell i Solna

Välkommen till framtidsstaden Solna. Norr om Stockholm hittar du en unik miljö fullspäckad med aktiviteter och högklassigt boende.

Närhet till shopping och kultur

Solna är hem för Friends Arena – den nya nationalarenan i fotboll och även skådeplatsen för många stora konserter. På Quality Hotel Friends och Comfort Hotel Solna bor du med närhet till både Friends Arena och köpcentrumet Mall of Scandinavia – Nordens näst största köpcentrum. Hotellet har en ombonad och levande atmosfär och här har du nära till de stora ögonblicken och händelserna. Hotellet har omedelbar närhet till pendeltåg, tunnelbana och buss. Dessutom ligger flygplatserna Stockholm Arlanda Airport och Bromma Stockholm Airport inom behändigt avstånd.  

Slott, parker och nöje – Solna har något för alla

En stor del av de främsta sevärdheterna i norra Stockholm ligger i Solna. Staden kan erbjuda flera mäktiga slott, stora evenemang, varierad kultur och vackra parker. Den storslagna Hagaparken, med såväl slott som enorma gräsytor, tillhör Solna kommun och ligger cirka 6 minuter från Quality Hotel Friends och Comfort Hotel Solna. Parken kallas ofta Sveriges vackraste engelska park och har många märkliga byggnader – här finns till exempel Koppartälten, Ekotemplet, turkiska kiosken och kinesiska paviljongen. I parken ligger också Haga slott – hemvist för kronprissesparet. I Solna kan du också uppleva exotiska djur på Fjärilshuset. Njut av att vandra omkring bland fritt flygande fjärilar i stora tropiska växthus eller spana in en av Nordens största hajtankar.     

Konferens, möten och lokaler i Solna

Vill du veta mer om våra konferens- och möteslokaler i Solna? Du hittar vårt utbud här.

 

Närliggande destinationer

Stockholm
Södertälje
Haninge

Läs mindre
22 hotell i Solna

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.411.001 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.