Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Globe Stockholm ,  Sverige

Quality Hotel™ Globe

Stockholm,  Sverige

Välkommen till Quality Hotel Globe, vägg i vägg med Avicii Arena och Tele2 Arena. Som ett av Stockholms största hotell erbjuder vi ett perfekt läge för konferenser och event men även för dig som vill bo bekvämt för att uppleva det bästa av huvudstaden.

Quality Hotel™ Globe 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Quality Hotel Globe är en bubblande mötesplats i södra Stockholm, endast tio minuter från Stockholms Central. Med våra 527 rymliga hotellrum och 18 konferensrum är vi Stockholms tredje största konferenshotell.

Oslagbart läge

Globenområdet är en av Stockholms mest levande mötesplatser. Hotellet ligger alldeles intill de stora arenorna Annexet, Hovet, Avicii Arena och Tele2 Arena. Oavsett om du besöker oss för att delta i en konferens, se en konsert eller en hockeymatch eller bara ha en mysig cityweekend med familjen, så finns vår personal här för att ge dig en upplevelse utöver det vanliga. Här kan du se alla våra hotell i Stockholm.

Ett konferenshotell med oändliga möjligheter

Tillsammans med kunnig och dedikerad personal hjälper vi dig att skräddarsy ditt event eller konferens i minsta detalj. Läs mer om Quality Hotel Globes konferenskoncept här.

Direktboka mötesrum online

Nu kan du direktboka mötesrum online. Se 360-foton, tillgänglighet, specifikationer, möbleringar, beställa mat och dryck. Läs mer och boka mötesrum online här.

Familjeäventyr i Stockholm

Quality Hotel Globe är ett perfekt val för en Stockholmshelg med hela familjen. Vi erbjuder flera rymliga hotellrum i olika utföranden där hela familjen får plats. I området finns eventcentret Tolv Stockholm där man kan bowla, spela biljard eller sjunga karaoke och mycket mer. Ta en tur och titta på utsikten över Stockholm i SkyView eller besök Globen Shopping med ca 60 butiker alldeles intill hotellet. I vår lobby hittar du en Q-zone med bland annat Shuffleboard, PinPoint och pingisbord.

Sviter

Unna dig det lilla extra i vardagen eller överraska någon du tycker om! Våra sviter är belägna högst upp i hotellet på plan 11 med utsikt över Avicii Arena och södra Stockholm. Läs mer om våra sviter här!

Brasserie X

Med en skandinavisk ton av det klassiska franska brasseriet, önskar vi erbjuda dig en nypa överraskning i traditionella rätter, hög kvalitet och god stämning! Aktuella öppettider hittar du under Vanliga frågor.

Bar X

Vår stora, öppna lobby med Bar X är en självklar mötesplats för såväl hotellgäster som övriga besökare. Aktuella öppettider hittar du under Vanliga frågor.

Takterrass

Här kan du njuta av utsikten över södra Stockholm! Under sommarperioden har vi vår Rooftop Bar öppen, aktuella öppetider hittar du under Vanliga frågor. Takterrassen är även bokningsbar vid konferenser på plan 11.

Arenarestaurangen

På sjunde våningen ligger den populära Arenarestaurangen med utsikt rakt in i Avicii Arena. Här serveras vår stora frukostbuffé, konferensluncher och specialmiddagar. 

Evenemangsmeny

Ska ni på konsert eller match? Vid vissa event på arenorna Tele2 Arena, Avicii Arena, Hovet eller på Annexet erbjuder vi en evenemangsmeny i Arenarestaurangen på våning 7.

Hotellutbildning tillsammans med Real Gymnasiet

Real Gymnasiet är otroligt stolta och glada över att ha fått möjligheten att vara med och driva en hotellutbildning på Quality Hotel Globe. Besöksnäringen växer för varje år och är därför i behov av driven och kompetent personal som brinner för branschen. Real Gymnasiet tillsammans med Nordic Choice Hotels har därför utvecklat denna lärlingsutbildning. Tillsammans med handledare coachas eleverna mot sin yrkesutgång där de är garanterade jobb inom 6 månader efter godkänd gymnasieexamen. Den perfekta ingången till en fantastisk bransch som är i ständig utveckling.

Solenergi

Vi på Quality Hotel Globe är stolta över att ha installerat en solcellsanläggning på vårt tak. Anläggningen på ca 50 kW kommer årligen producera ungefär lika mycket energi som det går åt för att ladda 550 teslabilar eller till att baka 1,7 miljoner kanelbullar. Solcellerna är en viktig del i vårt övergripande ”WeCare”-arbete.

Varmt välkommen till Quality Hotel Globe!

Kontakt

  • Arenaslingan 7 12177 Stockholm , Sverige
via Google Maps

SAFE STAY - Läs om våra åtgärder för att minska smittorisken

Hitta till hotellet

Tunnelbana

Ta gröna linjen nr 19 mot Hagsätra.
Gå av vid hållplats Globen. 

Från Arlanda

Arlanda Express eller Flygbuss till Stockholm C. Byt till tunnelbana.

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Stockholm,
telefon +46 8 15 00 00. 

Om Quality Hotel Globe

Antal hotellrum

527 rum

Antal handikappanpassade rum

12 rum

Antal konferenslokaler

18 st - kapacitet för över 1400 personer

Avstånd till flygplatser

Stockholm Arlanda Airport: 41 km,
ca 45-60 min
Bromma Stockholm Airport: 15 km,
ca 30-30 min

Avstånd lokaltrafik

Globen T-banestation: 700 m, ca 5 minuters promenad från hotellet.
Stockholms centralstation: 5 km. Härifrån avgår SJ:s tåg, Arlanda Express samt Flygbussarna.

Quality Hotel™

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.412.004 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.