Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Borås, Sverige

Quality Hotel Grand, Borås

Borås,  Sverige

Quality Hotel™ Grand, Borås är det utmärkta valet för både konferens och nöje i Borås och Västsverige. Redan på hotellet kan du njuta av spa, Borås största nattklubb och fine dining. Vill du se mer av staden är det nära till allt.

Quality Hotel Grand, Borås 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Grand, Borås

Quality Hotel™ Grand, Borås är ditt förstahandsval för konferenser, mässor, mingel och nöje i Borås och Västsverige. Sedan 1972 har vi varit ett av Borås mest omtyckta hotell. Njut av spa, restauranger, mingelytor, mötesrum, Borås största nattklubb och fine dining.

Omtyckt mitt i Borås 

300 meter från Borås centralstation, ett stenkast från Stora Torget och direkt vid ån Viskan väntar Quality Hotel™ Grand, Borås på dig. Vi är stolta över att vara ett så omtyckt hotell bland Boråsbor, affärsresenärer och turister. Det tror vi är tack vare vårt centrala läge i Borås, granne med vackra Stadsparken och med gångavstånd till hela stadskärnan. Andra saker som våra gäster brukar nämna som det bästa med Quality Hotel™ Grand, Borås är vår genomtänkta service och vår goda mat. Vad är viktigast för dig? Kom till oss och ta reda på det!

Måltider för alla tillfällen - boka bord online

Vi vet att nöjen, god mat och utvald dryck är grunden för ett bra hotell och en förutsättning för att fortsätta vara Borås naturliga samlingsplats. Från dans och flärd på populära Grands Nattklubb till intima middagar med nära och kära. Hos oss på Quality Hotel™ Grand, Borås behöver du inte välja. Ät lunch eller helgbrunch på populära lobbyrestaurangen BARA eller fira bröllopsmiddagen eller festen med hjälp av köksmästare Andreas Lillvik. Läs mer om våra restaurangkoncept och barer och boka bord online här

Ciluette City Spa – din plats för lugn och välbefinnande 

Blunda, luta dig tillbaka och bara koppla av. På vårt spa, Ciluette City Spa, kan du lämna vardagen utanför för en stund och samla ny energi. Vi erbjuder allt från ansikts- och kroppsbehandlingar till massage, spakurer och kurbad.

Oanade konferens- och eventmöjligheter

Ska ni anordna en konferens, ett event eller ett möte i Borås? Här finns konferensmöjligheter för upp till 600 deltagare och 16 olika mötesrum och konferenslokaler i varierande storlek. Vår personal tar hand om er under dagen och ser till att er konferens blir lyckad. Letar du efter stora lokaler som passar för bröllopsfester, stora after work, mässor, lanseringar eller andra större arrangemang erbjuder vi perfekta lokaler

Hur vill du bo?

Allt från prisvärda Moderate- och Standardrum till smarta Familjerum och rymliga Deluxerum på hela 42 kvadratmeter. Vilket passar dig bäst? Läs mer om våra rumstyper här

Våra ledord

Quality Hotel™ Grand, Borås arbetar efter ledorden KONST – DESIGN – TEXTIL & MODE. Vi vill att du ska känna att dessa ord genomsyrar hotellet så fort du kliver in genom entrén. Du ska se det i materialval på möbler och textilier, i utsmyckning med konst och i färgval. Vi knyter an till Borås textila arv och använder oss därför i stor utsträckning av lokalt tillverkad inredning. Det kan du se på våra mattor, gardiner eller specialbyggda möbler från ett lokalt snickeri.

Tjäna Nordic Choice Club-bonuspoäng

Quality Hotel™ Grand, Borås är från januari 2016 en del av Nordic Choice Hotels och det är bra för dig. Om du är medlem i vårt lojalitetsprogram Nordic Choice Club så får du bonuspoäng när du bor hos oss och kan utnyttja speciella erbjudanden. Om du inte redan är medlem, kan du enkelt ansöka här

Kontakt

  • Hallbergplatsen 2 503 30 Borås , Sverige
via Google Maps

Hitta till hotellet

Tåg/buss

Till Borås Centralstation

Från Landvetter Airport

Taxi till hotellet

Taxi

Vi rekommenderar Sverigetaxi Borås, telefon 033-12 70 70 

Om Quality Hotel Grand Borås

Antal hotellrum

158 st - 250 bäddar

Antal konferenslokaler

16 st - plats för upp till 600 personer

Avstånd flygplats

Landvetter Airport: 42 km, ca 25 minuter med bil

Avstånd lokaltrafik

Resecentrum: 300 m, 5 minuters gångväg 

Om Quality Hotel

2.311.63.057 23

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK