Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Stockholm, Sverige

Quality Hotel Nacka

Stockholm,  Sverige

Quality Hotel Nacka ligger 10 min från Slussen och ca 20 min från Stockholm city. Här bor du bra vare sig du reser med familjen eller i affärer och du tar dig lätt in till stan med både bil, tåg och buss. Vi erbjuder restaurang, bar och relaxavdelning.

Quality Hotel Nacka 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Nacka

78% gäster rekommenderade detta hotell.

baserat på 337 gästomdömen.
3,5
Läge
4
Sovkvalitet
4
Service
3,5
Standard
4
Rum
4
Renlighet
5

Stefan Grönlund, Västervik

den 23 juni 2016, Västervik, Sverige, Stefan G

Ett utmärkt hotell med bra läge, fri parkering och fantastiskt trevlig personal. Rekommenderar detta hotell på alla sätt! Nära till Saltsjöbanan, Sickla Köpcenter och de ställen jag arbetar på när jag…

Ett utmärkt hotell med bra läge, fri parkering och fantastiskt trevlig personal. Rekommenderar detta hotell på alla sätt! Nära till Saltsjöbanan, Sickla Köpcenter och de ställen jag arbetar på när jag är där!
Läs mer
4

Trivsamt hotell

den 20 juni 2016, Malmö, Sverige, lenad925

Ett hotell som är behov av renovering men som trots det fungerar utmärkt att bo på. Bra läge och bra kommunikationer in till Stockholm. Frukosten serveras med kärlek av personalen,med god mat. Äggen…

Ett hotell som är behov av renovering men som trots det fungerar utmärkt att bo på. Bra läge och bra kommunikationer in till Stockholm. Frukosten serveras med kärlek av personalen,med god mat. Äggen var perfekta😊

Svar från ägaren

den 22 juni 2016

Tusen tack för din fina feedback om våra medarbetare, jag lovar att vidareförmedla den till alla. Det glädjer oss att ni haft en fin vistelse hos oss och vi hopas att se dig snart igen. Vi har ju mer att bjuda på försommaren med vår solterrass, pol och om man har barn så har vi ju massor för dem. Men om vi inte ses så vill vi önska dig en fantastisk sommar.

Läs mer
5

utmärkt

den 16 juni 2016, Kalmar, Sverige, bengtb836

hotellet håller utmärkt standard, mycket bra frukost, nära till stort köpcentra i sikla. lätt att hitta när man kommer med bil, och fri parkering vilket ät otroligt i stockholm. framtida besök kan man…

hotellet håller utmärkt standard, mycket bra frukost, nära till stort köpcentra i sikla. lätt att hitta när man kommer med bil, och fri parkering vilket ät otroligt i stockholm. framtida besök kan man kanske åka tvärbana utanför hotellet.

Svar från ägaren

den 17 juni 2016

Hej och tack för din feedback. Vad häligt att du hade en bra vistelse hos oss, ja tvärbarnan är snart klar så då har vi nya fantastiska kommunikationer i hela Stockholm stad. Vi hoppas på att se dig hos oss snart igen.

Läs mer
3

Quality Hotel Nacka

den 13 juni 2016, Stockholm, Sverige, Jeabra

Helt okay hotell fast tråkig mat. Nära till köpcentrum, city och fina grönområden. Gratis mjukglass och popcorn. Fin terrass och relaxavdelning. Maten är ingen speciell upplevelse och vid födoämnesall…

Helt okay hotell fast tråkig mat. Nära till köpcentrum, city och fina grönområden. Gratis mjukglass och popcorn. Fin terrass och relaxavdelning. Maten är ingen speciell upplevelse och vid födoämnesallergi blir maten tråkig.

Svar från ägaren

den 14 juni 2016

Tack för din feedback, vad kul att du uppskattade terrassen och relaxen som jag håller med är super trevliga. Vi har gått över till en härlig sommar meny nu så jag hoppas att du kommer tillbaka snart.

Läs mer
1

Hotell med behov av uppfräschning.

den 7 juni 2016, Stockholm, Sverige, 481anneliea

Bra service med glad och trevlig personal. Rummet var slitet och badrummet behöver fräschas upp.Temperaturen i rummet för varm på natten. Nära kommunikationer och city. Helt ok gym- och relaxavdelning…

Bra service med glad och trevlig personal. Rummet var slitet och badrummet behöver fräschas upp.Temperaturen i rummet för varm på natten. Nära kommunikationer och city. Helt ok gym- och relaxavdelning. Frukosten var bra men övriga måltider kunde hålla högre kvalitet och gärna smaka mer.

Svar från ägaren

den 14 juni 2016

Tack för din feedback, vi arbetar med att piffa till olika delar av hotellet och vi hoppas på att badrummen snart ska stå på tur. Sommaren är här så nu kan man njuta sommarmenyn på vår solterrass under kvällarna så jag hoppas att vi snart ses igen.

Läs mer
2.320.94.000 28

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK