Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Larvik, Norge

Farris Bad

Larvik,  Norge

Farris Bad har ett oslagbart läge vid stranden i Larvik, bara 1,5 timme från Oslo och 15 minuter från Oslo Torp flygplats. Med en fot på land och en fot i vattnet är Farris Bad ett helt unikt spahotell med Skandinaviens största spaanläggning.

Farris Bad 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Farris Bad

Farris Bad har ett oslagbart läge vid stranden i Larvik, bara 1,5 timme från Oslo och 15 minuter från Oslo Torp flygplats. Med en fot på land och en fot i vattnet är Farris Bad ett helt unikt spahotell med Skandinaviens största spaavdelning på hela 2500 kvadratmeter.

Farris Bad Spa

Farris Bad är Norden största spa, och det enda hotellet som är byggt vid en äkta mineralkälla. Varje dag bubblar friskt källvatten från 55 meters djup upp till vår källvattengrotta, mineralrikt och hälsobringande. Här är fokus på fysisk och mental träning, balanserad kost och behandlingar för alla behov och önskemål. Hos oss hittar du yttre och inre ro och tar tiden tillbaka.

Konferens

Våra konferensfaciliteter är perfekta för er som inte bara vill ha ett möte. En konferens på Farris Bad innehåller självklart allt du behöver gällande teknik, personlig kontakt och lokaler. Vi har kapacitet för både små och stora möten och vår största lokal tar upp till 400 personer.

Terrassen

På vår strandterrass finns plats för 80 personer och här kan du njuta av frukosten eller vår goda lunchbuffé i solen. Eller varför inte boka en grillbuffé för ett större sällskap? Här kan du också sjunka ner i en av våra utomhuslounger, ta något kallt att dricka och bara vara. För gråa dagar och sena kvällar tänder vi upp vårt tak med värmelampor som täcker stora delar av terrassen. 

Water Lounge

Vår Water Lounge är hela tiden levande, i rörelse, precis som källan. I Water Lounge kan du ha ett informellt möte på dagtid, ta en after work efter en hektisk arbetsvecka och låta kvällen övergå till natt med behaglig chill out-musik i bakgrunden. Ta en kopp te, ett glas vin och smaka gärna på en av de goda smårätterna.

Kildesalen

I vår fantastiska Kildesal dukar vi till fest för upp till 300 personer, med vita dukar, linneservetter, blomsterarrangemang och vackra bestick. Det finns också möjlighet för egen bar, scen och dansgolv i lokalen och all teknisk standardutrustning finns på plats.

Bar

På barmenyn finns ett varierat urval av internationella och sofistikerade drinkar, cognac, armangnac, whisky, grappa, champagne och mycket mer. Fråga våra duktiga bartendrar, kanske hittar du en ny favoritdrink? Vi serverar den gärna med en liten twist. 

Golf i Larvik

Farris Bad ligger bara 2 km från en av Norges finaste golfbanor: Larvik Golfklubb. Greenfee och starttid kan du boka i receptionen hos oss.

Kontakt

  • Fritzøe Brygge 2 3285 Larvik , Norge
via Google Maps

Hitta till hotellet

Med tåg

Tåg till Larvik tågstation

Med buss

Buss till Larvik

Med båt/Superspeed

Båt till färjeterminalen i Larvik

Med taxi

Vi rekommenderar Vestfold Taxi
Telefon: +47 334 202 00

Om Farris Bad

Antal rum

176 st

Antal konferenslokaler

8 st

Avstånd flygplatser

Torp Sandefjord: 22 km
Oslo Gardermoen: 160 km

Avstånd tåg och kollektivtrafik

Larvik station: 800 meter

Avstånd Larviks färjeterminal

10 minuter med bil

2.311.63.057 26

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK