Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Sundsvall Sundsvall ,  Sverige

Se alla hotell i Sundsvall, Sverige

Quality Hotel™ Sundsvall

Sundsvall,  Sverige

Quality Hotel Sundsvall passar lika bra för effektiva möten som mysiga weekends. Här bor du centralt med shopping i Stenstan bara ett par kvarter bort. Vi har 201 rum som renoverades 2013, 25 konferenslokaler, lobbybar, festvåning och parkeringshus.

Quality Hotel™ Sundsvall 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel™ Sundsvall

Omdöme från TripAdvisor

4
562 omdömen
4,5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4
Rum
4,5
Renlighet
2

Oväsen

den 9 december 2018, Härnösand, Sverige, tedsundin

Bodde här en fredag till lördag. Först när vi kommer fram så har någon ändrat rum enligt henne i receptionen, så vi fick ett annat rum än som var tänkt från början, vi tänkte det spelar väl ingen roll…

Bodde här en fredag till lördag. Först när vi kommer fram så har någon ändrat rum enligt henne i receptionen, så vi fick ett annat rum än som var tänkt från början, vi tänkte det spelar väl ingen roll de är väl alla snarlika. Från 8 till våning 5 dock. Men när klockan var kring 22:30 (ja vi hade redan gått och lagt oss) så började det dunka musik... och det pågick väl till 02:00. Lyckades somna korta stunder innan man blev väckt igen. Morgonen efter insåg vi att detta rum låg precis ovanför diskoteket. När vi checkade ut påtalade vi det för henne i receptionen, som verkade förvånade att vi inte klagat på natten när det började. Vad hade det hjälpt? Hade de stängt ner diskoteket eller skulle vi packa ihop alla grejer och klä på oss och byta rum? Se till att undvika våning 5!
Läs mer
5

Rickard Lindholm

den 20 november 2018, , Rickard L

Fantastiskt bra, välstädat och trevlig pub/restaurang med bra live musik. Mycket trevlig, hjälpsam och tillmötesgående personal. Bra parkeringsmöjligheter och nära till city. Mycket bra frukost där de…

Fantastiskt bra, välstädat och trevlig pub/restaurang med bra live musik. Mycket trevlig, hjälpsam och tillmötesgående personal. Bra parkeringsmöjligheter och nära till city. Mycket bra frukost där det man söker finns att tillgå.

Svar från ägaren

den 30 november 2018

Hej Rickard och tack för ditt fina omdöme av din vistelse hos oss! Våra kvällar med livemusik brukar vara uppskattade av våra gäster. Vi är glada över att du trivdes och hälsar dig varmt välkommen tillbaka!

Läs mer
5

Weekend

den 19 november 2018, , Go18890267652

Perfekt weekend i hemstaden för att komma bort från hemmamiljön och leva lite lyxliv, man behöver inte åka till någon annan stad för att få känna sig "lyxig"! Perfekt service, sköna sängar, mysig bar,…

Perfekt weekend i hemstaden för att komma bort från hemmamiljön och leva lite lyxliv, man behöver inte åka till någon annan stad för att få känna sig "lyxig"! Perfekt service, sköna sängar, mysig bar, fantastiskt god mat.

Svar från ägaren

den 30 november 2018

Tack för ditt omdöme om oss och visst är det väl härligt att få unna sig lite lyx på hemmaplan! Det ger mycket energi! Roligt att du/ni trivdes och att ni uppskattade såväl våra sängar som vår personal och vår mat. Välkommen åter!

Läs mer
5

Facklig kurs

den 17 november 2018, , Bibban J

Jättefint och bra hotell med hög klass. Frukosten var den bästa man kan tänka sig för en härlig start på dagen. Trevlig och hjälpsam personal samt god lunch och fika. Högsta poäng ger jag detta hotell…

Jättefint och bra hotell med hög klass. Frukosten var den bästa man kan tänka sig för en härlig start på dagen. Trevlig och hjälpsam personal samt god lunch och fika. Högsta poäng ger jag detta hotell. Återkommer definitivt snart.

Svar från ägaren

den 30 november 2018

Hej Bibban och tack för ditt fina omdöme om oss! Vad roligt att du gillade vår frukostbuffé, den brukar vara populär bland våra gäster. Vi ser fram emot att ta hand om dig snart igen på bästa sätt! Välkommen åter!

Läs mer
5

Sundsvalls gemyt

den 13 november 2018, Stockholm, Sverige, Aulis2014

Här får man småstadshotellets känsla mycket tack vare en vänlig och tillmötesgående personal. En bra restaurang med norrländska specialiteter. Stora och ändamålsenliga konferensutrymmen. Närhet till s…

Här får man småstadshotellets känsla mycket tack vare en vänlig och tillmötesgående personal. En bra restaurang med norrländska specialiteter. Stora och ändamålsenliga konferensutrymmen. Närhet till stadens centrum.

Svar från ägaren

den 30 november 2018

Tack för ditt fina omdöme om oss! Vi försöker vara hotellet med mycket känsla och är glada att vi fick äran att göra din vistelse bra. Välkommen åter till oss snart igen!

Läs mer

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.550.355.003 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.