Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Stockholm, Sverige

Quality Hotel Nacka

Stockholm,  Sverige

Quality Hotel Nacka ligger 10 min från Slussen och ca 20 min från Stockholm city. Här bor du bra vare sig du reser med familjen eller i affärer och du tar dig lätt in till stan med både bil, tåg och buss. Vi erbjuder restaurang, bar och relaxavdelning.

Quality Hotel Nacka 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Nacka

78% gäster rekommenderade detta hotell.

baserat på 319 gästomdömen.
3,5
Läge
4
Sovkvalitet
4
Service
3,5
Standard
4
Rum
4
Renlighet
3

Funkar

den 21 maj 2016, Göteborg, Sverige, Anders T

Hotellet fungerar för en övernattning. Standarden är ok men hotellet känns slitet och lite unket. Personalen är trevlig och hjälpsam. Frukosten som förväntat. Ett plus är att det är lätt att parkera.…

Hotellet fungerar för en övernattning. Standarden är ok men hotellet känns slitet och lite unket. Personalen är trevlig och hjälpsam. Frukosten som förväntat. Ett plus är att det är lätt att parkera. Det går att promenera till Södermalm på 30 min och det går även buss.
Läs mer
3

Med jobbet

den 21 maj 2016, Malmö, Sverige, Jacksonsweden

Sov över efter en festkväll med jobbet. Checkade in smidigt vid 02 tiden och personalen var trevlig. Frukosten var varierad och var en typisk hotellfrukost med allt som behövs. Ok för övernattning och…

Sov över efter en festkväll med jobbet. Checkade in smidigt vid 02 tiden och personalen var trevlig. Frukosten var varierad och var en typisk hotellfrukost med allt som behövs. Ok för övernattning och fräscht men ändå nergånget. Utcheckningen var smidig.
Läs mer
3

Sam

den 20 maj 2016, Nacka, Sweden, samK2043HU

Trevligt hotell som var mycket lämplig för konferens. Trevlig miljö utanför med blandade verksamheter, allt ifrån saluhall till inredning. Städningen var dock inte utfört vid incheckning kl 18 vilket…

Trevligt hotell som var mycket lämplig för konferens. Trevlig miljö utanför med blandade verksamheter, allt ifrån saluhall till inredning. Städningen var dock inte utfört vid incheckning kl 18 vilket var dåligt.
Läs mer
4

Bra konferens

den 20 maj 2016, Stockholm, Sverige, Dick J

Bra hotell för konferenser. Kul med fri mjukglass. God mat. All teknik fungerade också. Läget nära kollektivtrafik och affärer är också bra. Däremot behöver hotellet fräschas upp för att fortsätta var…

Bra hotell för konferenser. Kul med fri mjukglass. God mat. All teknik fungerade också. Läget nära kollektivtrafik och affärer är också bra. Däremot behöver hotellet fräschas upp för att fortsätta vara attraktivt framöver.
Läs mer
3

Stockholmshotell på landet

den 14 maj 2016, Halmstad, Sverige, milsod

Bra, enkelt hotell som ligger utanför centrum men är mycket enkelt att komma/nå till. Personalen var mycket trevliga och maten mycket god! Ta med egen vattenkokare. Nära till både shopping (galleria)…

Bra, enkelt hotell som ligger utanför centrum men är mycket enkelt att komma/nå till. Personalen var mycket trevliga och maten mycket god! Ta med egen vattenkokare. Nära till både shopping (galleria) och motion vid vatten, ett centralt hotell på landet.

Svar från ägaren

den 17 maj 2016

Hej, Tack för din feedback. Hotellet ligger nära Sickla sjö där man kan ta sin morgon runda, hotellet har även ett gym och pool för den som inte vill gå ut. Vattenkokare finns i vissa av våra rumskategorier, säg till i receptionen så hjälper vi dig gärna vid din nästa bokning.

Läs mer
2.311.63.057 24

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK