Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® Stockholm Stockholm ,  Sverige

Clarion Hotel® Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Stockholm ligger på livfulla Södermalm, en populär stadsdel känd för sitt stora utbud av restauranger, barer, shopping och gallerier. På hotellet finns Element Spa, Eatery restaurang med två barer och ditt eget vardagsrum - Living Room.

Clarion Hotel® Stockholm 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
  • Interiör med soffor, kuddar och bartender i baren Vatos på Clarion Hotel Stockholm
  • Detaljbild av flambering av ananas i bar Vatos på Clarion Hotel Stockholm
  • Bar med bartender som blandar drinkar på Clarion Hotel Stockholm

Koppla av med en god kaffe, eller kanske avsluta kvällen med en god drink? Välkommen till Clarion Hotel Stockholms barer, med bästa läge vid Skanstull på Södermalm.

Eatery Social Bar

Välkommen till Skanstulls nya mötesplats – Eatery Social. Lika självklart som maten är dryckerna, som både kommer från kvarteret här på Södermalm och från Nord-, Syd- och Centralamerika. Öl och vin får sällskap av en bred cocktailmeny. Den klassiska Margaritan är givetvis vår signaturdrink. På uteserveringen mot Ringvägen får ni en härlig känsla av citypulsen.

Living Room Bar - ett lugnare kryp-in 

Intill receptionen finns vårt Living Room - ditt vardagsrum. Här slår du dig ner för avkoppling - kanske med en drink i ena handen och en bok i andra. Här passar också bra att ta med datorn för en surfrunda eller för att arbeta.

Vatos 

En trappa upp, ovanför Eatery Social hittar ni Vatos - ett chambre separee gömd ovanför Eatery Social. Här kan du hyra en egen bar med er alldeles egna bartender som blandar söders bästa tequiladrinkar. Eller kanske vill du bara äta middag här med ditt stora kompisgäng? Kontakta oss så skräddarsyr vi en lösning för just dina önskemål.

Cocktailskola med proffs

Drömmer du om att slänga ihop en Daiquiri, Margarita, Pisco sour eller Mojito? Nu är det din chans! Boka er cocktailskola med en av våra bartenders. Självklart kan vi även lära er att blanda smarriga alkolfria drinkar. Passar som handen i handsken för grupper på 8 personer eller mer.

Terrassen - i perfekt söderläge

Terrassen på plan 2 är vår undangömda pärla. Terrassen är öppen från 4 juni - 31 augusti, tisdagar - lördagar hela sommaren med mat och dryck. 

Eatery Social Bar

För aktuella öppettider och bokning se restaurangens hemsida

Vatos Bar

Öppet på förfrågan - kontakta oss.

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.413.004 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.