Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Stockholm, Sverige

Quality Hotel Nacka

Stockholm,  Sverige

Quality Hotel Nacka ligger 10 min från Slussen och ca 20 min från Stockholm city. Här bor du bra vare sig du reser med familjen eller i affärer och du tar dig lätt in till stan med både bil, tåg och buss. Vi erbjuder restaurang, bar och relaxavdelning.

Quality Hotel Nacka 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Nacka

78% gäster rekommenderade detta hotell.

baserat på 351 gästomdömen.
3,5
Läge
4
Sovkvalitet
4
Service
3,5
Standard
4
Rum
4
Renlighet
5

Bra läge med bra förbindelser åt alla håll.

den 25 juli 2016, Linköping, Sverige, hansg_ranc

Bra hotell med fri parkering och nära Sickla köpcenter. Bra bemötande av personal - proffsiga. Frukosten är precis vad man behöver och inget mer.! Utsikten över Stockholm är bedårande. Fn en arbetspla…

Bra hotell med fri parkering och nära Sickla köpcenter. Bra bemötande av personal - proffsiga. Frukosten är precis vad man behöver och inget mer.! Utsikten över Stockholm är bedårande. Fn en arbetsplats runtomkring - men är borta om ett år.!!!

Svar från ägaren

den 25 juli 2016

Tusen tack för din fina feedback. Det glädjer oss att vistelsen var till er belåtenhet och jag hoppas att ni även fann relaxen och vår lite gömda terrasspärla. Vi ser fram emot att snart ha er hos oss igen.

Läs mer
5

Toppen weekend med familjen!

den 25 juli 2016, Stockholm, Sverige, 553niklasf

Avkoppling och trevligt för hela familjen, en bra utgångspunkt till många aktiviteter, faciliteter och nöjen. Valet att stanna i kvarteren eller ta sig en bit iväg gör vistelsen till vad du själv vill…

Avkoppling och trevligt för hela familjen, en bra utgångspunkt till många aktiviteter, faciliteter och nöjen. Valet att stanna i kvarteren eller ta sig en bit iväg gör vistelsen till vad du själv vill göra av den.

Svar från ägaren

den 25 juli 2016

Tack för din fina feedback. Det glädjer mig att ni fann vårt hotell till belåtenhet och att ni fann det möjligt att både vara kvar i fina Sickla eller att åka till city. Jag hoppas ni han förbi vår relaxavdelning och solterrass medans ni var här. Om inte så är ni alltid vart välkomna tillbaka till oss för att upptäcka nya delar av hotellet.

Läs mer
4

Prisvärt men ha överseende med vägbygge

den 24 juli 2016, Stockholm, Sverige, Jonas W

Dem missade städningen 1 av 3 nätter annars helt ok. Kommer bli bra när vägbyggen Är över. Då slipper man ta bilen till stan😎 Gångavstånd till köpcentra och bra restauranger med olika utbud. Det tar…

Dem missade städningen 1 av 3 nätter annars helt ok. Kommer bli bra när vägbyggen Är över. Då slipper man ta bilen till stan😎 Gångavstånd till köpcentra och bra restauranger med olika utbud. Det tar ca.15 med bil till Centrum och ca. 30min till Lidingö.

Svar från ägaren

den 25 juli 2016

Tack för din feedback, jag ber verkligen om ursäkt för missen med städningen, jag hoppas ni tog det på plats med oss annars är ni varmt välkomna att kontakta mig direkt. Sant med bygget, det är Tvärbanan som byggs hela vägen fram till oss vilket kompletterar, Saltsjöbanan och bussarna som redan endast tar 10 minuter till Slussen. Det är ju alltid enkelt att lämna bilen hon oss då vi har gratis parkering. V hoppas på att se er hos oss snart igen.

Läs mer
5

Lucklig resa

den 23 juli 2016, Bergkvara, Sverige, imadiddind

Allt var jätte bra . Personal i reception var jätte snälla och hjälpsam . Men vi undrar om möjligheten av att det finns ett litet kylskåp i rummen, också om mer stolar i rummen .vi var fyra och det f…

Allt var jätte bra . Personal i reception var jätte snälla och hjälpsam . Men vi undrar om möjligheten av att det finns ett litet kylskåp i rummen, också om mer stolar i rummen .vi var fyra och det finns bara en stol. Tack

Svar från ägaren

den 25 juli 2016

Tack för er fina feedback. Jag förstå frågan om kylskåp men vår koncern har valt att gå på den miljövänliga linjen och ta bort alla minibarer med tillhörande kylskåp. Vi hoppas ju att ni kommer till oss snart igen och om ni då har några speciella önskemål så kontakta hotellt direkt så ska vi göra det vi kan för att lösa det åt er. Med önskan om en fortsatt fin sommar.

Läs mer
4

Bra hotell

den 23 juli 2016, Älvängen, Conny L

Rimliga priser, nära till restauranger och affärer..Skönt med relaxavdelning. Helt ok frukost. Hade varit skönt med ac på rummen. Härliga sängkläder som alltid på hotellövernattningar..Lite bökigt att…

Rimliga priser, nära till restauranger och affärer..Skönt med relaxavdelning. Helt ok frukost. Hade varit skönt med ac på rummen. Härliga sängkläder som alltid på hotellövernattningar..Lite bökigt att ta sig dit just nu pga ombyggnationer utanför hotellet.

Svar från ägaren

den 25 juli 2016

Tack för din feedback. Det glädjer mig att er vistelse var bra och att ni fann vår relaxavdelning, den är härlig. Dessvärre har ju väldigt få fastigheter AC i Norden iom vår normalt svala klimat. Men vi har lassat på med fläktar för de tillfällen som Sverige blir riktigt varmt. Tvärbanan är på gång och när den kommer så blir kommunikationen fantastisk i hela Stockholm. Vi önskar er en fortsatt fin sommar och hoppa på att vi snart ser er hos oss igen.

Läs mer
2.320.101.000 28

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK