Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Comfort Hotel® Kista Kista ,  Sverige

Comfort Hotel® Kista

Kista,  Sverige

Ett hotell med optimalt läge vid Kista Galleria, Kistamässan och tunnelbanan som tar dig till Stockholm city på 18 min. Comfort Hotel Kista har 194 nya och moderna hotellrum, Barception, stor lounge och gym.

Comfort Hotel® Kista 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Comfort Hotel Kista är ett nytt och spännande hotell mitt i Kista centrum, bara 18 minuter från centrala Stockholm. Comfort Hotel Kista ger dig det du vill ha och skippar det överflödiga. Vi har inte rumservice eller minibarer, men vi har en Barception i vår lobby. En kombination av bar och reception, där du kan checka in, köpa dig något gott att äta, ta en drink och träffa nya människor eller sätta dig ner för att jobba. Vi har en hälsosam frukost som ger dig en bra start på dagen. Gillar du rena och rynkfria skjortor eller hatar du att missa träningspass? Oroa dig inte, Comfort Hotel Kista har tvättstuga och gym som är öppna dygnet runt.

Nära Kistamässan och Kista Galleria

Ska du besöka Kistamässan eller ett företag som håller till i Kista eller Solna? Då passar läget på Comfort Hotel Kista perfekt. Vi är granne med Kista Galleria och där finns i princip allt, mode, prylar, shopping, mat, gokart och bio - vad mer behöver man?

5 minuter från tunnelbanan 

Comfort Hotel Kista ligger nära både Bromma och Arlanda flygplats. In till Stockholm city tar det 18 minuter med tunnelbanan. Pendeltågsstationen är 1200 meter bort - och där går tågen söderut in till stan eller norrut till Arlanda. Ja, nära till allt alltså.

Enkel och snabb mat hela dygnet

Comfort Hotel satsar på mat som är god, enkel och schysst mot både kroppen och miljön. I vår Barception hittar du lunch, middag, snacks, fika, kaffe och annat gott. Frukosten är en hybrid mellan klassisk hotellbuffé och en caféfrukost. Vi har grönt fokus och ser till att duka upp precis det du behöver, men vi skippar onödigt överflöd. Se alla serviceutbud vi erbjuder här

Välplanerade hotellrum för stora som små sällskap

Comfort Hotel Kista har såklart olika rum för olika behov. Ska du resa själv, med familjen eller med ett gäng kompisar? Vi har enkelrum, dubbelrum och XXL-rum som rymmer 8 personer. Vi har också åtta stycken tillgänglighetsanpassade rum. Följ med på den här sidan så kan du inom kort boka rummen. 

Stor lobby för jobb & umgänge

Vårt entréplan är stort och inbjudande. Här kan du sitta och jobba, ta en paus, hänga med kompisar och kollegor, käka, ta en kaffe eller en öl. I vår lobby finns det plats för alla.

Gratis wifi

Självklart har du tillgång till trådlöst internet på hela hotellet, utan extra kostnader. Vi har också internet via kabel om det önskas. 

  • Isafjordsgatan 21 164 40 Kista , Sverige
via Google Maps

SAFE STAY - Läs om våra åtgärder för att minska smittorisken

Om Comfort Hotel Kista

Antal hotellrum

194 rum

Avstånd till flygplats

Arlanda Airport, 30 km, 20 min med bil/taxi. Flygbussarna från Kista till Arlanda tar 29 minuter. 

Bromma flygplats, 8 km, 10-15 min med bil/taxi.

Avstånd lokaltrafik

Kista T-bana, 500m. Blå linje mot Kungsträdgården tar dig in till Stockholm city på 18 minuter. 

Helenelund pendeltågsstation: 1200m.

Om Comfort Hotel©

Interview with the Foo Fighters

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.411.001 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.