Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Winn Göteborg

Om hotellet

Hitta till hotellet

Tåg

Tåg till Göteborgs centralstation.

Buss

Buss 18 och 19
från Brunnsparken läge B,
gå av hållplats Balladgatan.

Från Göteborg Landvetter Airport 

Flygbuss till Nils Ericsonplatsen,
byt där till buss eller taxi.

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Göteborg,
telefon 031-650 000. 

Med bil

Se karta och vägbeskrivning här >>

Om Quality Hotel Winn Göteborg

Antal hotellrum

121 st - 244 bäddar

Antal konferenslokaler

11 st - maxkapacitet 140 person

Avstånd flygplats

Göteborg Landvetter Airport: 20 km,
ca 20 min med bil

Avstånd lokaltrafik

Göteborgs centralstation: 4,6 km

Om Quality Hotels

Hos oss på Quality Hotel Winn bor du nära Göteborgs pulserande stadsliv men ändå i lugna omgivningar. Vi är ett personligt hotell som passar dig både när du reser i arbetet och på fritiden.

Läge

Hotellet ligger i ett grönområde i anslutning till E6 vid Tingstadsmotet avfart 77, 3 km norr om Göteborgs city. Du tar dig lätt hit både med bil och buss från alla vädersträck. Bussen tar cirka 10 minuter från Göteborgs centrum. Väljer du taxi kostar det cirka 120-250 SEK. Kontakta oss så hjälper vi dig med vägbeskrivning.

Konferens 

Vi har sex funtionellt inredda konferenslokaler och fyra grupprum för upp till 120 personer. Hos oss kan du boka hel- eller halvdagspaket eller skräddarsydda luncher och middagar. Popcorn, mjukglass och frukt ingår i alla konferenser. Läs mer om konferens här >>

Idrottsgrupper

Våra stora hotellrum med plats för upp till fyra personer är perfekta för dig som vill boka ett praktiskt alternativ när idrottsföreningen är på resa. Vi erbjuder alltid förmånliga idrottspriser där vi anpassar upplägget och måltiderna efter era önskemål.

Restaurang och bar

Kvällstid är du välkommen ner till oss i baren och à la carte-restaurangen. Vi föreslår gärna något gott att äta och dricka.

Omtanke och personlig service

Vi gör alltid vårt yttersta för att du skall få en trevlig och personlig vistelse. Omtanke och ett leende är något vi alltid bjuder på. Varmt välkomna till Quality Hotel Winn i Göteborg!

Jul- och Nyårsstängt

Hotellet har jul- & nyårsstängt i år. Vi stänger söndagen 21 december 2014 kl. 12:00 och öppnar igen fredagen den 2 januari 2015 kl. 09:00. Ring gärna vår kundservice för att få hjälp med bokningar när vi har stängt: +46 (0)20 666-000 / +46 (0)771-666 700/ +47 22 33 42 00 (mail booking@choice.se/booking.@choice.no).

God jul & Gott nytt år önskar personalen på Winn!

 

2.180.162.605 23

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK