Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Nacka

Stockholm,  Sverige

Quality Hotel Nacka ligger 10 min från Slussen och ca 20 min från Stockholm city. Här bor du bra vare sig du reser med familjen eller i affärer och du tar dig lätt in till stan med både bil, tåg och buss. Vi erbjuder restaurang, bar och relaxavdelning.

Quality Hotel Nacka 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Nacka

78% gäster rekommenderade detta hotell.

baserat på 285 gästomdömen.
3,5
Läge
4
Sovkvalitet
4
Service
3,5
Standard
4
Rum
4
Renlighet
4

Bra hotell med bra läge

den 2 februari 2016, Stockholm, Sverige, Ellie7641

Ett mysigt hotell med trevlig personal. Rymliga rum, tyvärr ingen minibar. God mat i restaurangen och bra frukost! Alla var väldigt vänliga och hjälpsamma mot vår 5 månaders bebis. Rekommenderas varmt…

Ett mysigt hotell med trevlig personal. Rymliga rum, tyvärr ingen minibar. God mat i restaurangen och bra frukost! Alla var väldigt vänliga och hjälpsamma mot vår 5 månaders bebis. Rekommenderas varmt.
Läs mer
4

Bra pris/standard nivå

den 1 februari 2016, Linköping, Sverige, smedserum2015

Bra priser på helger, men ganska dyrt på vardagar. Mycket bra frukost. Just nu knöligt att ta sig dit pga stambanan precis utanför hotellet. Det blir också ganska mkt buller. Hemsidan ganska omständli…

Bra priser på helger, men ganska dyrt på vardagar. Mycket bra frukost. Just nu knöligt att ta sig dit pga stambanan precis utanför hotellet. Det blir också ganska mkt buller. Hemsidan ganska omständlig att boka genom, inloggningsuppgifter fungerar inte och det går ofta runt runt utan att nåt blir gjort.
Läs mer
2

Ett hotell som är lätt att glomma.

den 1 februari 2016, Karlskrona, Sweden, joseph488

Inte särkilt dåligt men jag kan inte rekommenderar. Dålig dusch. Outbildad personal. Inget riktigt fönster i rummet. Sparsamt service. Rummet i behov av renovering. Det var tur att det var inte dyrt..

Inte särkilt dåligt men jag kan inte rekommenderar. Dålig dusch. Outbildad personal. Inget riktigt fönster i rummet. Sparsamt service. Rummet i behov av renovering. Det var tur att det var inte dyrt..
Läs mer
3

Inte det bästa jag bott på.

den 28 januari 2016, Falkenberg, Sverige, sofied627

Tyckte inte att rummen höll den standarden de skulle om man läste beskrivningen av rummet. Saker som skulle finnas i rummet, som minibar, fanns inte medmera. Tycker inte heller att ett rum är nyrenove…

Tyckte inte att rummen höll den standarden de skulle om man läste beskrivningen av rummet. Saker som skulle finnas i rummet, som minibar, fanns inte medmera. Tycker inte heller att ett rum är nyrenoverat när det är hål i både väggar och tak.
Läs mer
5

Kanon

den 25 januari 2016, Borås, Sverige, Sofie E

Vi var väldigt nöjda med vår vistelse. God frukost som uppskattades både av stora och små. Bra med gratis parkering precis utanför hotellet. Bra service av receptionspersonalen som hjälpte oss med de…

Vi var väldigt nöjda med vår vistelse. God frukost som uppskattades både av stora och små. Bra med gratis parkering precis utanför hotellet. Bra service av receptionspersonalen som hjälpte oss med det vi behövde.
Läs mer
2.271.168.780 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK